Insallah altın yumurtalar toplanır her bırı bırbırıne kardeş olurBugün opu günüm belli oldu
6 Ocak Pazartesi 09:30da nasipse,
İnşallah sağlıklı güzel bol embriyolarım olur.
Amin Rabbim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin canım inşallahInsallah altın yumurtalar toplanır her bırı bırbırıne kardeş olur
Çok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksekÇıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de
Silik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dediÇok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksek
Hersey Allah tan üzüldüm ben çok umutluydum senden burda gördüğüm en pozıtıf insanlardan biriydin sen vazgeçme sakınÇıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de
Progesteron kaç çıkmıştı? Bence de olabilir 5. Gün görenler çok yok ancak ikiz olanlar görüyorSilik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi
Aynen doktor da öyle dedi o yüzden iğne kullan 5 gün sonra tekrar baktır dedi olmazsa hazır da yumurtalarım var onları döllicezProgesteron kaç çıkmıştı? Bence de olabilir 5. Gün görenler çok yok ancak ikiz olanlar görüyor
Yok canım asla vazgeçmem ben dedim ya rabbim ne zaman nasip edeceğini en iyi bilendir. Ben beklerim 5 gün daha olmazsa hazır da yumurtalarım var onlara bakacaz döllenecekler mi diye üzüldüm tabiki çok hemde ama kendimi paralamamın anlamı yokHersey Allah tan üzüldüm ben çok umutluydum senden burda gördüğüm en pozıtıf insanlardan biriydin sen vazgeçme sakın
Güçlü kadın çokta güçlü bi annesin aslında sen verdiğin savaş evlat uğrunaYok canım asla vazgeçmem ben dedim ya rabbim ne zaman nasip edeceğini en iyi bilendir. Ben beklerim 5 gün daha olmazsa hazır da yumurtalarım var onlara bakacaz döllenecekler mi diye üzüldüm tabiki çok hemde ama kendimi paralamamın anlamı yok
Teşekkür ederim canım inşallah kucağıma alacagım zaman da gelecek elden bişey gelmez ya deneme şansım olmasaydı en azından denemenin güzelliği varGüçlü kadın çokta güçlü bi annesin aslında sen verdiğin savaş evlat uğruna
Hala umut varTeşekkür ederim canım inşallah kucağıma alacagım zaman da gelecek elden bişey gelmez ya deneme şansım olmasaydı en azından denemenin güzelliği var
Aynen öyle umut her zaman varHala umut var
merhaba tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyimTedavin hayırla sonuçlansın inşallah yumurtaların olgunluğunu takip edecek doktorun istediği boyuta geldiğinde opu işlemi yapılacak yani yumurta toplama yapılacak anestezi ile yapılıyor 15-20 dk gibi sürüyor uyandığında odanda oluyorsun toplanan yumurtaların sprem ile laboratuvara gönderiliyor 1.3.5 günlerde laboratuvar dan seni arayarak kaç embriyon oluştu kaçı döllendi kaçıncı güne ulaştı 1. 3. Ve 5. Günlerde arayarak bilgisini verecekler bazılarının 5. Güne ulaşmama ihtimali var bu yüzden 3. Günde donduruyorlar bazıları da 5. Güne kadar ulaşıyor. Opu işlemi tamamlandıktan sonra eğer dondurulmuş embriyo transferi yapılacak sa 2 adet bekliyor doktor rahim dinlendirme yapılıyor ohss ye yakalanmaman için antibiyotik vs kullanıyorsun 2. Adetin ile transfer sürecin başlıyor sana doktorun iğne ve estrofem kan sulandırıcı gibi ilaçlar verecek transfer haftası transfer gününe kadar kullanacaksın transferin anestezi olmadan yapılıyor idrara sıkışık olman gerekiyor transferi sende ekrandan görüyorsun 2-3 dk sürüyor yarım saat odada dinlendiriyorlar sonra taburcu oluyorsun yaklaşık 10-13 gün aralığında da test günü belirtiyorlar söylenen tarihte gebelik testi yaptırıyorsun bu kadar inşallah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılıp ilaçlarını bırakma henüz çok erken bi bu kadar daha zamanımız var. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama lütfen gününü bekle olur mu? çok emek verdik 5 gün daha dayan. Progesteron değerin kaç çıktı bu arada? Umarım hepimiz iyi haberler alırızSilik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi
Hayırlı kandiller çiçeğim. Rabbim dualarıni kabul etsin çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlıcakla bebislerine kavuşmanı nasip etsin bizi çok düşünüyorsun Allah senden ebeden razı olsun oğluna güzel hayırlı gelecek nasip etsin Eşinle sana iki cihan saadeti versinK kalbimbebegim
espressoc
bebekloiding
U Umayis
Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .
Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .
Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ailem için huzur istiyorum ..
amin
Buradaki herkese bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin evlat hasretimizi gidersin. Gönüllerimizi ferahlandirip sükunet versin inşallah hepimiz çok stresli süreçler yaşıyoruz. Birbirimize dua edelim
Canım kaçıncı gününÇıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de
Canım o testleri aslinda hiç ama hiç yapmamak gerek. 8. Gün negatif olup 9 da pozitif olan o kadar çok var kiSilik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi
Ya yerim seniHayırlı kandiller çiçeğim. Rabbim dualarıni kabul etsin çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlıcakla bebislerine kavuşmanı nasip etsin bizi çok düşünüyorsun Allah senden ebeden razı olsun oğluna güzel hayırlı gelecek nasip etsin Eşinle sana iki cihan saadeti versin
Buradaki herkese bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin evlat hasretimizi gidersin. Gönüllerimizi ferahlandirip sükunet versin inşallah hepimiz çok stresli süreçler yaşıyoruz. Birbirimize dua edelim
Hayırlı kandiller canom amin inşallah bol bol dua et bende senin gibi artık dördüz olsun diyecegim totem yapayım iki tutarK kalbimbebegim
espressoc
bebekloiding
U Umayis
Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .
Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .
Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ailem için huzur istiyorum ..
amin