• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de
Çok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksek

Çok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksek
Silik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi

Hersey Allah tan üzüldüm 😔ben çok umutluydum senden burda gördüğüm en pozıtıf insanlardan biriydin sen vazgeçme sakın
Yok canım asla vazgeçmem ben dedim ya rabbim ne zaman nasip edeceğini en iyi bilendir. Ben beklerim 5 gün daha olmazsa hazır da yumurtalarım var onlara bakacaz döllenecekler mi diye 🥰 üzüldüm tabiki çok hemde ama kendimi paralamamın anlamı yok 🙏

Yok canım asla vazgeçmem ben dedim ya rabbim ne zaman nasip edeceğini en iyi bilendir. Ben beklerim 5 gün daha olmazsa hazır da yumurtalarım var onlara bakacaz döllenecekler mi diye 🥰 üzüldüm tabiki çok hemde ama kendimi paralamamın anlamı yok 🙏
Güçlü kadın 🌺♥️ çokta güçlü bi annesin aslında sen verdiğin savaş evlat uğruna

Tedavin hayırla sonuçlansın inşallah 🙏 yumurtaların olgunluğunu takip edecek doktorun istediği boyuta geldiğinde opu işlemi yapılacak yani yumurta toplama yapılacak anestezi ile yapılıyor 15-20 dk gibi sürüyor uyandığında odanda oluyorsun toplanan yumurtaların sprem ile laboratuvara gönderiliyor 1.3.5 günlerde laboratuvar dan seni arayarak kaç embriyon oluştu kaçı döllendi kaçıncı güne ulaştı 1. 3. Ve 5. Günlerde arayarak bilgisini verecekler bazılarının 5. Güne ulaşmama ihtimali var bu yüzden 3. Günde donduruyorlar bazıları da 5. Güne kadar ulaşıyor. Opu işlemi tamamlandıktan sonra eğer dondurulmuş embriyo transferi yapılacak sa 2 adet bekliyor doktor rahim dinlendirme yapılıyor ohss ye yakalanmaman için antibiyotik vs kullanıyorsun 2. Adetin ile transfer sürecin başlıyor sana doktorun iğne ve estrofem kan sulandırıcı gibi ilaçlar verecek transfer haftası transfer gününe kadar kullanacaksın transferin anestezi olmadan yapılıyor idrara sıkışık olman gerekiyor transferi sende ekrandan görüyorsun 2-3 dk sürüyor yarım saat odada dinlendiriyorlar sonra taburcu oluyorsun yaklaşık 10-13 gün aralığında da test günü belirtiyorlar söylenen tarihte gebelik testi yaptırıyorsun bu kadar 🥰 inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏
merhaba tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim 🙏🏻

Silik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılıp ilaçlarını bırakma henüz çok erken bi bu kadar daha zamanımız var. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama lütfen gününü bekle olur mu? çok emek verdik 5 gün daha dayan. Progesteron değerin kaç çıktı bu arada? Umarım hepimiz iyi haberler alırız 🙏💫

K kalbimbebegim
espressoc espressoc
bebekloiding bebekloiding
U Umayis

Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .

Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .

Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ♥️ ailem için huzur ♥️ istiyorum ..
amin
Hayırlı kandiller çiçeğim. Rabbim dualarıni kabul etsin çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlıcakla bebislerine kavuşmanı nasip etsin 🥰 bizi çok düşünüyorsun Allah senden ebeden razı olsun 🥰 oğluna güzel hayırlı gelecek nasip etsin Eşinle sana iki cihan saadeti versin 💐

Buradaki herkese bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin evlat hasretimizi gidersin. Gönüllerimizi ferahlandirip sükunet versin inşallah hepimiz çok stresli süreçler yaşıyoruz. Birbirimize dua edelim 🥰

Hayırlı kandiller çiçeğim. Rabbim dualarıni kabul etsin çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlıcakla bebislerine kavuşmanı nasip etsin 🥰 bizi çok düşünüyorsun Allah senden ebeden razı olsun 🥰 oğluna güzel hayırlı gelecek nasip etsin Eşinle sana iki cihan saadeti versin 💐

Buradaki herkese bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin evlat hasretimizi gidersin. Gönüllerimizi ferahlandirip sükunet versin inşallah hepimiz çok stresli süreçler yaşıyoruz. Birbirimize dua edelim 🥰
Ya yerim seni 🌺

K kalbimbebegim
espressoc espressoc
bebekloiding bebekloiding
U Umayis

Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .

Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .

Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ♥️ ailem için huzur ♥️ istiyorum ..
amin
Hayırlı kandiller canom amin inşallah bol bol dua et 😍 bende senin gibi artık dördüz olsun diyecegim totem yapayım iki tutar 😍🩷🙏🔅😘😘

Back
X