Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Günaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum 😢😢
Rabbim şifasını versin sakın kötüyü düşünme sadece dua et eşine destek ol inşallah hayırlı haberlerle dönersin 🫶🥹🤲🤲

Ne den uzaktan izliyorsun yazın katılın sizde burada bir bini bile tanımayan kadınlarız herkes bir birine destek olmak istiyor sizde girin aramıza dertleri sevinçleri birlikte yaşamak güzel 🌸
aşmam gereken bir süreç var kızlar. Bebek hayallerimi uzun zamandır erteliyorum, Azıcık daha ertelemek durumundayım.Ama "Elbet Bir Gün"

E eva0108 canm inan ne diyeceğimi bilemedim rabbim şifasını versin Evanora Evanora dediği gibi tek bir doktora bağlı kalmayın inşallah güzel sonuçlanır araştırıp kendini strese sokma internette baş ağrısı bile ne kadar saçma şekilde yorumlanıyor rabbim içinize ferahlık sakinlik versin tez vakitte şifasını bulur inşallah 🤲🫶😢

Aslında işte bi dolu bir boş diyorlar sperm kalitesi için ama benim yumurtlama günüm net olmadı düzenli olmasına rağmen riske atmadım sende hiç stres yapma bu gün yarın olur senin aramızda 3 gün falan olucak geri sayım için belirti bakarız artık gelsin psikolojik bozukluklar 😂
Ben.daha tövbeliyiimm bebişim asla bakmıcam belirti. Cnku hepsııı progesteron etksıınden. 🙈

Kizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?

Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?
Ben kullandım Beş yıllık evliyim iki boş gebelik bir dış gebelik yaşadım yumurta rezervim düşüktü 25 yaşında 35 yaşında bir bayanın değerlerindeydim Mehmet Fatih Karslı mfk hocam ile tanıştık takviyelerini kullandığım ilk ay gebe kaldım 14 hafta beş günlük yani üç ay 13 günlük mfk gebesiyim bugün Mehmet hocamız tarafından muayenemiz oldu bir kız çocuğumuz olacağını öğrendik çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hiçbir risk görünmüyor

Ay keşkeee o kadar çok isterim ki çıkmasını ama 5 gün yerleşme kanaması da olmaz herhalde diyorum kendi kendime yine de test yapacağım bugün alıp yarın muayenem var allahım inşallah vardır ya havalara uçarım herhalde 🥹🥹🥹🥹🥹
İnşallah vardır canım benim hakkında hayırlısını isde test yap ben de hayacan yaptım umarım vardır 🙏🌸

aşmam gereken bir süreç var kızlar. Bebek hayallerimi uzun zamandır erteliyorum, Azıcık daha ertelemek durumundayım.Ama "Elbet Bir Gün"
Olur olur vardır herseyin vakti zamanı benim içinde bir süreç vardı hpv16 ile mücadele ediyorum bir yandan bir yandan gebelik istiyorum vardır herkesin bir sınavı sabrı üzülme 🌸

:KK70:

yok yok şaka yapıyorum. günümüz gelene kadar test yok. benim evde olüvasyonla gelen 6 ad kaset testim var. erken gebelik filan almadım
yapmıcam. tutucaz kendimizi beklicez
Ay bende var evde evde eşime diyim saklasın yinede nolur ne olmaz bu yoldan dönmek yok artık test yok kendimizi dinleme yok akışa bırakıyoruz güzel enerji ile 😇🌸

Aynen akışa bıraktık gecikince bakarız artık duruma anlaştık 😅🌸
Bakma bakma hepsinin progesteron yüzünden olduğunu bil ve inan bana yaşadığımız belirtilerin çoğu progesteron yüzünden olduğu için Aslında gebe olduğunuzda da HCG yüzünden olmuyor belirtiler tabii ki hcg'nin verdiği belirtiler var ama 1500 üstünde tam anlamıyla belirti salgıladığı için en güzel belirti yerleşme kanaması ve adet gecikmesi sanırım

X