- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.501
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.502
Hadi inşallah çok güzel olur o yüzden iyi düşüncen iyi olucak kuzum benim yumurtla test işi bitti bu gün artık gerisi Allah’ın işi şafak 13 gün kaldı geri sayım başladı ama gecikmeden test yapmıcam artıkHahahaha sen deyince ne geldi aklımaa e rüyamda gecen ay bu yıl hamıle kalacaksın dedi ya banaa e daha yıl bitmedi bek yıl bitmeden yumurtlarsam rüyam cıkmıs olacak yanlış döngü ıcın mi bekledim acaba kız hahahah. Hepimiz ocakta gebeyiz
Eklentiler
- #7.503
Olsun canım üzülme en büyük hatamız kendimizi dinlememiz zaten ne kadar var reglineEki Görüntüle 3528803 Hiçbir belirtiye inanmamam gerektiğini tekrar öğrendim
- #7.504
Kuzumm maşallah maşallah alttan 2. De catladı dimi.hadi inşallah çıksın civcivvinizAy ben bugece yapaym mı 5taneydı test netten almaya gec kaldım eczaneden aldı kocam gece sabah mı yapayım ne yapayım a dostlarHadi inşallah çok güzel olur o yüzden iyi düşüncen iyi olucak kuzum benim yumurtla test işi bitti bu gün artık gerisi Allah’ın işi şafak 13 gün kaldı geri sayım başladı ama gecikmeden test yapmıcam artık
- #7.505
şafak aynııHadi inşallah çok güzel olur o yüzden iyi düşüncen iyi olucak kuzum benim yumurtla test işi bitti bu gün artık gerisi Allah’ın işi şafak 13 gün kaldı geri sayım başladı ama gecikmeden test yapmıcam artık
eee ne zaman test yapıyoruz :) :)
- #7.506
5 gün kalmış ama dayanamadım eşimle de bir iki gündür aram bozuktu bize 2024 ün belki hediyesi olur düşüncesiyle yaptım keşke yapmasaydımOlsun canım üzülme en büyük hatamız kendimizi dinlememiz zaten ne kadar var regline
- #7.507
Yavrum yumurtlaman yakın senin sen yap gece derim ben daha garanti oluyor yumurtlama günü değerlendirdim ben ama bu gün artık değerlendirmem adamı göresim yine yokKuzumm maşallah maşallah alttan 2. De catladı dimi.hadi inşallah çıksın civcivvinizAy ben bugece yapaym mı 5taneydı test netten almaya gec kaldım eczaneden aldı kocam gece sabah mı yapayım ne yapayım a dostlar
- #7.508
var bence ilk ay kimyasal olsa bile sonraki ay gebe kalanlar oluyor belki bunun etkisidir. sen ne yaptın canım gebelik oluştu mu acaba?Kızlar yumurta geliştirici ilaçların etkisi 3 ay sürüyormu bilgisi olan varmi
- #7.509
Kanıma girmeyin benim gecikince yapıcaz artık valla çok çabuk ikna olurum yapmayınşafak aynıı
- #7.510
Teşekkürler, Değerlendirdim bilePik gibi duruyor canım testi akşam tekrarla sen belki akşam daha koyu olabilir ama bu günü de değerlendir derim
- #7.511
Benimki ovulasyon a karsıydı anlıyorum diye ama gecenaydan beri alalım diyor kalmadı kuurudum diyor ahhahaha. Ben de almadım bilerek ama bu ay mecbur kaldık biz hep bıkac günluk spermlerle denedik yarın da 3 günluk olacak spermler hergun yapmayı denedik de nolduof catlasa da ben de geri sayım yapsamYavrum yumurtlaman yakın senin sen yap gece derim ben daha garanti oluyor yumurtlama günü değerlendirdim ben ama bu gün artık değerlendirmem adamı göresim yine yok
- #7.512
Çok erken bence erken yumurtlama olmadıysa5 gün kalmış ama dayanamadım eşimle de bir iki gündür aram bozuktu bize 2024 ün belki hediyesi olur düşüncesiyle yaptım keşke yapmasaydım
- #7.513
Aslında işte bi dolu bir boş diyorlar sperm kalitesi için ama benim yumurtlama günüm net olmadı düzenli olmasına rağmen riske atmadım sende hiç stres yapma bu gün yarın olur senin aramızda 3 gün falan olucak geri sayım için belirti bakarız artık gelsin psikolojik bozukluklarBenimki ovulasyon a karsıydı anlıyorum diye ama gecenaydan beri alalım diyor kalmadı kuurudum diyor ahhahaha. Ben de almadım bilerek ama bu ay mecbur kaldık biz hep bıkac günluk spermlerle denedik yarın da 3 günluk olacak spermler hergun yapmayı denedik de nolduof catlasa da ben de geri sayım yapsam
- #7.514
Benmde dün çatladı geri sayım başladı aynı deseneHadi inşallah çok güzel olur o yüzden iyi düşüncen iyi olucak kuzum benim yumurtla test işi bitti bu gün artık gerisi Allah’ın işi şafak 13 gün kaldı geri sayım başladı ama gecikmeden test yapmıcam ar
- #7.515
Cok cok gecms olsn canim inşallah kisa surede toparlar .Doktor kötü huylu acil ameliyat ve kemoterapi demiş çok kötüyümm cnm
- #7.516
Benmdeşafak aynıı
- #7.517
Ay evet bu ay çoğumuz denk geldik bir birimize kaç gün gösteriyor canım adeteBenmde dün çatladı geri sayım başladı aynı desene
- #7.518
Ay keşkeee o kadar çok isterim ki çıkmasını ama 5 gün yerleşme kanaması da olmaz herhalde diyorum kendi kendime yine de test yapacağım bugün alıp yarın muayenem var allahım inşallah vardır ya havalara uçarım herhaldeYap yap cesaret et yeni yıla güzel bir hediye olur sana yoksa da en azından strest olmaz sana acaba ile devam etmezsin bir şey de kalmamış hiç de stres yapma hayırlısını iste canım
- #7.519
11 12 Ocak gibi duruyorAy evet bu ay çoğumuz denk geldik bir birimize kaç gün gösteriyor canım adete
- #7.520
Canım pik değil daha 2 güne ancak olur pik. Pik oldgu gün ve siliklestigi günü muhakkak değerlendirmek gerekKızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali @eva0108 merveett @babylovee eylulesma zeyyy123 @Pamlok M Momyteam ve herkes