Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

🥹🥹🥹 iki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman ❤️❤️
Hadi gözünüz aydın 😍 sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah çok sevindim adınıza🌸 bu süreçte belki doktorunuz uyarmıştır ama ağır hiçbi iş yapmamaya dikkat edin😍 darısı başıma sağlıklıca inşallah 🌸peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun 🙏

Hadi gözünüz aydın 😍 sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah çok sevindim adınıza🌸 bu süreçte belki doktorunuz uyarmıştır ama ağır hiçbi iş yapmamaya dikkat edin😍 darısı başıma sağlıklıca inşallah 🌸peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun 🙏
Kendi doktoruma henüz gitmedim acilden verdim kan pazartesi de aynı yerden kan verip sonra gideceğim, pazartesiye kadar da sakince bekleyeceğim inşallah dediğiniz gibi kendimi çok yormadan. Çok istiyorum inşallah sizden de hemen güzel haberi alırız burada birlikte yaşarız sevincimizi ❤️

Evet cnm bırak artık adetinden sayarak 14.yada 15 gün say yani yumurtlama olduktan sonra iciceksin sadece 10 gün sonra bırakacaksın bıraktıktan sonra 5 gün içinde regl bekleyeceksin gelmezse test yapacaksın hadi ins buayda sana vesile olur adet olunca bende başlayacağım
Amin sağ olun

Kendi doktoruma henüz gitmedim acilden verdim kan pazartesi de aynı yerden kan verip sonra gideceğim, pazartesiye kadar da sakince bekleyeceğim inşallah dediğiniz gibi kendimi çok yormadan. Çok istiyorum inşallah sizden de hemen güzel haberi alırız burada birlikte yaşarız sevincimizi ❤️
İnşallah çifte sevinç yaşar yeni yıla çok güzel gireriz 😍🙏 sen doktoruna gidene kadar ben önceki gebeliğimi öğrendiğimdeki doktorumun bana söylediklerini paylaşayım seninle gidene kadar dikkat et canım, ağır hiçbi iş yok, evi süpürmek bile yok. bitki çaylarına veda :)) çiğ et yumurta yasak, ilişki belirli süre yasak. Minik daha taze yolda belli ki yerleşme sürecinde betaya göre olabildiğince dikkatli olmaya çalış🌸 keyfini yaşa çok da stres yapma. Ay çok tatlı bi heyecan 😍🌸 sağlıkla sağlıklaa inşallahh🙏🙏

Belirtin varmiydi kuzum kac gun geçikmen oldu 🤗
Henüz gecikmem olmadı bata 3 4 gün var 26 günde bir olurum her zaman, belirti konusu da belirti aramayı ciddi manada bırakmıştım son 3 aydır falan, hatta gebelik testi bile yapmıyordum hep regl bekledim. Sadece Bu ay hatta burada birileriyle de konuştuk içimde hep erkenden gebelik testi yapma arzusu vardı. Onun haricinde adet olacakmış gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var akıntım çok fazla ama bunların hepsini daha önce de yaşadığım için hiç hamilelik olarak görmedim inanın. Her yaşadığımı zaten daha önce de oldu bu diye yorumlayıp geçtim, belirtiler miydi bilmiyorum :)

Amin aminnnn hep edeceğim hep, en kısa zamanda güzel haberleri birlikte alacağız inşallah ❤️ ben inovitolü 9 gündür kullanıyorum testle birlikte almıştım inovitolü testlerde yumurtlama görünce başlamadım hiç ebru hanıma sordum yumurtlama olduysa bile başla hemen dedi öyle başladım. Eşim kullanmamıştı bu ay adet olsaydım ona da başlarız diye düşünüyordum
Sagol canim bizde sana duaciyiz saglikla ilerlesin süreç inşallah 🙏
Sagol canim yanitlar icin 🌸🌸

Henüz gecikmem olmadı bata 3 4 gün var 26 günde bir olurum her zaman, belirti konusu da belirti aramayı ciddi manada bırakmıştım son 3 aydır falan, hatta gebelik testi bile yapmıyordum hep regl bekledim. Sadece Bu ay hatta burada birileriyle de konuştuk içimde hep erkenden gebelik testi yapma arzusu vardı. Onun haricinde adet olacakmış gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var akıntım çok fazla ama bunların hepsini daha önce de yaşadığım için hiç hamilelik olarak görmedim inanın. Her yaşadığımı zaten daha önce de oldu bu diye yorumlayıp geçtim, belirtiler miydi bilmiyorum :)
Ben de adetime 3 gün kala içimden bi ses resmen dürtmüstu beni susmuyordu kafamdaki ses test yap diye ve tesp yapıp hamile oldumu öğrenmiştim ve çok adet sancım vardı kendimi heran adet olcam sanıyordum hep inanmamıştım hep belirti aryordum ben önceden senn gbi gerçekten alakası yokmuş ve insan hissediyor bence hamileyken

Belirtin varmiydi kuzum kac gun geçikmen oldu 🤗
Regl günümde dün, öğleden sonra hala reglim başlamayınca test yaptım. 3 gün önce yaptığım test negatifti. Regl belirtim hiç olmaz o yüzden belirti anlayamadım sadece su gibi berrak akıntı oluyordu afedersin iç çamaşırım ıslak oluyordu önceki gibi beyaz yoğun akıntım yoktu ara ara beyazda gelse de iç çamaşırımda sürekli ıslaklık oldu. Bence bu gebelik yüzünden oldu o sıvı şeffaf akıntı diye tahmin ediyorum. Ondan başka belirtim yoktu normal hallerim gibiydim hep. Sadece dün gece regl ağrısı başladı bir saat sonra bitti. Ama zaten gündüz testim pozitifti 🥰🫶🫶 ay inşallah sen de yakında bu güzel haberleri verirsin yoksa buruk oluyor siz mutsuzken sevincim buruk pozitif haberler gördükçe daha içim rahat seviniyorum 🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️

İnşallah çifte sevinç yaşar yeni yıla çok güzel gireriz 😍🙏 sen doktoruna gidene kadar ben önceki gebeliğimi öğrendiğimdeki doktorumun bana söylediklerini paylaşayım seninle gidene kadar dikkat et canım, ağır hiçbi iş yok, evi süpürmek bile yok. bitki çaylarına veda :)) çiğ et yumurta yasak, ilişki belirli süre yasak. Minik daha taze yolda belli ki yerleşme sürecinde betaya göre olabildiğince dikkatli olmaya çalış🌸 keyfini yaşa çok da stres yapma. Ay çok tatlı bi heyecan 😍🌸 sağlıkla sağlıklaa inşallahh🙏🙏
Çok çok teşekkür ediyorum bunlara dikkat edeceğim mutlakaaaa ❤️❤️ amin amin amin, dua edeceğim hep ❤️❤️

Ben de adetime 3 gün kala içimden bi ses resmen dürtmüstu beni susmuyordu kafamdaki ses test yap diye ve tesp yapıp hamile oldumu öğrenmiştim ve çok adet sancım vardı kendimi heran adet olcam sanıyordum hep inanmamıştım hep belirti aryordum ben önceden senn gbi gerçekten alakası yokmuş ve insan hissediyor bence hamileyken
Gerçekten çok değişik bir histi aylardır vazgeçtiğim için test yapmaktan çok şaşırmıştım böyle olmasına 🥹❤️

X