Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evanora gel buraya sana birsey sorcam ates olcuyorsun ya sen kuzu sabahlari kac cikiyor ? Sabah uyandiginda yataktan cikmadan bakiyorsun degil mi ?
Ben bu sabah ölçüm 35.3 çıktı. Netten baktim 35 ve alti cok düşük ates hipotermiydi yanilmiyorsam oyle yaziyordu. Allam al basima bir sorun daha. Niye bu kadar düşük cikti acaba yaa.

Aynen yaa napsin bebecikler. Artik biz bi hamile kalalim da Allahın izniyle bebislere klasik müzikler falanlar dinletip rahatlatiriz napalim akillari erene kadar boyle idare edicez artik
Ha ha benim esim diyor arabesk dinletcem coçugu uyuturken dedim ki cocuk zaten buyuyunce yeterince strese grcek birak bebekken mutlu olsun dedim

Silik çıktıysa ozman çatlamıştır demekki bende şimdi yaptım silik varmı diye benmde yarın çatlıcak ozman değerlendirseydin bugünü

Eklentiler

• image.jpg
    229,3 KB · Görüntüleme: 27
Erkek bir bireyin de ultrason fotosunu baska bir erkek bireye atmasi da ne bileyim şov bence şaka bir yana bana da değişik geldi. Kizlar arasinda oluyor boyle seyler de erkekler arasinda ilk kez duydum bence gıcık olmakta haklisin canım

Bende olsam bende sinir olurdum sonuçta esimin yanindan dişi sinek gecse kiskaniyorum ben ki oda oyle

Arkadaşımız bütün ailesiyle haklı olduğu bir konudan görüşmüyordu ve aklı basında tek arkadaşı da eşimdi. Yani bizi arayıp çifti çizgiden 2 gün sonra söylediler doktora bile gitmeden. Ama yine de sürekli fotoğraf video gelmesi beni baya rahatsız etti hoş değil ya kocamın telefonuna başka kadının iç organı fjdkdkdkd sevsem bence bu kadar rahatsızda olmazdım sevmeyince iyice gıcık kaptım doğumu ocakta, bizde ailelere söylemek için o tarihte geleceğiz Allah’ın izniyle. İnsallah eşimi doğuma sokmazlar djdjdjd

İçeriği şu şekilde, sizinki nasıldı. İnositolü de biliyorum burada da oceanınkini kullanıyordu kuzenim, bunun içeri daha değişik sanırım
Sizinkinin içeriğindeki bazı farklı etmenlerin benim yurtdışındaki doktorumun verdiği vitaminin içeriğinde var olduğunu gördüm. Tr’deyken aldıklarımı 2’şer kutu alıp gelmiştim stoklu olsun diye. zaten önceki kullandıklarımı da gebeliğe hazırlık döneminde kullandım herhangi bi deneme sürecine başlamamıştık o zamanlar. Benim 2 adet çikolata kistim var amh da yaptırmıştım riskli seviyede çıkmadı çok şükür ama yaş 34 öyle yüksek de çıkmadı tabi. beni endişendiren çikolata kistlerimdi. O yüzden hazırlık dönemi için kullanıyordum. Eşimde de herhangi bir sorun yok test sonuçları temiz. Hormonlar ikimizde de normal iyi çıktı. Ben yine de pharmasupra’nın man versiyonunu eşime de almıştım. Bu biraz daha bizim için temiz beslenme ve vitamin takviyeleriyle destekleme gibi bir şey olsun diye düşündük. Doktorlar çikolata kisti olmayanlar için bile 6-8 ay normal bi süreç olmazsa demişlerdi; adetlerim de hep düzenlidir hiç sektiğini bilmem, çocuk denediğimiz 3. Ayımızda gecikme olunca gebelik sandık ama foliküler kist oluşmuş dupastonla periyodumu başlattı yurdışındaki doktorum, ve bu önerdiği diğer vitamini verdi. Tr de yok bu marka. ve o ay buna başlayıp femara+ovitrelle kullandım ve hamile kaldım. Gebeliğim boş gebelik oldu geçen ay başı düşük yaptım ne yazık ki. Ara vermeden devam ettirdi cesaretlendirdi yeniden doktorum. bunları böyle uzun anlatıyorum amacım aslında öncesinde de bu vitaminleri son aylarda düzenli almış biri olarak etkisinin çok olduğunu düşünüyorum. Hiçbir sorunu olmayan birçok tanıdıklarımdan 8-12-15. ayda hamile kalanlar olmuştu. Sizin de önceki yazılarınızı okudum, hiç kendinizi strese sokmayın. Çok şükür hiçbir sağlık probleminiz yok eşinizin de nitekim öyle. Beslenme düzeni vitamin takviyeleri ve rahat spontane özellikle ovu zamanları sık cinsel birliktelikle inanıyorum sizden de güzel haberler gelecek. sanırım bat’larımız aynı 30’unda benim de tüm zorlu olumsuzlukları geride bırakıp bakarsınız birlikte yeni yıla güzel haberlerle gireriz
Kullandığım vitaminleri ekliyorum, siz de inceleyebilirsiniz babylovee
kullanmayı düşünürseniz de internet üzerinden güvenmeyin de eczanelerden getirtip alabilirsiniz gün içerisinde hemen;

Eklentiler

• IMG_0151.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0152.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 24
Sen kocana temiz dogumda kullanabilecegi bir takim ayarla yine de belki alirlar doguma belli mi olur
Ay yok yaa erkekler bu kadar paylasmaz boyle seyleri. Bence sen su an kadini ve kocasini temize cikarmaya calisiyorsun icinde

Cocugun adi bile hazirDogmamis cocuga don biçiyoruz ama Hayal etmesi bile gzel test vermeye gttigim gun hayal etmistim pozitif cikarsa minik ayakkabi alirim suprz yaparim esime diye olmadi
Ay ne olcak ismi merak ettiiiim
Canim olacak pozitif bir gün ve o hediyeyi alacaksin ama o ay aralik ayi degilmis önümüzdeki aylarda insallah hepimiz gorcez o pozitifleri bebis haberini

Valla ben hiç kıskanç değilim ama bu tarz şeyler bana bi tık namahrem geliyor yalan yok. Daha özel kalması gerektiğini düşünüyorum bilemiyorum
Bende katiliyorum internette hamile eşleriyle gobeklerini aciyorlar mesela video cekiyorlar hic hos goruntu degil bence hersey ozel kalmali

Sen kocana temiz dogumda kullanabilecegi bir takim ayarla yine de belki alirlar doguma belli mi olur
Ay yok yaa erkekler bu kadar paylasmaz boyle seyleri. Bence sen su an kadini ve kocasini temize cikarmaya calisiyorsun icinde

Ahahaha kadını değil de kocasını seviyorum onu aklıyorum bence de çünkü aşırı saçma liseden arkadaşım. Hepimiz liseden arkadaşız aslında eşim ben o ama ikisi yakın arkadaşlar, liseden beri birlikteyiz eşimle o yüzden bizim arkadaşlığımız eşim üstünden

Amin canım inşallah ablam da böyle hamile kalmıştı meryem ana otu çayı içerek. İşe yarıyor sanırım

Canim testinin markasi ne
Strip olanlar innovita en son attığım artımed ikiside aynı gösterdi
Cocugun adi bile hazirDogmamis cocuga don biçiyoruz ama Hayal etmesi bile gzel test vermeye gttigim gun hayal etmistim pozitif cikarsa minik ayakkabi alirim suprz yaparim esime diye olmadi
Ay bizimde ayuakkbısını ilk tulumunu bile almıştım süpriz yapmak nasip olmadı işte
Peki sen sıvı alımına dikkat ederek mi yaptın şimdi? Bizde dün ve bugünü değerlendirdik bakalım hayırlısı
Yok hiç dikkat etmedim su çay filan içtim iki testte aynı gösterecekmi dedim ama aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…