Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Olmaz mı habire sol kasığımda gelip giden batmalar var abla, adet sancısı dediğim sancılar hafifledi ama bel ağrım hafif var bir de uyuma isteği (belki stresten uzaklaşma çabası olabilir buna bir şey diyemiyorum ) onun haricinde hala daha adet olmadım. Eşim bile ilk defa 3 gün geciktiğini görüyorum sen de diyor normalde en fazla 1 ya da 2.günün sabahı olurdum yarın 4 olucak gelen giden yok hala. İnşallah güzel haberler alırımmmmm

Sağol, seninde başın sağolsun bebeğim 6 haftalıkken gelişimi 2-3 gün geriden geliyordu. Kalp atışı gözüküyordu ama duyulmuyordu. Sonraki hafta gelişimi 1 hafta gerideydi kalp atışı zayıftı. 8. Haftada kalbi durdu

Sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim adınıza yumurtlamanızı biliyor muydun
Artimed ovulasyon testi yaptım hiç pik göremedim. Sonra laboquick yaptım 17-18. Gun bi pik gördüm gibi oldu. Ama ondan 2 gun once ilişki olmuştu sonrasında hiç olmadı.. umudum yoktu ama şişkinlik, kasik ve bel ağrısı en net belirtilerdi.

Peki pikten kaçıncı gün sonra pozitif gördünüz testinizi, benimde negatif çıkıyor testlerim o yüzden soruyorum

Yumurtlamaniz gec oldugu icin biraz gec belli olabilir inşallah bebişin seninledir malum bu idrar testleri cok kisiyi yaniltti

İnsallah dilerim en kısada zamanda sizde görürsünüz çift çizgiyi

Ah canim yaa insallah yeniden hamile kalırız da kötü seyleri biraz olsun unutabiliriz. Allah yardımcımız olsun. Bir an once hamilelik ve saglikla dogacak bebeklerimize kavusmayi nasip etsin Allahim.

Amin kim istiyorsa Allah sesini duysun

Yumurtlamaniz gec oldugu icin biraz gec belli olabilir inşallah bebişin seninledir malum bu idrar testleri cok kisiyi yaniltti
Benim ilk gebeliğim de öyle olmuştu. İnsallah ama zaten öyle umudum yoktu ben retinollu cilt bakımına başlayacaktım ne olur ne olmaz diye adet gününde test yaptım ikinci silik sonraki gün 2-3 ayrı test yaptım daha koyu ve hepsi aynı şekilde çıktı. Adetin 2. Gününde böyleydi doktor da her ihtimale karşı bekleyelim dedi hala adet olmadım ama bel ağrısı kasık batmaları sağ bacakta ağrı derken belirti de yaşıyorum. Hissediyorum insallah sağlıkla da oluşmasını bekliyorum. Doktor için ben yine de 6. Haftaya kadar bekleyeceğim

Eklentiler

• a7bcb96c-f0dc-42d2-b84d-a563d0948ec1.jpeg
    237,7 KB · Görüntüleme: 22
Saglikla gelsin bebegin canim yaa. Cok sevindim gerçekten darisi bizlerin başına olsun. Ne güzel bir aksam oldu bir suru pozitif aldik bize de moral oldunuz. Kullandigin takviye gıda birsey var miydi canim

Anladim kuzm hayirli olsun

Ben abarttığınızı düşünmüyorum çünkü bazen kendi durgularımızdan Emin olamıyoruz fazla reaksiyon mu veriyoruz diye ama biz bunu bile düşünüyorsak diğer insanların bunu tamamen düşünmesi lazım. Eşimin bir arkadaşı sürekli eşime bebeğin videosunu, ultrasonunu atıyordu ve çok rahatsızdım. Yakın arkadaşlarıma anlattım geçenlerde e bu Bebek istediğin için değil kızı sevmediğin için dediler. Ve evet eşinden hiç hoşlanmıyorum, samimiyerim yok ama esimin telefonunda kadının ultrasonu var mesela ne kadar yakın arkadaş olursan ol saçma bende ben abartıyorum sanmıştım hassaslaştım bir kaç aydır diye. Kendinizi suçlamayın. Karşı taraftaki insanlarında azıcık insan olup düşünmesi gerekiyor böyle şeyleri uzaklaşmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…