Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim test yapabilirsin kan verebilirsin 12.gun demek artik igne etkisi gecmis demektir. Belirtiler hem gebelik hem regl belirtisi

Birakma canim devam et reglin tam baslayana kadar devam.
Hiç koyulaşma görmedim testte 9. Günden beri yapıyorum. Bugün kıl gibiydi ince

Kizlar soğan kürü deyeyen oldumu daha önce faydasini gördünüzmü??
Canim ben daha once reglim geciktiginde bekarken kullanmistim reglimi duzenlemisti. Evlendikten sonra da bir deneyeyim dedim mide fesatı gecirecektim vallahi zor katlandim 4 gün icebildim. Hergün midem cayır cayır yandi reflü gibi eksime yapti agzima geliyordu hersey. Faydasini goren de cok ama. Istersen dene icebilirsen devam edersin canim

Hiç koyulaşma görmedim testte 9. Günden beri yapıyorum. Bugün kıl gibiydi ince
Ince de olda varsa cift cizgi o zaman belki de yeni tutundu. Zaten bende daha ince c.ignesi oldugumda, igneden 12 gün sonra cokta yuksek olmayan beta ile ogrenmistim. Istersen bekle bir iki gün daha iyice yükselsin betan da eger varsa bebis

Ince de olda varsa cift cizgi o zaman belki de yeni tutundu. Zaten bende daha ince c.ignesi oldugumda, igneden 12 gün sonra cokta yuksek olmayan beta ile ogrenmistim. Istersen bekle bir iki gün daha iyice yükselsin betan da eger varsa bebis
Ay inşallah vardır ya aynen bekliycem 14. Güne kadar

Sanırım başlıyor zaten peçete geliyor sence duphostanı bırakayım mı artık tam sökülmedibir daha ki aya pek umudum yok eşim uzağa gidiyor iki üç günde eve gelecek
Birakma canim devam etm tam anlamiyla regl oldugunu görene kadar birakma ki iyice sökülsün reglin guzelce olsun bitsin. Bak ne diyor kizlar ovülasyon gunlerinde 1 gun degerlendirmisler bebisler olmus. O yüzden umjtsuz olma eşin az da gelse olacagi varsa olur

Yumurtlama kanaması olabilir canm ben de geçen ay yaşadım bildiğin regl gibi anlık pıhtıli bı kan geldi gebelik testim silik ovülasyon testim pik çıktı% aynı şeyi yaşıyoruz diyemem ama bence bugünü değerlendir yarın testi tekrarla siliklesirse catlamadır ha gebelikte olabilir tabi

benimde migd cok hashas aslinda yemegin icinde sogan oldugunda bile migdem agriyo birz tereddutluyum ama sokulmesi icinde ilac kullanmak istemiyorum..

benimde migd cok hashas aslinda yemegin icinde sogan oldugunda bile migdem agriyo birz tereddutluyum ama sokulmesi icinde ilac kullanmak istemiyorum..
Canim bir dene istersen en azindan sabah dene mesela baktin kötü yapıyor icmezsin.dokunmazsa midene o zaman devam edersin.

Regl olmak icin dogal yol arıyorsan adacayi öneririm. Kekik cayi da etkiliymis bildigim kadariyla bunlari deneyebilirsin.

İlk gebeliğini ovulasyon ile öğrendim acaba dedim belkide yarın tekrarlıcam.vakalom

Deniycem inşallah Adetlerim genel olarak duzensiz doktora gttigimde norml dedi
Dongu bazen 25/31/37/41 gunu buluyo nesi norml anlamadim basindan saviyorlar hiç bi inceleyelim demiyorlar ,

Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz

Ya ben bu ay kendim başlamıştım, doktor tavsiyesiyle değil, balık yağı, folik asit, yumurtam kalitesi için her gün yumurta ve avacado da yemeye başladım bu ay. Takipte yaptım yumurta için pozitifi gördüm insallah pazartesi doktordan da güzel haberle gelirim görmüşken yazmak istedim

Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım

Ben kullanmaya başladığım ay pozitifi gördüm. Balım yağı, folik asit kullandım. yumurta ve avacado düzenli yemeye başladım her kahvaltıda. Bende bi kaç ay sonra etki eder diyordum çok şükür gördüm pozitifi. Doktor kontrolünden sonra bende rahatlayacağım ama yazmak istedim

Ben de ovulasyon yapmıyorum ama anlıyorum çatlamayı ve piki. Bu ay siliklestı mı dıye bakacagım ama denk geldi mı çokk merak ederim son 2aydır 13. Gun ve 14. Gün yumurtam catladı. Ah ınsallah 2 günde bir deneyecegım yıne de. Eşim hep der sadece ovulasyon da denesek bır kere de. Bence kaliteli sperm üretiyor vücut oyuzden telle hamile kalınıyor, tekrar hayırlı olsun canım yaaa

Tam degil biraz daha koyulaşmadı lazım benmde bugun pik oldu günlerimiz aynı takip ederiz

Eklentiler

• image.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…