-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.961
Hiç koyulaşma görmedim testte 9. Günden beri yapıyorum. Bugün kıl gibiydi inceCanim test yapabilirsin kan verebilirsin 12.gun demek artik igne etkisi gecmis demektir. Belirtiler hem gebelik hem regl belirtisi
Birakma canim devam et reglin tam baslayana kadar devam.
Canim ben daha once reglim geciktiginde bekarken kullanmistim reglimi duzenlemisti. Evlendikten sonra da bir deneyeyim dedim mide fesatı gecirecektim vallahi zor katlandim 4 gün icebildim. Hergün midem cayır cayır yandi reflü gibi eksime yapti agzima geliyordu hersey. Faydasini goren de cok ama. Istersen dene icebilirsen devam edersin canimKizlar soğan kürü deyeyen oldumu daha önce faydasini gördünüzmü??
Ince de olda varsa cift cizgi o zaman belki de yeni tutundu. Zaten bende daha ince c.ignesi oldugumda, igneden 12 gün sonra cokta yuksek olmayan beta ile ogrenmistim. Istersen bekle bir iki gün daha iyice yükselsin betan da eger varsa bebisHiç koyulaşma görmedim testte 9. Günden beri yapıyorum. Bugün kıl gibiydi ince
Ay inşallah vardır yaInce de olda varsa cift cizgi o zaman belki de yeni tutundu. Zaten bende daha ince c.ignesi oldugumda, igneden 12 gün sonra cokta yuksek olmayan beta ile ogrenmistim. Istersen bekle bir iki gün daha iyice yükselsin betan da eger varsa bebis
İnşallah kuzum ender sarçoglunun sogan kuru var o adet sokturuyor diyorlar yarin başlasammi faydasi olurmu acabaUmutsuzluk yok ama kaldigimiz yerden devam. Yeni ay yeni umut demek. Regl oldugunda yeniden baslayacaksin çalışmalara insallah hepimiz pozitiflencez
Birakma canim devam etm tam anlamiyla regl oldugunu görene kadar birakma ki iyice sökülsün reglin guzelce olsun bitsin. Bak ne diyor kizlar ovülasyon gunlerinde 1 gun degerlendirmisler bebisler olmus. O yüzden umjtsuz olma eşin az da gelse olacagi varsa olurSanırım başlıyor zaten peçete geliyor sence duphostanı bırakayım mı artık tam sökülmedibir daha ki aya pek umudum yok eşim uzağa gidiyor iki üç günde eve gelecek
Hadi bakalim grupta herkesi pozitifleyelim bi an önce. Hepimiz ayni seyleri istiyoruz bekliyoruzAy inşallah vardır yaaynen bekliycem 14. Güne kadar
Yumurtlama kanaması olabilir canm ben de geçen ay yaşadım bildiğin regl gibi anlık pıhtıli bı kan geldi gebelik testim silik ovülasyon testim pik çıktı%Kızlar benide bir aydınlatin 1 Aralık regl oldum 7 gun sürdü 20 sinde bir daha oldu pihtisiz yoğun değil 4 gün sürdü bugün ovulasyon testi yaptım pik çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı benim aklım çok karıştı sizce nedir bu ara kanama yumurtlama mi
benimde migd cok hashas aslinda yemegin icinde sogan oldugunda bile migdem agriyo birz tereddutluyum ama sokulmesi icinde ilac kullanmak istemiyorum..Canim ben daha once reglim geciktiginde bekarken kullanmistim reglimi duzenlemisti. Evlendikten sonra da bir deneyeyim dedim mide fesatı gecirecektim vallahi zor katlandim 4 gün icebildim. Hergün midem cayır cayır yandi reflü gibi eksime yapti agzima geliyordu hersey. Faydasini goren de cok ama. Istersen dene icebilirsen devam edersin canim
Amiinnn Allah hepimizin yardımcısı olsuuunHadi bakalim grupta herkesi pozitifleyelim bi an önce. Hepimiz ayni seyleri istiyoruz bekliyoruzinsallah Allah hepimize nasip eder bir an evvel bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi...
Canim bir dene istersen en azindan sabah dene mesela baktin kötü yapıyor icmezsin.dokunmazsa midene o zaman devam edersin.benimde migd cok hashas aslinda yemegin icinde sogan oldugunda bile migdem agriyo birz tereddutluyum ama sokulmesi icinde ilac kullanmak istemiyorum..
İlk gebeliğini ovulasyon ile öğrendim acaba dedim belkide yarın tekrarlıcam.vakalomYumurtlama kanaması olabilir canm ben de geçen ay yaşadım bildiğin regl gibi anlık pıhtıli bı kan geldi gebelik testim silik ovülasyon testim pik çıktı%aynı şeyi yaşıyoruz diyemem ama bence bugünü değerlendir yarın testi tekrarla siliklesirse catlamadır ha gebelikte olabilir tabi
Deniycem inşallah Adetlerim genel olarak duzensiz doktora gttigimde norml dediCanim bir dene istersen en azindan sabah dene mesela baktin kötü yapıyor icmezsin.dokunmazsa midene o zaman devam edersin.
Regl olmak icin dogal yol arıyorsan adacayi öneririm. Kekik cayi da etkiliymis bildigim kadariyla bunlari deneyebilirsin.
Ben tüm testlerde gölge gördüğüm için artık dikkate almıyorum canım o yüzden yazmadım ama sende gördün şimdiOrtada gölge gibi biseymi var sanki kaç dakika oldu yapalı
Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz
Merhabalar ben inovitol aldım bu ay bir gebenin günlüğünden ama daha yeni başladım etkilerini önünüzdeki ay falan anca görebilirim sanırım
Ben de ovulasyon yapmıyorum ama anlıyorum çatlamayı ve piki.Sakın stress yapma bende bir kere değerlendirnce olmaz diyordum ama oluyomuş demekkibenimki 13. gündü. Ama bu çatlamadan önceki günmü yoksa çatlama günümü bilmiyorum. Ben ovulasyon testi yapmıyordum. Senin durumda 13. günü güzel değerlendir ve akışına bırak stress yaptıkça zorlaşıyor
Tam degil biraz daha koyulaşmadı lazım benmde bugun pik oldu günlerimiz aynı takip ederizKızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba