Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar merhaba, 13 kasımda kürtaj oldum. 13 aralıkta adet oldum. Bugün döngümün 15. Günü. Hamile kalmadan önceki 2 ayda 15. Ve 16. Günde yumurtlama gördüm. Hala lekelenmelerim devam ediyor kürtajdan kaynaklı (bu da normal mi? Fikri olan var mı acaba) ama ben yine de değerlendirmek istiyorum. Dün akşam sabaha göre koyulaştı aslında ama bugün yaptığımda sanki koyulaşmamış. Sizin yorumunuz nedir acaba 😊
Benmde sat 14 Aralık

Yaaa simdi gördüm dahaa 😍😍😍🧿🧿🧿 maşallah canim saglikla gelsin iiiinsallah. Cok sevindimm çok çok 🥲
Bizlere de dua et bolca olur muuu. Sende saglikla kucagina al insallah 🌸
Yaaa hepiniz dualarımdasınız, Allahım isteyene hayırlı evlat nasip etsinn bolca dua ediyorum herkese💕 inşaallah bir gün bende sizin için sevinirimm🥹🩷

Ben de ovulasyon yapmıyorum ama anlıyorum çatlamayı ve piki. 😌🧿 Bu ay siliklestı mı dıye bakacagım ama denk geldi mı çokk merak ederim son 2aydır 13. Gun ve 14. Gün yumurtam catladı. Ah ınsallah 2 günde bir deneyecegım yıne de. Eşim hep der sadece ovulasyon da denesek bır kere de. Bence kaliteli sperm üretiyor vücut oyuzden telle hamile kalınıyor,😍 tekrar hayırlı olsun canım yaaa
Evet vücut belirtiler gösteriyor ovulasyonda olunca. Umarım seninde güzel haberlerini alırız canım❤️ evet eşinin dediği gibi ovulasyon gününde deneyin bakarsın tutmuşş😍🫢

Kızlar selam. Hormon tahlilinden anlayan var mı benim fsh 9 lh 3. 3 katı olması sıkıntı olduğunu gösterir mi? Fsh yaşıma göre yüksek evet ama lh hiç düşünmemiştim ? Sürekli araştırıyorum kafayı yicem artık. Adetler düzenli ultrasonda sorun yok

Kızlar ben mi yanlış değerlendiriyorum size bişey anlatacağım sözde beni seven arkadaşım eşimin memleketinden görüştüğüm birisi eşimle kocasıda eski arkadaşlar. Yani benim mi zoruma gidiyor artık görüşmediğim zaten uzun zamandırda görüşmediğim birisi olan bir ortak bayan arkadaşımızı ben takipten cıkarmıştım bu arkadaşımada söyledim. Öyle takip ettiğim umursadıgım biri zaten değil gelmiş bana onla alakalı hamileymiş işte kızı olmuş onu atıyor yani şimdi sen benim durumumu az cok biliyosun niye benimle böyle bişeyi paylaşıyor ? Ben cok mu hasretim böyle bişiy duymaya beni ilgilendirmiyorki ben unutmaya calıstıkca yakın cevremden duyunca sanki bişeyler ima ediliyomuş yüzüme vuruluyomuş gibi hissediyorum bunun böyle hissettiriceğini insanlarmı anlamıyor altta bi kötü nyet seziyorum ben nedense ve ne hikmetse bunu benim keyfim yerimmdeylen izne memleketime geldiğimde ailemle güzel vakit geçirirlen gezerken bana atıyor ? Ben mi abartıyorum bu durumu yani ben cocugu olmdıgını bildiğim hiçbir arkwdaşıma gidipte şu da söyleymiş demedim ya

Kızlar ben mi yanlış değerlendiriyorum size bişey anlatacağım sözde beni seven arkadaşım eşimin memleketinden görüştüğüm birisi eşimle kocasıda eski arkadaşlar. Yani benim mi zoruma gidiyor artık görüşmediğim zaten uzun zamandırda görüşmediğim birisi olan bir ortak bayan arkadaşımızı ben takipten cıkarmıştım bu arkadaşımada söyledim. Öyle takip ettiğim umursadıgım biri zaten değil gelmiş bana onla alakalı hamileymiş işte kızı olmuş onu atıyor yani şimdi sen benim durumumu az cok biliyosun niye benimle böyle bişeyi paylaşıyor ? Ben cok mu hasretim böyle bişiy duymaya beni ilgilendirmiyorki ben unutmaya calıstıkca yakın cevremden duyunca sanki bişeyler ima ediliyomuş yüzüme vuruluyomuş gibi hissediyorum bunun böyle hissettiriceğini insanlarmı anlamıyor altta bi kötü nyet seziyorum ben nedense ve ne hikmetse bunu benim keyfim yerimmdeylen izne memleketime geldiğimde ailemle güzel vakit geçirirlen gezerken bana atıyor ? Ben mi abartıyorum bu durumu yani ben cocugu olmdıgını bildiğim hiçbir arkwdaşıma gidipte şu da söyleymiş demedim ya
Çok haklısın böyle hissetmekle bence. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorsan o arkadaşından uzaklaş gerçekten işin içinde art niyet olduğunu düşünüyorsan.. hassas olduğunu bilip öyle davranır senin gerçek arkadaşın olsa

Çok haklısın böyle hissetmekle bence. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorsan o arkadaşından uzaklaş gerçekten işin içinde art niyet olduğunu düşünüyorsan.. hassas olduğunu bilip öyle davranır senin gerçek arkadaşın olsa
Evet kendiside bir süredir ikinci cocugu istiyor ilk cocugu kücük olmasına rağmen hemen olmuyor muhtemelen ama ben bir kez bile sormadım muhtemelen kendisi kıskandı biraz bu kızı dayanamadı banada attı ben ne onu ne de başkasını hiç kıskanmadım ama sadece kalbim üzüldü yetersiz hissettim …

Çok acı gerçekten doktor bana tüp bebek dedi bugün o kadar üzüldüm ki. İş yerinde kız ilk denemede hamile kaldı midesi bulanıyor diye bu ne biçim hamilelik başlarım böyle gebeliğe diye söylenip duruyor asla memnun olmuyor insanlar kolay kazandığının kıymetini bilmiyorlar
Evet malesef. Yasamayan anlamaz bizim neler hissettigimizi... ben mesela böylelerin ikinci bebek denemelerinde hemen olmayinca üzülmüyorum 🫢🫢🫢🫢

Çok acı gerçekten doktor bana tüp bebek dedi bugün o kadar üzüldüm ki. İş yerinde kız ilk denemede hamile kaldı midesi bulanıyor diye bu ne biçim hamilelik başlarım böyle gebeliğe diye söylenip duruyor asla memnun olmuyor insanlar kolay kazandığının kıymetini bilmiyorlar
öyle insanlarda bizim durumumuzda olan insanlarda hepimizin aslında kendimize özgü bir imtihanda olduğumuzu idrak edemiyolar canım cunku. Sabır imtihanı şükür imtihanı. Biz sabrederek kazanacağız allahın izniyle isyan etmeden. Ama verildiğinde şükretmeyen ilerde başına ne gelecek bilemez kimse kendisini kimseden üstün görmemeleri lütfen üzmeyin kendinizi sizin evladınız sizin nimetleriniz size özel olacak dilerim en güzel en hayırlı en kolau şekilde gelsin… dua edeceğiz

Deniycem inşallah Adetlerim genel olarak duzensiz doktora gttigimde norml dedi
Dongu bazen 25/31/37/41 gunu buluyo nesi norml anlamadim basindan saviyorlar hiç bi inceleyelim demiyorlar ,😏
Dogru canim cok duzenli de sayilmaz. Hep ayni noktaya geliyoruz aslinda ama malesef ki ilgilenmiyorlar hastanede 😒 senin hormonlara fln bakildi mi hic reglin 2.gunu kanlarina

Ya ben bu ay kendim başlamıştım, doktor tavsiyesiyle değil, balık yağı, folik asit, yumurtam kalitesi için her gün yumurta ve avacado da yemeye başladım bu ay. Takipte yaptım yumurta için pozitifi gördüm insallah pazartesi doktordan da güzel haberle gelirim görmüşken yazmak istedim 🥰
Yaaa gercekten miii 😍😍 hamiş misiiin. Çok sevindimm. Peki canim inovitol mu inolac mi kullanmistin ? Bir gebenin günlüğünden aldin degim mi diger takviyeleri de ? Cok sagol yazdigin icin 🥲🌸

Yaaa hepiniz dualarımdasınız, Allahım isteyene hayırlı evlat nasip etsinn bolca dua ediyorum herkese💕 inşaallah bir gün bende sizin için sevinirimm🥹🩷
Ayy amin amin amiiiinnn dünyalar dolusu amin 🥲🌸🙏 inşallah bizlerde pozitifleri alıp mutlu mesut devam ederiz hamilelik surecine gireriz sonra dogum sonra cocuk büyütme derken yeniden burda bulusuruz yeni bir gebelik planlarken 🥰🥰

X