Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Haklısın tabiki icmeyede devam et bende adetimi bekliyorum buay bende tekrar alıp kullanacağım ben pek kendime dikkat etmyorum çünkü birde sigara kullanıyorum oyuzden birwzda
Bende sigara kullanıyorum pekte dikkat etmiyorum birde aşırı mide bulantım var ama gliforda kullanıyorum ilacın yan etkiside mide bulantısı yapıyor tabiii yarın sabah testi tekrarlayacağım

Son söylediğine katılıyorum kürlerle desteklersin sonra mesela o ayri ama özel dr ile ilerleyip onun verecegi takviyeleri almak o paraya daha mantikli.
Ya iste kuzu bizim hastaneler iyi hoş da insan gibi davranan aciklayarak konusan neyimizin oldugunu didikleyen drlar malesef ki yok. Mesela 2 düşük yaşamışsın genetik test falan yaptirdin mi ? Istemedi mi hic drlar. Öyle bir hale geldik ki biz netten arastirip neyimiz oldugunu ogrenmeye calisiyoruz hastaneye gidince de böyle olabilir mi deyince evet olabilir cevabini aliyoruz. Yani neden benim demem gerekiyor bunlari mesela...
Birde kadin dogumda zaten kadinları bi farkli azarlama hirpalama halleri var nedense hastanelerin çözemedim. Sanki doguracagimiz çocuklara onlar bakacaklar...

Evanora canım yaptım sanki buda gölge gibi çıktı ama çok adet sancım var bugün 3 gün var 11.gundeyim sanki heran adet olcakmis gibi hissediyorum kendimi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-26-12-13-30-230_com.niksoftware.snapseed.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? E eva0108 Evanora fufucum topraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar

Eklentiler

• IMG_1891.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1890.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım silik çıkmış inşaallah vardırr bu test kolay kolay yanılmaz ama yinede emin olmak için 2gün üst üstte tekrardan test yap inşallah vardır

Beni de eklermisiniz sat 20 Kasım bat 18 Aralık

Canım silik çıkmış inşaallah vardırr bu test kolay kolay yanılmaz ama yinede emin olmak için 2gün üst üstte tekrardan test yap inşallah vardır
Canım gözle neredeyse görülmüyor fotoda daha net bilemedim ya 28ine kadar olmazsam o gün yaparım tekrar test teşekkür ediyorum yorumun için sen yaptın mı test nasılsın var mı belirti

Canımm ne yaptın test yaptın mı? Ben test alamadım her yer kapalı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…