-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.361
İnşallah hayırla sağlıkla gelsinlerAyyy hadiii inşallah hepimiz hamileyizdir
Bende sigara kullanıyorum pekte dikkat etmiyorumHaklısın tabiki icmeyede devam et bende adetimi bekliyorum buay bende tekrar alıp kullanacağım ben pek kendime dikkat etmyorum çünkü birde sigara kullanıyorum oyuzden birwzda
Bende sigara kullanıyorum pekte dikkat etmiyorumbirde aşırı mide bulantım var ama gliforda kullanıyorum ilacın yan etkiside mide bulantısı yapıyor tabiii yarın sabah testi tekrarlayacağım
yap bakalım inşallah pozitif görürsün
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Son söylediğine katılıyorum kürlerle desteklersin sonra mesela o ayri ama özel dr ile ilerleyip onun verecegi takviyeleri almak o paraya daha mantikli.Ya ben bir de devlete gidiyorum Mesela bana Klomen verdi ya Sadece bir kere kontrole çağırdı 13 mm dedi sonrasında ara kontrole çağırmadı yani 2 düşüğüm var Mesela benim kürtaj onu araştırmıyor Hani sorduğumda bir şeyin yok diyor ama bana neden bu ilaçları veriyor yani beni aydınlatmıyor sılacığım şu var şöyle yapacağız Yani doktorumdan açıkçası çok da memnun değilim aslında Doktor iyi ama devletin şartlarını az çok biliyorsunuz çok böyle İleri ilgilenmiyorlar Ben yarın hastane randevum var gideceğim doktorla güzelce konuşacağım eğer ki içimi rahatlatmazsa hala aynı ilgisizliğe devam ederse ertesi gün özele geçeceğim zaten Reglmin 3 günü olmuş oluyor özel de çok iyi bir doktor var burada Ne oldu oldu deyip artık gideceğim zaten bu ay kür falan yapacaktım ona vereceğim parayı özele veririm takviyeler falan filan veriyor ona giderim yani daha mantıklı geliyor
Metalik tat bendede var, sıcak çikolata içerken birden metal tadı geldi aşırı garipsedim. Bu hamilelik belirtisimi?Mide ekşimesi sıcak basması ağızda metalik tat bide sürekli acıkma olmuştu bende
Canım silik çıkmış inşaallah vardırr bu test kolay kolay yanılmaz ama yinede emin olmak için 2gün üst üstte tekrardan test yap inşallah vardırYumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? E eva0108Evanora fufucum topraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
Beni de eklermisiniz sat 20 Kasım bat 18 Aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @Freyja93 24 Kasım 25 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak
Gecikmem var hala olmadımBeni de eklermisiniz sat 20 Kasım bat 18 Aralık
benimde bugün 7. gün halen negatifimKızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
Canım gözle neredeyse görülmüyor fotoda daha net bilemedim yaCanım silik çıkmış inşaallah vardırr bu test kolay kolay yanılmaz ama yinede emin olmak için 2gün üst üstte tekrardan test yap inşallah vardır
Canımm ne yaptın test yaptın mı? Ben test alamadım her yer kapalı bugünCanım benimm yok moralim bozulmaz en azından regli beklerim yarın yaparım predictoru büyük ihtimalle
Bende aynı şekilde düşünüyorum, çatlama günümü tahmin ettiğim için. Olsaydı çıkardı zaten
Yaptım canım yukarıda paylaştım buraya da atayım. Gölge var gibi ama negatif benceCanımm ne yaptın test yaptın mı? Ben test alamadım her yer kapalı bugün
Aaa süper bence pozitif ihtimali yüksek , olmayınca gölge bile çıkmıyor tabi sonradan üzülmene vesile olmak istemem .. regli gününe ne kadar var?Yaptım canım yukarıda paylaştım buraya da atayım. Gölge var gibi ama negatif bence
Evet bende bu testte gölge bile görmemiştim daha önceAaa süper bence pozitif ihtimali yüksek , olmayınca gölge bile çıkmıyor tabi sonradan üzülmene vesile olmak istemem .. regli gününe ne kadar var?
Heyecanlandım senin içinEvet bende bu testte gölge bile görmemiştim daha önceregle 2 gün var canım
Böyleydi..Evet bende bu testte gölge bile görmemiştim daha önceregle 2 gün var canım
Evet metalik tat gebelikte olurMetalik tat bendede var, sıcak çikolata içerken birden metal tadı geldi aşırı garipsedim. Bu hamilelik belirtisimi?