-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.401
Merhabalar hoşgeldin, test yaptın mı?Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sat 18 Aralık ve daha öncesi olmam gerekiyordu bende o gün ovu testi yaptım pik değildi ama koyuydu emin olamayınca üç gün boyunca ateş ve akıntı takibi yaptım bu demek oluyorki geç yumurtluyorum bu ay ateş 36,2 37,1 37,4 o günler 1 gün arayla ilişki yaşadım şuan 8 gün gecikmem var yeni adet tarihini geç yumurtlamaya göre ne zmn beklemem gerekir
Ay nekadar güzel, büyük süpriz olmuştur ilkinden oluncaBen bir kere ilişki yaşayarak yıllar önce hamile kaldığımı öğrenmiştim her şey olabilirbir iki gün içince güzel haberler alalım umarım yaa
Bugün prodoctor yaptım negatifMerhabalar hoşgeldin, test yaptın mı?
Yaaa nasil oldu ama bu sonucKızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem.birazdan kontrole gidicem
Aynen öyle vardır rabbimin hayırlı kıldığı bir vakitÜzülmek yok canım benim, zamanı gelmediğinden olmamış. Rabbim en hayırlı ve güzel zamanda nasip etsin
Kasıklarımda çok sancı var bence tutmadı heran regl olcak gibiyim sabahtan beriBu kadar sıkışık dönemde senden bekliyorum nedense hadi bakalım
Canım sen tek atımlık kurşunla tutturacaksın bence
Sağol canım teşekkür ederim vardır bi hayırlısı, bugündü hala olmadım. Nasip ne diyeyimÜzülme bir dahaki aya umarım güzel şeyler olacaktırmoralini sakın bozma çok etkiliyor akışa bırak doktor kontorlllerini yap.. reglin ne zamandı
Beklicem bakalım hayırlısıBenimde 18 Aralık 1,20 çıktı bugün 8.gün gecikmem eğer adet olmazsanız tekrarlayın bence
Cnm ben bu prodictor testin eski modelini daha çok beğeniyorum hiç yanılmıyordu yenisi kaç oldu yanlis çıkarttı bekle bakalım inşallah dogrudurCanım gözle neredeyse görülmüyor fotoda daha net bilemedim ya28ine kadar olmazsam o gün yaparım tekrar test teşekkür ediyorum yorumun için sen yaptın mı test nasılsın var mı belirti
Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin.Yaaa nasil oldu ama bu sonucsenin yaptigin testler bariz pozitifti ama ya. Neydi kuzu markasi testlerin ?
Sıkma canını canım benim inşallah en kisa zamanda hepimiz o hamilelik haberini alcaz
Kaç gün geciktinAh bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin.
Hiccc üzülme canım zamanı geldiğinde gelecek sana sabırla bekle cnmKızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem.birazdan kontrole gidicem
Dün olmam gerekirdi hala olmadım bekliyorum bakalım geç döllenme olacağını sanmıyorum. Pek umudum yok artıkKaç gün geciktin
Allah razı olsun. Beklemekten başka elden birşey gelmezHiccc üzülme canım zamanı geldiğinde gelecek sana sabırla bekle cnm
burda gecikmenin 7. Günü negatifi 10. Gün pozitifi gören var bence restinizi gecikmenin 10. Günü yapınKızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
Ay bu benAy o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorumbir de dua ediyorum sürekli adet olmayayım yarına kadar ve yarın da kan testi yaptırayım da çıksın diye. Şu 14 günde 3 tane pozitif testim var ikisi erken gebelik biri normal gebelik testi.
Sabırsızlıkta everest, evhamda Nirvana kızkardeşinizden sevgiler. İyi ki varsınız insan böyle hassas özel konuları korkmadan eleştirilme endişesi duymadan paylaşabiliyor iyi ki buraya üye oldum iyi ki varsınız.
Bende kullanıyorum ama bende böyle bir şey olmadıAyy kızlar lütfen bunada bakarmısınızzz
Duratest ve artimed zaten yanlış cikariyor diye burda cok konusu gecti ama predictor sasirtti beni. Artik piyasadaki hicbir test güvenilir degil bence suna bak. 3 testte mi yaniltir. Acaba kimyasal olmus olma ihtimali olabilir mi senin canim. En son testi hangi gün yapmistin ?Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin.