Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardır 28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi

Evet canm aslında öyle ama gördüm ki kv kp hıc WC'ye ble kalkmıyor gece ve derin uykudalar benm göğüs ucuma dokunamasgm an catlamıs oluyor . Problem etmyecegm ılskıyi
Bu kadar sıkışık dönemde senden bekliyorum nedense hadi bakalım
Freely diye bir markaydı bugün yaptığım kaset test bir gün öncede ovula adında erken gebelik testi yaptım oda ertesi gün kıl gibi ince çizgi olmuş kalmış öyle kendi kendine
Canım sen tek atımlık kurşunla tutturacaksın bence

Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardır 28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi
Evet bende 28inde yapıcam tekrar bakalım metalik tat daha önce hiç yaşamadıysan büyük ihtimalle gebeliktir canımm demir ilacı filan kullanmıyorsan tabii
13 Aralık, seninkiyle aynı sanırım bekliyorum bakalım
Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız
Ayyy iyice heyecanlandım son 2 gün

Yaaa bence hamilesin canım yarında tekrarla koyulaşınca kan ver hemen

Benim de bir günüm kaldı. Umarım güzel haberler gelir senden de. Hiç erken test yaptın mı öncesinde?
Geçen 2 ay erkenden testler yapıyordum. Bu ay için yapmayacağım dedim son güne kadar bekleyip öyle yapacağım. Ve bu ay hamile kalacağıma hiç zannetmiyordum çünki ovulasyon döneminde sadece 1 kere değerlendirebildik zamanımız yoktu. Olmaz ya diyordum. Ama birkaç gün önce ilk defa pembe damla geldi yerleşme kanaması olabilir diye çok umutlandım. Birde ağzımda metal tadı var oyüzden çok heycanlıyım inşaallah yarın senin güzel haberlerini alırız

Evet ilk defa yaşadım denir ilacı kullanmıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız
Buarada hamileysek eğer, ağustos annesimi eylül annesimi oluyoruz?

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. birazdan kontrole gidicem

Eklentiler

• 1000005376.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sat 18 Aralık ve daha öncesi olmam gerekiyordu bende o gün ovu testi yaptım pik değildi ama koyuydu emin olamayınca üç gün boyunca ateş ve akıntı takibi yaptım bu demek oluyorki geç yumurtluyorum bu ay ateş 36,2 37,1 37,4 o günler 1 gün arayla ilişki yaşadım şuan 8 gün gecikmem var yeni adet tarihini geç yumurtlamaya göre ne zmn beklemem gerekir

Ben bir kere ilişki yaşayarak yıllar önce hamile kaldığımı öğrenmiştim her şey olabilir bir iki gün içince güzel haberler alalım umarım yaa

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. birazdan kontrole gidicem
Üzülme bir dahaki aya umarım güzel şeyler olacaktır moralini sakın bozma çok etkiliyor akışa bırak doktor kontorlllerini yap.. reglin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…