- 15 Mayıs 2022
- 779
- 812
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.381
Heyecanlandım senin içinbenim üç gün varken yapmıştım tamamen negatifti.. yarın regli günüm bakalım ne olacak
Canımm bu testi bilmiyorum belki hassasiyeti düşüktür. Ovu tarihini biliyor musun belki geç yumurtlamışsındır bekle bakalımmBöyleydi..
Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardırYumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? @eva0108 @Evanora @fufucumtopraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
13 Aralık, seninkiyle aynı sanırım bekliyorum bakalımCanımm bu testi bilmiyorum belki hassasiyeti düşüktür. Ovu tarihini biliyor musun belki geç yumurtlamışsındır bekle bakalımm
Ayyy iyice heyecanlandım son 2 günEvet metalik tat gebelikte olur
Benim de bir günüm kaldı. Umarım güzel haberler gelir senden de. Hiç erken test yaptın mı öncesinde?Ben gölge görüyorum canım, inşaallah vardır28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi
Bu kadar sıkışık dönemde senden bekliyorum nedense hadi bakalımEvet canm aslında öyle ama gördüm ki kv kp hıc WC'ye ble kalkmıyor gece ve derin uykudalarbenm göğüs ucuma dokunamasgm an catlamıs oluyor . Problem etmyecegm ılskıyi
Canım sen tek atımlık kurşunla tutturacaksın benceFreely diye bir markaydı bugün yaptığım kaset test bir gün öncede ovula adında erken gebelik testi yaptım oda ertesi gün kıl gibi ince çizgi olmuş kalmış öyle kendi kendine
Evet bende 28inde yapıcam tekrar bakalımBen gölge görüyorum canım, inşaallah vardır28 veya 29 una kadar bekle birdaha yap istersen. Benimde 2 günüm kaldı hala yapmadım tutuyoruö kendimi
Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız13 Aralık, seninkiyle aynı sanırım bekliyorum bakalım
Ayyy iyice heyecanlandım son 2 gün
Yaaa bence hamilesin canım yarında tekrarla koyulaşınca kan ver hemenYumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? @eva0108 @Evanora @fufucumtopraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
Sadece su gibi akıntı var renksiz kokusuzEvet bende 28inde yapıcam tekrar bakalımmetalik tat daha önce hiç yaşamadıysan büyük ihtimalle gebeliktir canımm demir ilacı filan kullanmıyorsan tabii
Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız
BencedeYaaa bence hamilesin canım yarında tekrarla koyulaşınca kan ver hemen
Ayyy ciddi misin yaaa hiç inanmayarak attım testi buraya şok içerisindeyimmYaaa bence hamilesin canım yarında tekrarla koyulaşınca kan ver hemen
Geçen 2 ay erkenden testler yapıyordum. Bu ay için yapmayacağım dedim son güne kadar bekleyip öyle yapacağım. Ve bu ay hamile kalacağıma hiç zannetmiyordum çünki ovulasyon döneminde sadece 1 kere değerlendirebildik zamanımız yoktu. Olmaz ya diyordum. Ama birkaç gün önce ilk defa pembe damla geldi yerleşme kanaması olabilir diye çok umutlandım. Birde ağzımda metal tadı var oyüzden çok heycanlıyımBenim de bir günüm kaldı. Umarım güzel haberler gelir senden de. Hiç erken test yaptın mı öncesinde?
evet kuzzum betan düşüktür büyük bir ihtimal çoğalarak ve sağlıkla artsınAyyy ciddi misin yaaa hiç inanmayarak attım testi buraya şok içerisindeyimmhadi inşallahhh
Evet ilk defa yaşadım denir ilacı kullanmıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırızEvet bende 28inde yapıcam tekrar bakalımmetalik tat daha önce hiç yaşamadıysan büyük ihtimalle gebeliktir canımm demir ilacı filan kullanmıyorsan tabii
Birlikte bekleyelimm umarım hayırlı haberler alırız
Üzülmek yok canım benim, zamanı gelmediğinden olmamış. Rabbim en hayırlı ve güzel zamanda nasip etsinKızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem.birazdan kontrole gidicem
Ben bir kere ilişki yaşayarak yıllar önce hamile kaldığımı öğrenmiştim her şey olabilirGeçen 2 ay erkenden testler yapıyordum. Bu ay için yapmayacağım dedim son güne kadar bekleyip öyle yapacağım. Ve bu ay hamile kalacağıma hiç zannetmiyordum çünki ovulasyon döneminde sadece 1 kere değerlendirebildik zamanımız yoktu. Olmaz ya diyordum. Ama birkaç gün önce ilk defa pembe damla geldi yerleşme kanaması olabilir diye çok umutlandım. Birde ağzımda metal tadı var oyüzden çok heycanlıyıminşaallah yarın senin güzel haberlerini alırız
Üzülme bir dahaki aya umarım güzel şeyler olacaktırKızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem.birazdan kontrole gidicem
Benimde 18 Aralık 1,20 çıktı bugün 8.gün gecikmem eğer adet olmazsanız tekrarlayın benceKızlaarrr,