- 9 Kasım 2016
- 368
- 247
- 31
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.321
Ay pardon böyle çekince ovulasyon sandım. Canım ben mi yanlış görüyorum kuruma çizgisi değilse orda gölge mi var ? Umutlandımak istemem de bana mi öyle geliyor kızlar da bisey deseCanım bu gebelik testi ovulasyon değil
Bence sokulmeye çalışıyor vucudunu sakinleştirmeye çalış istersen strestende oluyor olabilir rahatlaki biar önce regl geçsin bitsin yeni bebise hazırlık yapAz ewet leke gibi pembe geliyo açık renkte o da peçeteyle anladım
Ben bu çizgiye pek güvenmiyorum açıkçası yarın birde kaset test yapın bence bu erken gebelikler habire telaş yaptırıyor malesef yarın tekrarlayın benceAy pardon böyle çekince ovulasyon sandım. Canım ben mi yanlış görüyorum kuruma çizgisi değilse orda gölge mi var ? Umutlandımak istemem de bana mi öyle geliyor kızlar da bisey dese
E zaten rahatım hasta olunca stres yapacağım bişe kalmadı kiBence sokulmeye çalışıyor vucudunu sakinleştirmeye çalış istersen strestende oluyor olabilir rahatlaki biar önce regl geçsin bitsin yeni bebise hazırlık yap
Evet tam bende orda görüyorum bu ilk idrarla değildi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacağımAy pardon böyle çekince ovulasyon sandım. Canım ben mi yanlış görüyorum kuruma çizgisi değilse orda gölge mi var ? Umutlandımak istemem de bana mi öyle geliyor kızlar da bisey dese
O kadar çok araştırdım ki bir kere senin dediğin değilde prodoctor olanı aldım. Böyle her qdet yakinlastiginda test yapardm. Negatif zaten. Pozitif olsa yorum yapardım ama pozitifi göremedik simdi de erkenden lekelenme oldugu icin teste gerek kalmıyor adetim maşallah erkenden kendini gosteriyorPredictor da 10 betaya kadar gösterir diyor doğru diyorsunuz
Evet canım sabah ilk idrarla tekrarlayacağım bende bu cizgilere cok güvenmiyorumBen bu çizgiye pek güvenmiyorum açıkçası yarın birde kaset test yapın bence bu erken gebelikler habire telaş yaptırıyor malesef yarın tekrarlayın bence
İnnovıta 2gunde geldi bana ama bnce bosuna telaş yapıyorsun cnm zaten spremler 3 gün canlı kalıyor içerde sen anladığın gibi yap bence ateşte oluyorsun zaten az çokta tarihini biliyorsun yinede sen bilirsin cnmKuzum ctesı yetsmez diyor Ebru hanım. Ptesı döngu 12. Gun esım sen karar ver dıyor inanılmaz yoğun 2 gun yaşadımmmm rsmen cok psmanm napsam ya eczaneden mı alsam acaba catladgnı anladgm an
Tekrarlarsa daha iyi gibi aynen Y yesilelma13Ben bu çizgiye pek güvenmiyorum açıkçası yarın birde kaset test yapın bence bu erken gebelikler habire telaş yaptırıyor malesef yarın tekrarlayın bence
Umarım bebiştir gününüz gectimiEvet canım sabah ilk idrarla tekrarlayacağım bende bu cizgilere cok güvenmiyorumumarım yalancı cizgi değildir
D denizadamasal selam yeniden ben ayın başında çok öncesinde yazmıştım ama şimdi kontrol ettiğimde yeniden etiketlemek istedim sizi.
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @Freyja93 24 Kasım 25 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak
Neden bu şekilde kanama oluyor diye dediniz için dedim hani belki yerleşme kanamasını oluyor gibisine sanıp stres yapmissinizdir diyeE zaten rahatım hasta olunca stres yapacağım bişe kalmadı ki
Pcos var bende en son 3 kasımda regli oldum dr göründüm bana duphaston verdi sökülmesi için ancak duphaston gebe kalınması durumunda düşük önleyici olarakta kullanıyormuş bir umut arada testte yapıyorum belki yumurtlamam geç olur diye :/Umarım bebiştir gününüz gectimi
Yok aşkım bugünden beri böyle o yüzden sormak istedim yanlış anlama olur muNeden bu şekilde kanama oluyor diye dediniz için dedim hani belki yerleşme kanamasını oluyor gibisine sanıp stres yapmissinizdir diye
Evet duphaston kullanırken bende oğluma hamileymişim ben adetimi sokturmek için kendi kafama göre kullanmıştım ozmanlar evet sende geç döllenme olasılığı yüksek ozman ara ara test yap yinePcos var bende en son 3 kasımda regli oldum dr göründüm bana duphaston verdi sökülmesi için ancak duphaston gebe kalınması durumunda düşük önleyici olarakta kullanıyormuş bir umut arada testte yapıyorum belki yumurtlamam geç olur diye :/
Ayy görmedim testinizi, hangi markaydı? Yarın yapacak mısınız test arkadaşı olalımBenimde bat 28 29 arası gibi olcak sanırım sabah benimkide gözle zor görünür varla yok arası gölge gibi çıktı ama tabikide teste güvenmiyorum ve usulca bekliyorum
Ben gölge görür gibi oldum@Evanora canım baksana sanki bu testtede silik var gibi yada banami öyle geliyor zar zor görünüyor
Yok cnm neden yanlis anlayim biz birbirimizi anlamazsak kim anlayacak halimizdenYok aşkım bugünden beri böyle o yüzden sormak istedim yanlış anlama olur mu
Hakkımızda hayırlısı cnm bakalımYok cnm neden yanlis anlayim biz birbirimizi anlamazsak kim anlayacak halimizdenregl bazen bendede bir ay dediğin gibi başlıyor diğer ay hop diye yoğun kanamayla başlıyor belli olmuyor yasagimiz streesten oluyor hep bunlar malesef bende biran önce olsamda başlasam tekrar diye bekliyorum bakalım