- 10 Mayıs 2016
- 277
- 258
- 103
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Kesinlikle öyle canım. umarım hepimize nasip olurİyi yapmısın hepimiz için hayrlısı olur inş hepimiz bu ay güzel haberler alırızbenım de ilk çocuğum olucak allah nasip ederse bizim için beklemek daha zor oluyor en azından 1 tane çocuğumuz olsa ikinci için acele etmeliyiz daha rahat bekleriz
Amin İnşAllah teşekkür ederimRahım filim geciktirme yapar ama ilk 3 ay şans daha yüksek olur hamile kalman için hayrlısı inş tes vakıtte kocagına alırsın bebişini
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahOlsun moral bozmak yok. Her şey nasip bir dahaki ay yeni umutlara gebedir. Allah büyükbak ben değerlendirdim ama testlerim negatif benim de belli değil yani. Değerlendirseydim kesin gebe kalırdım diye düşünüp üzülme yani
Gebelikte olabilirKızlar şimdi. Akıntıları karıştırıyorum şeffaf akıntı ne demek beyaz top top ( nasıl tabir edeceğimi bilemedim) olan akıntı ne demek bat 15 Aralık iki gündür beyaz katı ele gelen akıntı geliyor
Canım nasıl regl belirtisi varmıBenimde öyle. Hatta bu gece başlaması lazım bakalım
İyi akşamlar kızlar ovulasyon testim 3 gündür pik reglime 5 gün kaldı kafam çok karışık
Ağrı sancı bugün kalmamıştı ama az önce yavru ağzı renginde akıntı gelmiş azcık. Bence regl olacağımCanım nasıl regl belirtisi varmıağrı sancı vs
Ya anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorumAğrı sancı bugün kalmamıştı ama az önce yavru ağzı renginde akıntı gelmiş azcık. Bence regl olacağımSen de durumlar nasıl
Benim değişiyor ya. Bazen önceki gece lekeyle başlıyor bazen gününde direkt başlıyor. İzleyip görecezYa anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorum
Benim direk başlıyor amin amin canım evet aynı gidiyoruz birbirimizi takip edelimBenim değişiyor ya. Bazen önceki gece lekeyle başlıyor bazen gününde direkt başlıyor. İzleyip görecezhayırlısı olsun hakkımızda ama aynı gidiyoruz
Kaçırmayalım gerçekten birbirimiziBenim direk başlıyor amin amin canım evet aynı gidiyoruz birbirimizi takip edelim
Bende bir damla yavru ağzı renkli akıntı geldi canım. Regl olacağım sanırım7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?
Tabii ki var. Bazılarının adet gecikince pozitife dönüyorKızlar merhaba bugün Regl günümdü ama olmadım. Regl Belirtileri var ama. 4 gün önce (ilişkiden sonra 11.gün) erken gebelik testim negatifti… ordan pozitife dönme ihtimalı var mı
Ay amin amin canımKaçırmayalım gerçekten birbirimiziBundan sonraki süreçte bakarsın aynı zamanda gebe kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?