Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kesinlikle öyle canım. umarım hepimize nasip olur

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar şimdi. Akıntıları karıştırıyorum şeffaf akıntı ne demek beyaz top top ( nasıl tabir edeceğimi bilemedim ) olan akıntı ne demek bat 15 Aralık iki gündür beyaz katı ele gelen akıntı geliyor

Gebelikte olabilir kızıma gebeyken geliyordu öyle top top :)

Ağrı sancı bugün kalmamıştı ama az önce yavru ağzı renginde akıntı gelmiş azcık. Bence regl olacağım Sen de durumlar nasıl
Ya anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorum

Ya anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorum
Benim değişiyor ya. Bazen önceki gece lekeyle başlıyor bazen gününde direkt başlıyor. İzleyip görecez hayırlısı olsun hakkımızda ama aynı gidiyoruz

Kızlar merhabalar, daha önce eşimle 2 ay denemiş sonra kariyer durumlarından ara vermiştik bu ay tekrar denemeye başlıyoruz sat 1 aralık bat 29 aralık gösteriyor beni de eklerseniz sevinirim D denizadamasal

7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?

Kızlar merhaba bugün Regl günümdü ama olmadım. Regl Belirtileri var ama. 4 gün önce (ilişkiden sonra 11.gün) erken gebelik testim negatifti… ordan pozitife dönme ihtimalı var mı

Kızlar merhaba bugün Regl günümdü ama olmadım. Regl Belirtileri var ama. 4 gün önce (ilişkiden sonra 11.gün) erken gebelik testim negatifti… ordan pozitife dönme ihtimalı var mı
Tabii ki var. Bazılarının adet gecikince pozitife dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…