- Konu Sahibi denizadamasal
Valla test yaptıkça daha çok merak ediyomAdranelin dolu test yapma yapalım kuzum soru işaretleri gider en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla test yaptıkça daha çok merak ediyomAdranelin dolu test yapma yapalım kuzum soru işaretleri gider en azından
Testkolik olmuşsun kuzum sen sıkıntıValla test yaptıkça daha çok merak ediyom
Haklısın kuzum aslında insanın yaptıkça yapası da geliyor ama negatifi görünce bütün günüm kötü geçiyor modum düşüyorCanım bence korkma ben 3 gündür yapıyom negatif çıkıyor hala akıllanmadım sabah tekrar yapacam
Benim bugün yaptığım test bu canım bakalım yarına kaldı umutlarHaklısın kuzum aslında insanın yaptıkça yapası da geliyor ama negatifi görünce bütün günüm kötü geçiyor modum düşüyor
Erken bence ama kendimden biliyorum her gün yapası geliyor insanın bu ay Bat gününü bekleyecem hatta geçsin öyle yapacağım bir sürü boşa test yaptım hem strese girdim hem de üzüldüm her boş testteYapalım kız belki bir süpriz olur benim reglime 6 gün
Haklısınız insan stres oluyorErken bence ama kendimden biliyorum her gün yapası geliyor insanın bu ay Bat gününü bekleyecem hatta geçsin öyle yapacağım bir sürü boşa test yaptım hem strese girdim hem de üzüldüm her boş testte
Canım benimde 4 gün önce yaptığım testler negatif çıktı iki kez yapmıştım. Ikiside negatif..Benim bugün yaptığım test bu canım bakalım yarına kaldı umutlar
Canım belli olmaz ya adete kadar her şey değişebilir umudunu kaybetme regl gecikmesinden sonra öğrenen çok kişi gördüm burdaCanım benimde 4 gün önce yaptığım testler negatif çıktı iki kez yapmıştım. Ikiside negatif..
Adete 4 gün vardı olsa çok çokkk silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.. bugünde beklenen adet günümdü olmadım göğüslerimde hassasiyet yumurtalama sürecinden beri devam ediyor sabah adet olacakmışım gibi hissediyordum söküldüm sökülecektim birkaç saat sonra oda geçti ne gelen var ne giden…
Forumdan okuduğumdan anladığım bu işi strese girmeden yapmak lazım çünkü çok etkiliyor ovülasyon takibinden sonra buraya daha az bakıp işimle ilgilenmeyi sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kitap okumayı düşünüyorumHaklısınız insan stres oluyor
Gercekten gebelik hiç ummadığınız anda ve artık boşverdiğiniz zaman oluyor yakın çevremde ve burda gördüğüm kadarıyla herkes böyle gebe kalmış Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar bizede nasip eder inşallahForumdan okuduğumdan anladığım bu işi strese girmeden yapmak lazım çünkü çok etkiliyor ovülasyon takibinden sonra buraya daha az bakıp işimle ilgilenmeyi sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kitap okumayı düşünüyorum
Haklısın canım bende çok takmıyordum ama 3 gündür benim ovulasyon testleri baya koyu pik çıkıyor kafam karıştı regle yakın bu kadar pik olması silikleşmiyordaForumdan okuduğumdan anladığım bu işi strese girmeden yapmak lazım çünkü çok etkiliyor ovülasyon takibinden sonra buraya daha az bakıp işimle ilgilenmeyi sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kitap okumayı düşünüyorum
Oda doğru kuzum reglim gecikirse yaparım testCanım belli olmaz ya adete kadar her şey değişebilir umudunu kaybetme regl gecikmesinden sonra öğrenen çok kişi gördüm burda
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuvir @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak
V virginiawolf 22 kasım - 20 aralık D denizadamasal
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak
Yap ya ne kaybedersinBenim hissiyatım yok ama senin için yapayım ortak olalım yarın regl günüm
Bekleyebilcen mi emin misinErken bence ama kendimden biliyorum her gün yapası geliyor insanın bu ay Bat gününü bekleyecem hatta geçsin öyle yapacağım bir sürü boşa test yaptım hem strese girdim hem de üzüldüm her boş testte
Yani kaybedecek bişey yok en fazla morelim biraz daha bozulur toplarımYap ya ne kaybedersin
Allah seniii olsun olsun yeni umutlar besleyeceğiz birlikteYani kaybedecek bişey yok en fazla morelim biraz daha bozulur toplarım
Amin amin canımAllah seniii olsun olsun yeni umutlar besleyeceğiz birlikte