• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Haklısın kuzum aslında insanın yaptıkça yapası da geliyor ama negatifi görünce bütün günüm kötü geçiyor modum düşüyor 😒
Benim bugün yaptığım test bu canım bakalım yarına kaldı umutlar

Eklentiler

• IMG_1596.jpeg
    IMG_1596.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1595.jpeg
    IMG_1595.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 34
Yapalım kız 😀 belki bir süpriz olur benim reglime 6 gün
Erken bence ama kendimden biliyorum her gün yapası geliyor insanın bu ay Bat gününü bekleyecem hatta geçsin öyle yapacağım bir sürü boşa test yaptım hem strese girdim hem de üzüldüm her boş testte 🥲

Benim bugün yaptığım test bu canım bakalım yarına kaldı umutlar
Canım benimde 4 gün önce yaptığım testler negatif çıktı iki kez yapmıştım. Ikiside negatif..
Adete 4 gün vardı olsa çok çokkk silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.. bugünde beklenen adet günümdü olmadım göğüslerimde hassasiyet yumurtalama sürecinden beri devam ediyor sabah adet olacakmışım gibi hissediyordum söküldüm sökülecektim birkaç saat sonra oda geçti ne gelen var ne giden…🤷🏻‍♀️

Canım benimde 4 gün önce yaptığım testler negatif çıktı iki kez yapmıştım. Ikiside negatif..
Adete 4 gün vardı olsa çok çokkk silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.. bugünde beklenen adet günümdü olmadım göğüslerimde hassasiyet yumurtalama sürecinden beri devam ediyor sabah adet olacakmışım gibi hissediyordum söküldüm sökülecektim birkaç saat sonra oda geçti ne gelen var ne giden…🤷🏻‍♀️
Canım belli olmaz ya adete kadar her şey değişebilir umudunu kaybetme regl gecikmesinden sonra öğrenen çok kişi gördüm burda

Haklısınız insan stres oluyor
Forumdan okuduğumdan anladığım bu işi strese girmeden yapmak lazım çünkü çok etkiliyor ovülasyon takibinden sonra buraya daha az bakıp işimle ilgilenmeyi sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kitap okumayı düşünüyorum

Forumdan okuduğumdan anladığım bu işi strese girmeden yapmak lazım çünkü çok etkiliyor ovülasyon takibinden sonra buraya daha az bakıp işimle ilgilenmeyi sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kitap okumayı düşünüyorum
Gercekten gebelik hiç ummadığınız anda ve artık boşverdiğiniz zaman oluyor yakın çevremde ve burda gördüğüm kadarıyla herkes böyle gebe kalmış Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar bizede nasip eder inşallah

Haklısın canım bende çok takmıyordum ama 3 gündür benim ovulasyon testleri baya koyu pik çıkıyor kafam karıştı regle yakın bu kadar pik olması silikleşmiyorda

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuvir
@aycnnderin2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@pinkflowers114 Kasım8 Aralık
@balimss14 Kasım11 Aralık
I incim1 9 Kasım11 Aralık
@gulenperi410 Kasım12 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@anyone1ri13 Kasım14 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@merveett17 Kasım14 Aralık
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@irem14218 Kasım16 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@yestur24 Kasım18 Aralık
@Jane Jetgil14 Kasım19 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@babylovee16 Kasım20 Aralık
@elizan0423 Kasım20 Aralık
@nesasl27 Kasım21 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@Pamlok1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@eva01084 Aralık31 Aralık
@n01014 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@aycnnderin2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@pinkflowers114 Kasım8 Aralık
@balimss14 Kasım11 Aralık
I incim1 9 Kasım11 Aralık
@gulenperi410 Kasım12 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@anyone1ri13 Kasım14 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@merveett17 Kasım14 Aralık
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@irem14218 Kasım16 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@yestur24 Kasım18 Aralık
@Jane Jetgil14 Kasım19 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@babylovee16 Kasım20 Aralık
@elizan0423 Kasım20 Aralık
@nesasl27 Kasım21 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@Pamlok1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@eva01084 Aralık31 Aralık
@n01014 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
V virginiawolf 22 kasım - 20 aralık D denizadamasal

Merhaba kızlar .31 yaşındayım 1,5 yıllı evliyim hiç korunmadık. 6 aylık evliyken doktora gittim troidim düşük çıktı 3 ay için de düzeldi. bir sene oldu sonuç alamadım tekrar gittim doktora Prolaktin yüksek çıktı . İlk gittiğim de Prolaktin normaldi. Dün tekrar gittim Prolaktin 46 dan 38 düşmüş doktor bir daha ki ay tekrar gel dedi bu gebeliğe engel değil dedi ilaç vs vermedi . 2 ay ovülasyon testi yaptım sonuç alamadım . Altan muayene ve ultrason da rahim de sorun görmedi . Hızlandırmak için ne yapmam lazım dedim o da rahim filmi çektir . Eşinde sperm testi versin dedi . Eşim bu ay gidecek . Ben bu ay da deneyim bir dahaki ay doktorumu değiştireceğim. Adetlerim bildim bileli düzenli ovülesyon testi de öyle pik gördüm ya yanlış uygulama yaptım bilmiyorum. Sizin bu postu görünce bende kalmak istedim . Bat 2 Aralık sat 5 aralık .bana da uğurlu gelirsiniz inşallah D denizadamasal şimdiden teşekkürler

Back