• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

6 GÜN KALDI ADETİME YARIN TEST YAPSAM ÇOK MU ERKEN OLUR
Çok erken ya çıkmaz varsa bile, tam regl günü hatta 1 gün gecikince yapmaya çalışalım testleri arkadaşlar. Çünkü erken yapınca negatif çıksa bile insan inanmıyor ve hep bir umut kalıyor. Sonra olmazsa büyük hayal kırıklığı... Tabii çok belirtiler hissediliyorsa fazla umitlenmemek için ve varsa görmek için regle 2 gün kala da yapılabilir

Evet yarın ola hayrola benim regl günüm normalde asla geçmez erken olurum ama geçmez bakalım neler olucak ikimizde hakkımızda hayırlısı olsun ben bu yaşıma kadar hiç göğüs ağrısı yaşamadım reglde hiç bilmiyorum o yüzden🙃 belki yeniyse çıkmıyordur bide testlere güven kalmadı ki
Benimde öyle. Hatta bu gece başlaması lazım bakalım☺️

Merhabalar . Ben bir gebenin günlüğünün lh testlerini kullanıyorum 4-5 gündür yumurtlama akı gibi akıntım geliyor bazen az bazen çok bir türkü pik göremedim. 🥹🥹 2022 yılında kullanmıştım sanki daha net sonuçlar çıkarıyordu yani dağılmadan.

Merhabalar . Ben bir gebenin günlüğünün lh testlerini kullanıyorum 4-5 gündür yumurtlama akı gibi akıntım geliyor bazen az bazen çok bir türkü pik göremedim. 🥹🥹 2022 yılında kullanmıştım sanki daha net sonuçlar çıkarıyordu yani dağılmadan.
Regl ne zaman bitti

Regl ne zaman bitti
1 inde bitti döngüm düzenli değil. Bazen 23,25,27 şeklinde oluyor. Genelde 14. Gün yumurtlama oluyor biliyorum benim düzensiz ne zaman ne olacağı belli olmuyor. ama daha önce kullandığım zaman bu kadar böyle net olmayan şekilde değildi. Renkleri dağılıyor onu demek istedim.

Eklentiler

• IMG_8196.jpeg
    IMG_8196.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 45

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@aycnnderin2 Kası7 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
@bernailker7 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@pinkflowers114 Kasım8 Aralık
@balimss14 Kasım11 Aralık
@gulenperi410 Kasım12 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@merveett17 Kasım14 Aralık
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@yestur24 Kasım18 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@aysmesra21 Kasım19 Aralık
@babylovee16 Kasım20 Aralık
@nesasl27 Kasım21 Aralık
G gixmooo10 27 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@eva01084 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
rozatulip rozatulip 2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
Merhaba benide eklermisiniz Sat 4 Aralık Bat 4 Ocak

merhaba bende bu ay yumurta takibi ve femara ya baslıyorum.bugün doktora gittim ve adetmin 5. günü başlamam gerektiğini sabah aksam birer adet.bir hafta sonrada kontrole gideceğim.klomen verecekti ben femara olmazmı dedim olur dedi ve femaraya baslıycam iki gün sonra. ben gibi kullanan yada kullanacak varmı

Bunu instagramdan ebru hanıma sordunuz mu testler neden böyle oldu diye
Evet sordum 3 gün oldu dönüş yapmadı maalesef daha önce hemen dönüş yapıyordu. Bugün tekrar sordum yine dönüş yok. Kutu içerisinde gelen kâğıtta 30 sn idrar da bekletin diyor , sayfasında başka diyor anlamadım yani .

Geçen ay innovita kullandım bu şekilde hiç bir sorun yaşamadım.

Ben de aşılamanın 8.günündeyim. 14 günden önce test yapma demişti doktorum, son 6 gün bekliyorum🥹 inşallah hamileyimdir❤️

Bu ay hamile kalırsak bebislerimiz terazi burcu oluyor kızlar ne diyorsunuz bu ise:) tam güzellik burcu inşallah sağlıklı güzel efendi zeki iyi kalpli sanslı çocuklarımız olur
aralıkta hamile kalınırsa başak, ocakta kalınırsa terazi olur. Hatta aralığın ilk haftası öğrenen olursa aslan olacak 🙈

Evet sordum 3 gün oldu dönüş yapmadı maalesef daha önce hemen dönüş yapıyordu. Bugün tekrar sordum yine dönüş yok. Kutu içerisinde gelen kâğıtta 30 sn idrar da bekletin diyor , sayfasında başka diyor anlamadım yani .

Geçen ay innovita kullandım bu şekilde hiç bir sorun yaşamadım.
O zaman siz teste takılmayın
Akıntınızda olmuş. Değerlendirdiyseniz Allah'a bırakın☺️❤️

O zaman siz teste takılmayın
Akıntınızda olmuş. Değerlendirdiyseniz Allah'a bırakın☺️❤️
Ben teste göre odaklandığım içim maalesef hepsini değerlendiremedim tek bir günü değerlendirebildim sadece 4 Aralık 8. Gün. Bugünde kesildi akıntı. Bu ayda olmadı. Eğer 3.aralıkta pik yaptıysa çok üzülürüm. O kadar da dikkat ediyorum 2 saat hiç birşey içmiyorum. :KK43: Aslında bu marka için çok fazla şikayet var son dönemlerde. Hata mı ettim almakla bilmiyorum. Üzüldüm

merhaba bende bu ay yumurta takibi ve femara ya baslıyorum.bugün doktora gittim ve adetmin 5. günü başlamam gerektiğini sabah aksam birer adet.bir hafta sonrada kontrole gideceğim.klomen verecekti ben femara olmazmı dedim olur dedi ve femaraya baslıycam iki gün sonra. ben gibi kullanan yada kullanacak varmı
Merhaba banada femara vermişti ama onu bulamazsan letuya başla dedi aynı etkiyi gösteriyormuş. Benim bugün üçüncü günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız😍

Back