• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tabii ki var. Bazılarının adet gecikince pozitife dönüyor ❤️
İnşallah öyledir❤️ belirtiler olarak normalde adete 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yumurtlamadan itibaren başladı.. onun dışında akıntım sizin de belirttiğiniz gibi top top beyaz şeklinde bugün adet olmam gereken gündü belirti olarakda böyle sökülsem rahatlayacakmışım gibi hissediyorum

Silik göremedim sen görmüş müydün
Yok canım bende bişey görmedim 5/6 gün var reglime kasette çıkarmıydı olsaydı kaset testin son hali bu :)

Eklentiler

• IMG_1596.jpeg
    IMG_1596.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1594.jpeg
    IMG_1594.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 28
İnşallah öyledir❤️ belirtiler olarak normalde adete 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yumurtlamadan itibaren başladı.. onun dışında akıntım sizin de belirttiğiniz gibi top top beyaz şeklinde bugün adet olmam gereken gündü belirti olarakda böyle sökülsem rahatlayacakmışım gibi hissediyorum
Yarın bir test yapın mutlaka umarım gebesinizdir🙏🏻

Olması için mucize lazım 🥹mucize olursa çok iyi olur olmazsa da sağlık olsun haber ederim canım iki türlüde🥰senin testler geldi mi 😁
İnşallah o güzel mucizen gerçekleşir🙏🏻✨ evet dün geldi testlerim regl sonrası bu ay güzel değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah🙏🏻🙏🏻

Back