- 19 Ekim 2024
- 854
- 261
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
Ben yarını bekliyorum canım7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarını bekliyorum canım7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?
İnşallah öyledir belirtiler olarak normalde adete 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yumurtlamadan itibaren başladı.. onun dışında akıntım sizin de belirttiğiniz gibi top top beyaz şeklinde bugün adet olmam gereken gündü belirti olarakda böyle sökülsem rahatlayacakmışım gibi hissediyorumTabii ki var. Bazılarının adet gecikince pozitife dönüyor
EvetGebelik mi kaset test olan canım
Silik göremedim sen görmüş müydün
Evet canım şimdi gördüm bende hadi inşallah bu ay 2.ci deneme niyeyse olumlu olcak gibime geliyor@evabizim sat ve bat aynıymış ya
Yok canım bende bişey görmedim 5/6 gün var reglime kasette çıkarmıydı olsaydı kaset testin son hali bu :)Silik göremedim sen görmüş müydün
Daha var gününüz yarın erken gebelik yapın yada 2gün sonraYok canım bende bişey görmedim 5/6 gün var reglime kasette çıkarmıydı olsaydı kaset testin son hali bu :)
Yarın bir test yapın mutlaka umarım gebesinizdirİnşallah öyledir belirtiler olarak normalde adete 2-3 gün kala göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yumurtlamadan itibaren başladı.. onun dışında akıntım sizin de belirttiğiniz gibi top top beyaz şeklinde bugün adet olmam gereken gündü belirti olarakda böyle sökülsem rahatlayacakmışım gibi hissediyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorumBen yarını bekliyorum canım
Olması için mucize lazım mucize olursa çok iyi olur olmazsa da sağlık olsun haber ederim canım iki türlüdesenin testler geldi miGüzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah o güzel mucizen gerçekleşir evet dün geldi testlerim regl sonrası bu ay güzel değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallahOlması için mucize lazım mucize olursa çok iyi olur olmazsa da sağlık olsun haber ederim canım iki türlüdesenin testler geldi mi
Ah amin kuzum amin hakkımızda hayırlısı ya hadi gözün aydınİnşallah o güzel mucizen gerçekleşir evet dün geldi testlerim regl sonrası bu ay güzel değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah
Benim hissiyatım yok ama senin için yapayım ortak olalım yarın regl günümKızlar yarın test yapacak olan var mı beraber yapalım bana bi cesaret lazım hahshs
Yapalım kız belki bir süpriz olur benim reglime 6 gün varBenim hissiyatım yok ama senin için yapayım ortak olalım yarın regl günüm
Negatif çıkmasından korkuyorumYarın bir test yapın mutlaka umarım gebesinizdir
Yapalım canım haberleşelim yarın gece ben regl olursam iptalYapalım kız belki bir süpriz olur benim reglime 6 gün var
Canım bence korkma ben 3 gündür yapıyom negatif çıkıyor hala akıllanmadım sabah tekrar yapacamNegatif çıkmasından korkuyorum
Tamam ben yarın işe gidecem iş yerinde yaparım herhalde sabah hashhsshYapalım canım haberleşelim yarın gece ben regl olursam iptal
Adranelin dolu test yapma yapalım kuzum soru işaretleri gider en azındanTamam ben yarın işe gidecem iş yerinde yaparım herhalde sabah hashhssh