Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba banada femara vermişti ama onu bulamazsan letuya başla dedi aynı etkiyi gösteriyormuş. Benim bugün üçüncü günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
insallah canım cuma hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.hayırlısı güzel olsun.evet aynı etki.benimde şuan adetimin 3. günü. bana 5.günü başla dedi.ama ben kac gün kullanacagımı sormayı unuttum zaten cuma kontrole gidecegim ama 5 gün kullanılıyor değil mi. ilaç kullanalı 3. gün mü.

Aminnn Allah yardımcımız olsunEvet evet benim pazar günü bitiyor. Hepsi 5 gün kullanılıyormuş :)

Bugünüde değerlendirin bugün kesildiyse çatlama gerçekleşmiştir. Ya siz teste bakmayacaksınız iki güne bir ilişki en garantisi

Bugünüde değerlendirin bugün kesildiyse çatlama gerçekleşmiştir. Ya siz teste bakmayacaksınız iki güne bir ilişki en garantisi
Aldığıma pişman oldum zaten
Bu ay için umudum kalmadı. Çok az bi akıntı geldi sabah bidaha gelmedi. Değerlendireyim ama şanslı hissetmiyorum kendimi. Moralim çok bozuldu

Aminnn Allah yardımcımız olsunEvet evet benim pazar günü bitiyor. Hepsi 5 gün kullanılıyormuş :)
bana doktor hap bitince gün aşırı degerlendirin dedi. ilk kullanımda catlatma iğnesi vermiyorum dedi. haftaya cuma gidecegim tekrar.amin insallah canım ek takviye kullanıyormusun yada bitkisel bişey....

bana doktor hap bitince gün aşırı degerlendirin dedi. ilk kullanımda catlatma iğnesi vermiyorum dedi. haftaya cuma gidecegim tekrar.amin insallah canım ek takviye kullanıyormusun yada bitkisel bişey....
Yok daha ilk olduğu için önce ilacı bi denemek istedim yumurtam büyüyor mu diye olumsuz olursa o zaman başlamayı düşünüyorum :) siz kullanıyor musunuz

Yok daha ilk olduğu için önce ilacı bi denemek istedim yumurtam büyüyor mu diye olumsuz olursa o zaman başlamayı düşünüyorum :) siz kullanıyor musunuz
inostol ve d vitamini kullan dedi doktorum ben ek multivitamin folik asit vs kullanıyodum.

Aldığıma pişman oldum zaten
Bu ay için umudum kalmadı. Çok az bi akıntı geldi sabah bidaha gelmedi. Değerlendireyim ama şanslı hissetmiyorum kendimi. Moralim çok bozuldu
Olsun moral bozmak yok. Her şey nasip bir dahaki ay yeni umutlara gebedir. Allah büyük bak ben değerlendirdim ama testlerim negatif benim de belli değil yani. Değerlendirseydim kesin gebe kalırdım diye düşünüp üzülme yani

İnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim
İyi yapmısın hepimiz için hayrlısı olur inş hepimiz bu ay güzel haberler alırız benım de ilk çocuğum olucak allah nasip ederse bizim için beklemek daha zor oluyor en azından 1 tane çocuğumuz olsa ikinci için acele etmeliyiz daha rahat bekleriz

Rahım filim geciktirme yapar ama ilk 3 ay şans daha yüksek olur hamile kalman için hayrlısı inş tes vakıtte kocagına alırsın bebişini

23 kasim adet baslangici
6 Aralık aşılama
Beklenen adet tarihi 20 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…