- Konu Sahibi denizadamasal
-
Mesela bu şekilde şikayetler.O zaman siz teste takılmayın
Akıntınızda olmuş. Değerlendirdiyseniz Allah'a bırakın
insallah canım cuma hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.hayırlısı güzel olsun.evet aynı etki.benimde şuan adetimin 3. günü. bana 5.günü başla dedi.ama ben kac gün kullanacagımı sormayı unuttum zaten cuma kontrole gidecegim ama 5 gün kullanılıyor değil mi. ilaç kullanalı 3. gün mü.Merhaba banada femara vermişti ama onu bulamazsan letuya başla dedi aynı etkiyi gösteriyormuş. Benim bugün üçüncü günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Aminnn Allah yardımcımız olsuninsallah canım cuma hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.hayırlısı güzel olsun.evet aynı etki.benimde şuan adetimin 3. günü. bana 5.günü başla dedi.ama ben kac gün kullanacagımı sormayı unuttum zaten cuma kontrole gidecegim ama 5 gün kullanılıyor değil mi. ilaç kullanalı 3. gün mü.
Bugünüde değerlendirin bugün kesildiyse çatlama gerçekleşmiştir. Ya siz teste bakmayacaksınız iki güne bir ilişki en garantisiBen teste göre odaklandığım içim maalesef hepsini değerlendiremedim tek bir günü değerlendirebildim sadece 4 Aralık 8. Gün. Bugünde kesildi akıntı. Bu ayda olmadı. Eğer 3.aralıkta pik yaptıysa çok üzülürüm. O kadar da dikkat ediyorum 2 saat hiç birşey içmiyorum.Aslında bu marka için çok fazla şikayet var son dönemlerde. Hata mı ettim almakla bilmiyorum. Üzüldüm
Aldığıma pişman oldum zatenBugünüde değerlendirin bugün kesildiyse çatlama gerçekleşmiştir. Ya siz teste bakmayacaksınız iki güne bir ilişki en garantisi
bana doktor hap bitince gün aşırı degerlendirin dedi. ilk kullanımda catlatma iğnesi vermiyorum dedi. haftaya cuma gidecegim tekrar.amin insallah canım ek takviye kullanıyormusun yada bitkisel bişey....Aminnn Allah yardımcımız olsunEvet evet benim pazar günü bitiyor. Hepsi 5 gün kullanılıyormuş :)
Yok daha ilk olduğu için önce ilacı bi denemek istedim yumurtam büyüyor mu diye olumsuz olursa o zaman başlamayı düşünüyorum :) siz kullanıyor musunuzbana doktor hap bitince gün aşırı degerlendirin dedi. ilk kullanımda catlatma iğnesi vermiyorum dedi. haftaya cuma gidecegim tekrar.amin insallah canım ek takviye kullanıyormusun yada bitkisel bişey....
inostol ve d vitamini kullan dedi doktorum ben ek multivitamin folik asit vs kullanıyodum.Yok daha ilk olduğu için önce ilacı bi denemek istedim yumurtam büyüyor mu diye olumsuz olursa o zaman başlamayı düşünüyorum :) siz kullanıyor musunuz
Bana bişey demedi henüz bakalım gittiğimde artık bişeyler söyler belkiinostol ve d vitamini kullan dedi doktorum ben ek multivitamin folik asit vs kullanıyodum.
evet söyler mutlaka.kontrolun ne zamanBana bişey demedi henüz bakalım gittiğimde artık bişeyler söyler belki
Pazar ilacını bitir 11. Gün yani çarşamba günü gel dedi :)evet söyler mutlaka.kontrolun ne zaman
Hadi inşallah tombiş güzel yumurtalarin olsun çatlayıp bebek olsunlar inşallahPazar ilacını bitir 11. Gün yani çarşamba günü gel dedi :)
Ay aminn amiiin Allah razı olsun inşallah hepimizin bebekleri olsun sağlıkla gelsinlerHadi inşallah tombiş güzel yumurtalarin olsun çatlayıp bebek olsunlar inşallah
Olsun moral bozmak yok. Her şey nasip bir dahaki ay yeni umutlara gebedir. Allah büyükAldığıma pişman oldum zaten
Bu ay için umudum kalmadı. Çok az bi akıntı geldi sabah bidaha gelmedi. Değerlendireyim ama şanslı hissetmiyorum kendimi. Moralim çok bozuldu
İyi yapmısın hepimiz için hayrlısı olur inş hepimiz bu ay güzel haberler alırızİnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim
Rahım filim geciktirme yapar ama ilk 3 ay şans daha yüksek olur hamile kalman için hayrlısı inş tes vakıtte kocagına alırsın bebişiniMerhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
23 kasim adet baslangici
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık G gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?