• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İyi yapmısın hepimiz için hayrlısı olur inş hepimiz bu ay güzel haberler alırız🙏 benım de ilk çocuğum olucak allah nasip ederse 😊bizim için beklemek daha zor oluyor en azından 1 tane çocuğumuz olsa ikinci için acele etmeliyiz daha rahat bekleriz
Kesinlikle öyle canım. umarım hepimize nasip olur

Olsun moral bozmak yok. Her şey nasip bir dahaki ay yeni umutlara gebedir. Allah büyük ❤️ bak ben değerlendirdim ama testlerim negatif benim de belli değil yani. Değerlendirseydim kesin gebe kalırdım diye düşünüp üzülme yani❤️
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤭🫶🙏

Kızlar şimdi. Akıntıları karıştırıyorum şeffaf akıntı ne demek beyaz top top ( nasıl tabir edeceğimi bilemedim 😅) olan akıntı ne demek bat 15 Aralık iki gündür beyaz katı ele gelen akıntı geliyor

Kızlar şimdi. Akıntıları karıştırıyorum şeffaf akıntı ne demek beyaz top top ( nasıl tabir edeceğimi bilemedim 😅) olan akıntı ne demek bat 15 Aralık iki gündür beyaz katı ele gelen akıntı geliyor
Gebelikte olabilir☺️ kızıma gebeyken geliyordu öyle top top :)

Eklentiler

• IMG_1591.jpeg
    IMG_1591.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1589.jpeg
    IMG_1589.jpeg
    276,5 KB · Görüntüleme: 33
Ağrı sancı bugün kalmamıştı ama az önce yavru ağzı renginde akıntı gelmiş azcık. Bence regl olacağım☺️ Sen de durumlar nasıl
Ya anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorum 😂

Ya anladım canım bende şuan bişey yarın büyük ihtimalle olurum bende yada gece bende öncesinden gelmiyor kahverengi leke vs direk oluyorum 😂
Benim değişiyor ya. Bazen önceki gece lekeyle başlıyor bazen gününde direkt başlıyor. İzleyip görecez😅😅 hayırlısı olsun hakkımızda ama aynı gidiyoruz😅

Kızlar merhabalar, daha önce eşimle 2 ay denemiş sonra kariyer durumlarından ara vermiştik bu ay tekrar denemeye başlıyoruz 🥰 sat 1 aralık bat 29 aralık gösteriyor beni de eklerseniz sevinirim D denizadamasal

7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?

Kızlar merhaba bugün Regl günümdü ama olmadım. Regl Belirtileri var ama. 4 gün önce (ilişkiden sonra 11.gün) erken gebelik testim negatifti… ordan pozitife dönme ihtimalı var mı ☹️

Kızlar merhaba bugün Regl günümdü ama olmadım. Regl Belirtileri var ama. 4 gün önce (ilişkiden sonra 11.gün) erken gebelik testim negatifti… ordan pozitife dönme ihtimalı var mı ☹️
Tabii ki var. Bazılarının adet gecikince pozitife dönüyor ❤️

Back