- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #3.361
Erken testler var 5 güne kadar ama en iyisi regl i beklemekreglime 5 gün kaldı, sol yumurtalıklarımda kasıgımda kucuk kucuk baskılar hıssedıyorum bugun acaba test yapsam mı yaa, çok mu erken olur. hiç akıllanmıyorum
kesinlikle oyle tabı de ınsan sabırsızlanıyorErken testler var 5 güne kadar ama en iyisi regl i beklemek
Aynen beklemek insanı yoruyorkesinlikle oyle tabı de ınsan sabırsızlanıyor
Erken gebelik testimiKızlar malesef bende bugün bişey cıkmadı gecenkş gölge gibi bile. İnanılmaz batmalarım devam ediyor gece üçe kadar uyuyamadım ben ve Batmadan. Demin arkadaşımla konuştuk benim de 3 gün kala çıkmadı hem de kaliteli testti 1 geçince cıktı bekle diyor fakatt bilemedmbenm hsg cektirmem lazmm ama kaynvalıdemler gelecek 1 ay bendeler pof
Söktürücü kullansanAhhh adet olsam devam edecem de gelmiyor bir türlü
Değere göre baya belirginmiş demekki olunca çıkıyorBöyleydi canım o gün kan vermiştim 18 çıkmıştı
Biz de şaşırmıştık baya yüksek bekliyorduk değeri ama kimyasalmış işte canımDeğere göre baya belirginmiş demekki olunca çıkıyor
Premom adet takvimi var adetin bitikten sonra olusturursan takvimini adetin ilk günü ve bitiş gününü yazıyorsun kesinlikle doğru çıkıyorkızlar benim iki reglimin arası hep 18-19 gün sürüyor, bugün de benim 18. Günüm oldu. Uygulamada ise her zaman daha fazla gösteriyor mesela bu ay 20 Aralık bat olarak görünüyor, sizce testi ne zaman yapmalıyım?
20 aralığı bekleyın en az sabredebılıyorsanız erkenden test yapmak hayal kırıklığı yaşatabiliyorkızlar benim iki reglimin arası hep 18-19 gün sürüyor, bugün de benim 18. Günüm oldu. Uygulamada ise her zaman daha fazla gösteriyor mesela bu ay 20 Aralık bat olarak görünüyor, sizce testi ne zaman yapmalıyım?
Bir dahakine inşallah canımBiz de şaşırmıştık baya yüksek bekliyorduk değeri ama kimyasalmış işte canım
Eşimin değerlerine hiç az filan denmedi çünkü muhtemelen bir kızımız bir de düşüğüm olunca tutuyor muhtemelen diye düşünülüyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bekleyen herkese kolaylıkla nasıl etsin Allah'ımBence bu ay degerlendirememis olabilirsiniz 2si akşamı yumurtlayip 3ü akşamı yumurta bozulmuş olabilir. 3ü eğer geceyi degerlendirdiyseniz dediğiniz gibi yumurta eyvallah bana müsaade demiş olabilir. Eşinizin ileri hizlilik azmış o yüzden 1 yıl bile sürebilir denk gelmesi zor olabiliyor. Siz tamamen sağlığınıza beslenmenize sporunuza odaklanın. Bebis en doğru zamanda gelsin inşallah.
Bir sürü şey söyleniyor bazen yumurtayla sperm karşılaşmıyor yada yumurta bozuk olabiliyor yada spermi red edebiliyor benimde bir dusuğum oldu 1 yıldır hala birsey yok nasıp diyelim hayırlısıyla olsunEşimin değerlerine hiç az filan denmedi çünkü muhtemelen bir kızımız bir de düşüğüm olunca tutuyor muhtemelen diye düşünülüyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bekleyen herkese kolaylıkla nasıl etsin Allah'ım
Hahahah bendede aynısı gerçekten, birde şey var haftaya erteleyelim azcık dinlenelimBenimki iki gun ust uste yapinca isyan etti iki gunde bir olsa eve ugramaz artik bu iste terslik var adamlar bizi kovalamasi lazim biz onlari kovaliyoruz
Evet gögus uclarm cok ağrıyor kasıklarım da kötu batmalar bakalm gecıkmem olckmııErken gebelik testimi
5,6 gün var benim de adetime bilemiyorum ki test yapmadım ben 2 gün önce yapmıştım haftasonuna doğru yapmayı düşünüyorumDinlenince geçiyor hareket edince tekrar başlıyor test vs yapsak çıkar mı ki daha benim bir hafta var regle ama asla daha önce yaşamadığım bir ağrı bu
Son çare bu gibi duruyorSöktürücü kullansan
Bendede aynı durum, kayınvalide kayınpeder hep bizdeler 20 gün, ovülasyon günlerim de dahil olmak üzere :)) hatta o gün görümcemler de bizdeKızlar ben bu ay hamile kalamadıysam ovülasyon testi almak istiyorum 2 ilişki yeter mı kaynna k.peder ovulasyonda bende olcak. Naısl olcak bilmiyorum üst üste ılski imkansz olacak. Ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım Yani iki ilişki olsun okey Ama 3-4 tane de utanırım duyarlarsa Of resmen bir ayım çöpe gidebilir onlar yüzünden hiç yapamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?