Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hahahahaah duşşş. Sesi malesef cok geliyor hatta üst kattlar sabhaa dek su açıyor onlarn bizde dha cok sesi var her gece birlikte oluyoruz sanabilirler üst kattakiler yuzunden asıl o stres var bende . Laf arasında üst kattakilerin asla uyumayıp bütün gece Suyu açıp bizi uyutmadıklarını söylemem lazım onlar da bizden gelen sesi Üst kattan sansınlar hahah
İki evli insansınız canım artık bazı şeyleri de görmezden gelmek zorundalar oraı sizin eviniz. Eğer istiyorsan yumurtlamanın iki üç gün öncesi ve iki gin sonrasında hâlâ şansın varken yaparsın

kızlar selam az önce 1 2 damla kan geldi ama kırmızı değil regl kanı gibi acaba regl mi olacam ya da yerleşmemi 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralık gecesi çok fazla kasık ağrım oldu of sanırım regl olacam ya bu aydanda ümidim kalmadı
Dur bakalım hala üç günün var belli olmaz

İki evli insansınız canım artık bazı şeyleri de görmezden gelmek zorundalar oraı sizin eviniz. Eğer istiyorsan yumurtlamanın iki üç gün öncesi ve iki gin sonrasında hâlâ şansın varken yaparsın
Evet bir gebenin günlüğünün taktiğini denemek isterim adet bitimi ve yumurtlama görene kadar 3 günde bir zaten 11 gün genelde çok aşırı ağrım batmalarım başlıyor 14 güne kadar yumurtlarım diyorum. Kendimi telkin etmeliyim ebeveyn banyosu olsa sıkıntı değil ama tuvalet dahil tek banyo var burada 🥰

Aynı duyguları yaşıyorum, mayısta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum, olsun dedim moral bozmak yok, hemen yeniden olur benim. Başlarda iyiydim çok ümitliydim çünkü 7 ay oldu ve bu sabah yine adet oldum. Artık nefes alırken bile zor alıyor gibiyim. Çok üzülüyorum ve çok yoruldum 😞
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Gerçekten yasadiklarimiz zor seyler. İnsanız sonucta olsun diye hayaller kuruyoruz bur umut bekliyoruz sonra regl olunca veya hamile olmayinca moral motivasyon yerlerde düşüyor. Her yeni ay yeni bir ümit demek ama. Evet regl baslayinca birseyler olmaycak bunu anliyoruz ama yeni aydan ümitlerimiz basliyor.
Hic dr.a gittin mi canim peki kürtajdan sonra hamile kalma sürecinde. Doktorlar birsey diyor mu
Moralini bozma canim benim yeni ay yeni umutlar demek 🌸

evet tamamen nasip

kızınız mı var ? doğru mu bilmiyorum ama dayanıklı spermlerin genelde kız olduğu söyleniyor. (çok cahilce bi şeyse gülmeyin :KK70: ) yani öyle okumuştum. benimde kızım var. ovülasyon yapmıştım. çatlamadan önce değerlendirmiştim. o zamanlar çok bilmiyordum. şimdi düşünüyorum 2-3 gün dayanmış benim minik kelebeğim :)
Evet evet doğru biliyorsunuz. Y kromozomu rahime ilk ulaşan hızlı hücrelerdir. Çünkü taşıdıkları gen sayısı azdır ve hafiftirler. Yumurtayı bulursa ilk y döller. Ama y kromozomu gittiğinde yumurta yoksa bekler ve ölür. X kromozomu yavaştır Çünkü taşıdığı gen fazladır, geldiğinde yumurtayı bulursa o zaman dölleyebilir. O yüzden yumurtlama günü ve sonrası olursa erkek (y), yumurtlama öncesi başlanırsa kız (x) ihtimali fazladır derler. Ben de önce yapmıştım ve kızım olmuştu. Ama tabi vücut öyle bir şey ki siz cinsiyeti erkek olsun diye düşünerek yapsanız bile, o en seçilmiş ve sağlam hücre ile birleşiyor. Riske atmıyor. Yeter ki buluşsunlar valla kızım var hamdolsun, sağlıklı olsun tek ama beklemeyelim artık 🥺

Evet evet doğru biliyorsunuz. Y kromozomu rahime ilk ulaşan hızlı hücrelerdir. Çünkü taşıdıkları gen sayısı azdır ve hafiftirler. Yumurtayı bulursa ilk y döller. Ama y kromozomu gittiğinde yumurta yoksa bekler ve ölür. X kromozomu yavaştır Çünkü taşıdığı gen fazladır, geldiğinde yumurtayı bulursa o zaman dölleyebilir. O yüzden yumurtlama günü ve sonrası olursa erkek (y), yumurtlama öncesi başlanırsa kız (x) ihtimali fazladır derler. Ben de önce yapmıştım ve kızım olmuştu. Ama tabi vücut öyle bir şey ki siz cinsiyeti erkek olsun diye düşünerek yapsanız bile, o en seçilmiş ve sağlam hücre ile birleşiyor. Riske atmıyor. Yeter ki buluşsunlar valla kızım var hamdolsun, sağlıklı olsun tek ama beklemeyelim artık 🥺
Aynen bak ne güzel anlattın :)
evet sağlıklı olsunlar. insan kardeşi olsun istiyor. kız erkek fark etmez. sağlıklı olsunlar
y kromozomu biraz totosunu kaldırsa keşke, orada bile bi yavaşlık , bi umursamazlık
olur olur hayırlısıyla olur

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Gerçekten yasadiklarimiz zor seyler. İnsanız sonucta olsun diye hayaller kuruyoruz bur umut bekliyoruz sonra regl olunca veya hamile olmayinca moral motivasyon yerlerde düşüyor. Her yeni ay yeni bir ümit demek ama. Evet regl baslayinca birseyler olmaycak bunu anliyoruz ama yeni aydan ümitlerimiz basliyor.
Hic dr.a gittin mi canim peki kürtajdan sonra hamile kalma sürecinde. Doktorlar birsey diyor mu
Moralini bozma canim benim yeni ay yeni umutlar demek 🌸
Çok teşekkür ederim inşallah ümitlerimiz meyvesini versin bu ay 🤲 gittim tabi hiçbir sorun yok, hsg de çekildim, tertemiz dediler. Bir kere çatlatma iğnesi denedik belki çatlamıyorsa diye ama aslında çatlıyor ve hatta iğneyi vurur vurmaz bir kaç saate çatlamış onda da geç kaldık 🤷‍♀️ şimdi bu ay belki mikroçip aşılama deneriz yaşım 35 olacak o yüzden biraz da üzerine düşüyorum konunun. Allah ım kolaylıkla nasip etsin herkese..

evet sağlıklı olsunlar. insan kardeşi olsun istiyor. kız erkek fark etmez. sağlıklı olsunlar
y kromozomu biraz totosunu kaldırsa keşke, orada bile bi yavaşlık , bi umursamazlık
Hayır hayır y erkek ve hızlı, tek hızlı oldukları yer orası ☺ çünkü yükleri hafif. X yani kadınların orada bile yükleri ağır olduğu için zavallılarım orada da çekiyorlar..

Kızlar HSG çektirenler acı çeken var mı ya da acı çekmeyen anestezi almak istemiyorum fakat kafama taktım ben çok şiddetli bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim Bu yıl maalesef tüplerimi kapayabileceğini düşünüyorum ve bu yüzden gebelik olamadığını düşünüyorum yani bir his diyelim hislerim de kuvvetlidir fakat çekiniyorum bu durumda narkoz almayacağım için normal muayeneye gidicem sonuçtadeğil mkısa işlem.n boşa kürek çektiğimi hissediyorum Yani her geçen ay boşuna olacak bu yüzden film çektirmek istiyorum

Ben de bugün test yapacaktım ama kargom gelmedi hala maalesef gelirse akşam yaparım yada yarına kalır

Canım zaten ovülasuon yapacaksan pik görünce bir de 2 gün sonra yapsan yeter, nasipte varsa olur. Benim düşük yaptığım gebeliğimde tatile gitmiştik ve birde enfeksiyonum vardı 1 kez olabildi ve hamile kalmışım. Tabi düştü sonra ama olacaksa oluyor yani
Haklısın dün akşam bir arkadaşa yazmıştım zaten tek ilişki ile gebe kalınıyor diye 🤣

Ay maşallah Sen de görümcenin ne işi var biz ilk defa kalmalı deneyim yaşayacağız evimden uzaktayım ikinci evimizdeyiz çok uzak olduğu için bir ay kalacaklarmış Yani ben de çok pişman olurum acaba yapsaydım bebek olacak mıydı falan filan O yüzden bir tane de olsa yapmak istiyorum kayınpederim çok derin uyur kayınvalidem de çişi gelse bile çok üşenir kalkmaz WC'ye. Kendisi anlatıyor eskiden eltisi ile aynı evde yaşamış kayınpederlerinin yanında bizim bina yapılırken antre ışığı yanardı sönene kadar çıkmazdık derdi vallahi Bir yandan diyorum ki kendi ayıpları benim evimi o kadar uzun süre gelen düşünsün Ben niye utanıyorum 🙄 yani gencecik insanların yanında bu kadar uzun süre kaloınır mı ya şaka gibi o yüzden kendi utansın duyarsa duş falan
bence o kadar uzun süre kalıyorsa gelen misafir her şeye hazırlıklı olmalı. orası sizin eviniz canınız ne istiyorsa misafire de saygı duyarak yapabilirsiniz tabi. stresli bir süreç olduğu için ekstra gerebilir o kadar. Başarı ve sabır diliyorum😊😊
orada bile bir yavşaklık diye okudum. ne kadar da yerinde bir yorum olurdu🤣🤣🤣😂😂
Hayır hayır y erkek ve hızlı, tek hızlı oldukları yer orası ☺ çünkü yükleri hafif. X yani kadınların orada bile yükleri ağır olduğu için zavallılarım orada da çekiyorlar..
erkeğin sperm hali bile garip ve çekilmez değil mi? 😂😂😂

bence o kadar uzun süre kalıyorsa gelen misafir her şeye hazırlıklı olmalı. orası sizin eviniz canınız ne istiyorsa misafire de saygı duyarak yapabilirsiniz tabi. stresli bir süreç olduğu için ekstra gerebilir o kadar. Başarı ve sabır diliyorum😊😊

orada bile bir yavşaklık diye okudum. ne kadar da yerinde bir yorum olurdu🤣🤣🤣😂😂

erkeğin sperm hali bile garip ve çekilmez değil mi? 😂😂😂
Ay bu mesajlar beni o kadar çok gaza getirdi ki teşekkür ederim evet kendi oğlunu düşünsün gelmesin o kadar madem 🤪 bizdeyken bir ay kör ve sağır olmaları lazım çocuk düşüncem olmasaydı da dayanamazdım muhtemelen ya bilmiyorum bir hafta bile ayrı kalamayız eşimle adet dışında 🙈

ay ben de aynı durumdayım ınatla hala kargo dagıtıma da cıkmamıs, gercı daha 5 gün var regle ne zor ya beklemek
Valla dünden beri şeytan diyo git şurdan al bi tane. Fazla para vermemek için kendimi zor tutuyorum. Benimkide dağıtımda felan değil🤣 her kadının evinde gebelik testi stoğu bulunmalıymış, testsiz kalmıycam artık 🤣🤣

Ay bu mesajlar beni o kadar çok gaza getirdi ki teşekkür ederim evet kendi oğlunu düşünsün gelmesin o kadar madem 🤪 bizdeyken bir ay kör ve sağır olmaları lazım çocuk düşüncem olmasaydı da dayanamazdım muhtemelen ya bilmiyorum bir hafta bile ayrı kalamayız eşimle adet dışında 🙈
siz ısrarla istemediğiniz sürece kafasına göre kimse size gelmemeli bence anne baba kv kp kim olursa olsun. ben ısrar ettiğim halde gelmiyorlar 😂😂😂😂

X