• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar malesef bende bugün bişey cıkmadı gecenkş gölge gibi bile. İnanılmaz batmalarım devam ediyor gece üçe kadar uyuyamadım ben ve Batmadan. Demin arkadaşımla konuştuk benim de 3 gün kala çıkmadı hem de kaliteli testti 1 geçince cıktı bekle diyor fakatt bilemedm 🤔🤣🤣 benm hsg cektirmem lazmm ama kaynvalıdemler gelecek 1 ay bendeler pof

Eklentiler

• IMG_20241217_070804.jpg
    IMG_20241217_070804.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar malesef bende bugün bişey cıkmadı gecenkş gölge gibi bile. İnanılmaz batmalarım devam ediyor gece üçe kadar uyuyamadım ben ve Batmadan. Demin arkadaşımla konuştuk benim de 3 gün kala çıkmadı hem de kaliteli testti 1 geçince cıktı bekle diyor fakatt bilemedm 🤔🤣🤣 benm hsg cektirmem lazmm ama kaynvalıdemler gelecek 1 ay bendeler pof
Erken gebelik testimi

kızlar benim iki reglimin arası hep 18-19 gün sürüyor, bugün de benim 18. Günüm oldu. Uygulamada ise her zaman daha fazla gösteriyor mesela bu ay 20 Aralık bat olarak görünüyor, sizce testi ne zaman yapmalıyım?

kızlar benim iki reglimin arası hep 18-19 gün sürüyor, bugün de benim 18. Günüm oldu. Uygulamada ise her zaman daha fazla gösteriyor mesela bu ay 20 Aralık bat olarak görünüyor, sizce testi ne zaman yapmalıyım?
Premom adet takvimi var adetin bitikten sonra olusturursan takvimini adetin ilk günü ve bitiş gününü yazıyorsun kesinlikle doğru çıkıyor

20 aralığı bekleyın en az sabredebılıyorsanız erkenden test yapmak hayal kırıklığı yaşatabiliyor :(

Bence bu ay degerlendirememis olabilirsiniz 2si akşamı yumurtlayip 3ü akşamı yumurta bozulmuş olabilir. 3ü eğer geceyi degerlendirdiyseniz dediğiniz gibi yumurta eyvallah bana müsaade demiş olabilir. Eşinizin ileri hizlilik azmış o yüzden 1 yıl bile sürebilir denk gelmesi zor olabiliyor. Siz tamamen sağlığınıza beslenmenize sporunuza odaklanın. Bebis en doğru zamanda gelsin inşallah.
Eşimin değerlerine hiç az filan denmedi çünkü muhtemelen bir kızımız bir de düşüğüm olunca tutuyor muhtemelen diye düşünülüyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bekleyen herkese kolaylıkla nasıl etsin Allah'ım 🙏

Eşimin değerlerine hiç az filan denmedi çünkü muhtemelen bir kızımız bir de düşüğüm olunca tutuyor muhtemelen diye düşünülüyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bekleyen herkese kolaylıkla nasıl etsin Allah'ım 🙏
Bir sürü şey söyleniyor bazen yumurtayla sperm karşılaşmıyor yada yumurta bozuk olabiliyor yada spermi red edebiliyor benimde bir dusuğum oldu 1 yıldır hala birsey yok nasıp diyelim hayırlısıyla olsun

Dinlenince geçiyor hareket edince tekrar başlıyor test vs yapsak çıkar mı ki daha benim bir hafta var regle ama asla daha önce yaşamadığım bir ağrı bu
5,6 gün var benim de adetime bilemiyorum ki test yapmadım ben 2 gün önce yapmıştım haftasonuna doğru yapmayı düşünüyorum

Kızlar ben bu ay hamile kalamadıysam ovülasyon testi almak istiyorum 2 ilişki yeter mı kaynna k.peder ovulasyonda bende olcak. Naısl olcak bilmiyorum üst üste ılski imkansz olacak. Ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım Yani iki ilişki olsun okey Ama 3-4 tane de utanırım duyarlarsa Of resmen bir ayım çöpe gidebilir onlar yüzünden hiç yapamazsam 😔

Kızlar ben bu ay hamile kalamadıysam ovülasyon testi almak istiyorum 2 ilişki yeter mı kaynna k.peder ovulasyonda bende olcak. Naısl olcak bilmiyorum üst üste ılski imkansz olacak. Ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım Yani iki ilişki olsun okey Ama 3-4 tane de utanırım duyarlarsa Of resmen bir ayım çöpe gidebilir onlar yüzünden hiç yapamazsam 😔
Bendede aynı durum, kayınvalide kayınpeder hep bizdeler 20 gün, ovülasyon günlerim de dahil olmak üzere :)) hatta o gün görümcemler de bizde :D bu ayı boş veriyorum o yüzden, hem psikolojik olarak ta dinlenme ayı ilan ediyorum :) Ocak, Şubattan sonra bakarız artık... ovülasyon testlerim var, bu ay yapmayacağım. çünkü olur da çatlama görür ama ilişki olmazsa çok sinirlenirim diye. Bence sende yapma bu ay, testler boşa gitmesin

Back