Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yeni adetimi beklemedeyim son 10

Canım bilmiyorum ben doktora gitmedim dün ama aynı öyleydi adım atamadım oturup kalkarken bile ağrıyordu çok. Kist vs bilmiyorum hiç yaşamadım çünkü
Dinlenince geçiyor hareket edince tekrar başlıyor test vs yapsak çıkar mı ki daha benim bir hafta var regle ama asla daha önce yaşamadığım bir ağrı bu

Ara ara göğüslerime bir sızı gelip gidiyor
İçimden hamşleymişim gibi geçmiyor umudum yok nedense çünkü tek seferde olacak gibi şanslı hissetmiyorum kendimi

Aynı duyguları yaşıyorum, mayısta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum, olsun dedim moral bozmak yok, hemen yeniden olur benim. Başlarda iyiydim çok ümitliydim çünkü 7 ay oldu ve bu sabah yine adet oldum. Artık nefes alırken bile zor alıyor gibiyim. Çok üzülüyorum ve çok yoruldum

Ben bugün regl oldum kızlar, yumurtlama testi 2 aralıkta pik olmuştu 3 ünde saat 5 te silikti.3 ü ve 4 ü akşam değerlendirmiştir. Muhtemelen ya ikisi akşam ya 3 ü sabah ovülasyon olmuş. Benim yumurta 24 saat beklemiyor bence, bir kaç saat durup eyvallah deyip gidiyor.. Döngüm 23 gün oldu bu ay.

kız gülecektim yaaa , bi kaç saat durup eyvallah diyor nedir yaaa :)
şey olabilir her zaman sperm kalitesi aynı olmuyor. daha önce baktırdınız mı bilmiyorum ama bazısının hızı yavaş oluyor. her şeyyyy tam olsa bile kısmet olmuyor. öyle düşün

Vallahi bilmiyorum ki.. Ben akademisyenim, eşim tıp doçenti ama artık bilimsel düşünemez olduk.. Eşimin ileri hızlılık ℅20-100 arası normal iken ℅18 çıktı, hekim arkadaşlar yaşa göre çok normal dedi. Ama bu üçüncü böyle oluyor, ilk ilişki ovülasyon gününde olduysa asla olmuyor, geç kalıyoruz ya da yumurta kesinlikle 24 saat beklemiyor. Gerçi erken yaptığımız günlerde de olmadı.. Nasip değil heralde

reglime 5 gün kaldı, sol yumurtalıklarımda kasıgımda kucuk kucuk baskılar hıssedıyorum bugun acaba test yapsam mı yaa, çok mu erken olur. hiç akıllanmıyorum

Bence bu ay degerlendirememis olabilirsiniz 2si akşamı yumurtlayip 3ü akşamı yumurta bozulmuş olabilir. 3ü eğer geceyi degerlendirdiyseniz dediğiniz gibi yumurta eyvallah bana müsaade demiş olabilir. Eşinizin ileri hizlilik azmış o yüzden 1 yıl bile sürebilir denk gelmesi zor olabiliyor. Siz tamamen sağlığınıza beslenmenize sporunuza odaklanın. Bebis en doğru zamanda gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…