- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #3.341
Yeni adetimi beklemedeyim son 10@slaslasla canımmmm ne durumdasın bebiş nasıl sen nasılsınnnn, bakamadım buralara yaaa.
@incim1 en son ovu testleriyle savaş veriyordun sonra ne oldu canım, ben bakamadım
@abababba ne durumdasın canım var mı gelişme
A Ahahshshd kuzum sen nasılsınn ne durumdasınn
Ve diğer kızlar nasılsınız, hangi aşamadasınız
Hayırlısı canım durmak yok yola dewamGünaydın kızlar. Bugün de negatife uyandık
Eki Görüntüle 3522051
Dinlenince geçiyor hareket edince tekrar başlıyor test vs yapsak çıkar mı ki daha benim bir hafta var regle ama asla daha önce yaşamadığım bir ağrı buCanım bilmiyorum ben doktora gitmedim dün ama aynı öyleydi adım atamadım oturup kalkarken bile ağrıyordu çok. Kist vs bilmiyorum hiç yaşamadım çünkü
D denizadamasalBeni de ekler misiniz gruba bugün regl oldum son adet tarihi 17 aralik beklenen. Adet tarihi 10 Ocak 2025
Şifa olsun inşAllah rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp eylesınEvet araştırıldı detaylıca tüm testleri herşeyi yaptırdık sorun yok yumurta ve sperm kalitesinden olabilceğini söylediler takviye kullanıyoruz
Ahhh adet olsam devam edecem de gelmiyor bir türlüHayırlısı canım durmak yok yola dewam
Teşekkür ederim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallahŞifa olsun inşAllah rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp eylesın
Aynı duyguları yaşıyorum, mayısta bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum, olsun dedim moral bozmak yok, hemen yeniden olur benim. Başlarda iyiydim çok ümitliydim çünkü 7 ay oldu ve bu sabah yine adet oldum. Artık nefes alırken bile zor alıyor gibiyim. Çok üzülüyorum ve çok yoruldumÖyle cidden wmen takmıyorum diyenimiz bile takiyor kafaya. Bende bir süre bekledim gebe kaldim sonra 13 haftalikken düşük yasadim 1 ay önce kürtaj oldum. Sorsan bende hic takmiyorum olur elbet diyorum ama günlerdir bu basim neden agriyor çözemiyorum. Ovülasyon testi yapiyorum beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum vitamin aliyorum falan. Kafamin büyük bir kismi kaybettigim bebegimde ama diger büyük bir kismi da yeniden hamile kalabilme umudunda. Bir an önce olsa diye resmen gözüm yolda bekliyorum. Ve tabi su an kimseyle bu durumu paylasmiyorum da hersey icimde birbirine dolanmis bir ip yumagi gibi
kız gülecektim yaaa , bi kaç saat durup eyvallah diyor nedir yaaa :)Ben bugün regl oldum kızlar, yumurtlama testi 2 aralıkta pik olmuştu 3 ünde saat 5 te silikti.3 ü ve 4 ü akşam değerlendirmiştir. Muhtemelen ya ikisi akşam ya 3 ü sabah ovülasyon olmuş. Benim yumurta 24 saat beklemiyor bence, bir kaç saat durup eyvallah deyip gidiyor.. Döngüm 23 gün oldu bu ay.
Vallahi bilmiyorum ki.. Ben akademisyenim, eşim tıp doçenti ama artık bilimsel düşünemez olduk.. Eşimin ileri hızlılık ℅20-100 arası normal iken ℅18 çıktı, hekim arkadaşlar yaşa göre çok normal dedi. Ama bu üçüncü böyle oluyor, ilk ilişki ovülasyon gününde olduysa asla olmuyor, geç kalıyoruz ya da yumurta kesinlikle 24 saat beklemiyor. Gerçi erken yaptığımız günlerde de olmadı.. Nasip değil heraldekız gülecektim yaaa , bi kaç saat durup eyvallah diyor nedir yaaa :)
şey olabilir her zaman sperm kalitesi aynı olmuyor. daha önce baktırdınız mı bilmiyorum ama bazısının hızı yavaş oluyor. her şeyyyy tam olsa bile kısmet olmuyor. öyle düşün
inşallah cnmAyy gunler yerinde sayiyor sanki gecmek bilmedi şu 4guninşallah guzel haberler aliriz
Erken gebelik testin varsa yap belki cıkarreglime 5 gün kaldı, sol yumurtalıklarımda kasıgımda kucuk kucuk baskılar hıssedıyorum bugun acaba test yapsam mı yaa, çok mu erken olur. hiç akıllanmıyorum
Bence bu ay degerlendirememis olabilirsiniz 2si akşamı yumurtlayip 3ü akşamı yumurta bozulmuş olabilir. 3ü eğer geceyi degerlendirdiyseniz dediğiniz gibi yumurta eyvallah bana müsaade demiş olabilir. Eşinizin ileri hizlilik azmış o yüzden 1 yıl bile sürebilir denk gelmesi zor olabiliyor. Siz tamamen sağlığınıza beslenmenize sporunuza odaklanın. Bebis en doğru zamanda gelsin inşallah.Vallahi bilmiyorum ki.. Ben akademisyenim, eşim tıp doçenti ama artık bilimsel düşünemez olduk.. Eşimin ileri hızlılık ℅20-100 arası normal iken ℅18 çıktı, hekim arkadaşlar yaşa göre çok normal dedi. Ama bu üçüncü böyle oluyor, ilk ilişki ovülasyon gününde olduysa asla olmuyor, geç kalıyoruz ya da yumurta kesinlikle 24 saat beklemiyor. Gerçi erken yaptığımız günlerde de olmadı.. Nasip değil heralde
predictor erken gebelik testi sıparıs etmıstım gelırse hemen yarın sabah yapıcam dayanamıyorummErken gebelik testin varsa yap belki cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?