Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben bu ay hamile kalamadıysam ovülasyon testi almak istiyorum 2 ilişki yeter mı kaynna k.peder ovulasyonda bende olcak. Naısl olcak bilmiyorum üst üste ılski imkansz olacak. Ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım Yani iki ilişki olsun okey Ama 3-4 tane de utanırım duyarlarsa Of resmen bir ayım çöpe gidebilir onlar yüzünden hiç yapamazsam 😔
Canım zaten ovülasuon yapacaksan pik görünce bir de 2 gün sonra yapsan yeter, nasipte varsa olur. Benim düşük yaptığım gebeliğimde tatile gitmiştik ve birde enfeksiyonum vardı 1 kez olabildi ve hamile kalmışım. Tabi düştü sonra ama olacaksa oluyor yani

Kızlar ben bu ay hamile kalamadıysam ovülasyon testi almak istiyorum 2 ilişki yeter mı kaynna k.peder ovulasyonda bende olcak. Naısl olcak bilmiyorum üst üste ılski imkansz olacak. Ovulasyon testini nasıl kullanmalıyım Yani iki ilişki olsun okey Ama 3-4 tane de utanırım duyarlarsa Of resmen bir ayım çöpe gidebilir onlar yüzünden hiç yapamazsam 😔
Neyi duyacaklar ki sessiz yapın 😅

@slaslasla canımmmm ne durumdasın bebiş nasıl sen nasılsınnnn, bakamadım buralara yaaa.

I incim1 en son ovu testleriyle savaş veriyordun sonra ne oldu canım, ben bakamadım ☺️

A abababba ne durumdasın canım var mı gelişme

@nurpinarr kuzum sen nasılsınn ne durumdasınn

Ve diğer kızlar nasılsınız, hangi aşamadasınız☺️
Bir gelişme yok canım hala regl olmadım doktora gittim normalde devletten almıştım özele gittim dayanamadım bir sorun yok dedi kistten korkmuştum yokmuş. Hafif bir hormonlar düzensizmiş bu da beslenmemle alakalı perşembe günü de devlete gözükeceğim onun dışında buraya da attım zaten ovü takibi oldu yumurtlamsm ve çatlamam oldu yumurtlama tarihime göre 24 aralıkta regl olmam lazım test yapmıyprum artık😂😂bir belirtim de yok

Sana şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar arasında takmayan çok çok az kişi vardır kızıma hamile kalmadan önce kimyasal gebelik geçirdim üzerine 7 ay gebe kalamadım en son ay hüngür hüngür ağlayıp kızımı hamile kaldığım ay hiç ummadığım Bir andı
Sonra beş buçuk yıl korundum. Başlarda asla ikinci çocuk istemiyorum diyordum ki benim bebeğim kadar sakin bir bebek görmedim etrafımda Yani hep uyudu gece 12-13 saat uyudu bebekliğinden beri hala daha öyle şu anda 6 yaşında uykusuzluk yorgunluk çekmedim neyse birden bize bebek perileri geldi ve ben hep dedim ki eşime "aman canım nasılsa bir çocuğumuz var adetim geçerse hamileyim demektir hiç takılmam". Tabii ki öyle olmadı 6 aydır her ay bir umut bekliyorum 2 .gebelik olduğu halde biz iflah olmayız😀
Aynı ben işte bende öyle diyordum doğum yaptım gün bir tane yeter 2yici istemiyorum kesinlikle dedim hem normal doğum hemde sezeryan ağrısını bir yaşayınca 7 yıl korunduk şimdi korunmayı bırakınca takip etmem bile dedim kendimi şuan bu durumda buldum ilkte olsa ikincide olsa öyle olmuyormuş demekki😀

Bu ay es geçin isterseniz hem vücut dinlenmiş de olur hem de stresli yüklü şekilde kayınvalide ve kayınpederle aynı ortam da olmamış olursunuz 😂

Premom adet takvimi var adetin bitikten sonra olusturursan takvimini adetin ilk günü ve bitiş gününü yazıyorsun kesinlikle doğru çıkıyor
İndirdim ayarladım önceki adet döngülerimi girdim, fotoğrafı ekliyorum bugüne bat diyor bakalım yarını da bekleyeceğim. Birde uygulama da yalnızca yabancı diller var sanırım? Sizde de öyle mi?

Eklentiler

• IMG_2063.png
    IMG_2063.png
    93,6 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar sabah kaset testte hiçbir şey çıkmamıştı şimdi awox erken gebelik yaptım biraz var gibi çok çok silik. Ovitrelle 13. Gün iğne etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_6132.jpeg
    IMG_6132.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 14
Gece yaparsınız ya duymazlar heralde 😀

Evanora Evanora canım benim bugün silik çıktı test şimdi bugün mü çatladı yoksa dünmüydü anlamadım şuanda regl başında olan sancı gbi kasiklarimda sancı var

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-17-12-14-52-180_com.lollitech.connect.jpg
    Screenshot_2024-12-17-12-14-52-180_com.lollitech.connect.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20241217_115512.jpg
    IMG_20241217_115512.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 13
Bu ay es geçin isterseniz hem vücut dinlenmiş de olur hem de stresli yüklü şekilde kayınvalide ve kayınpederle aynı ortam da olmamış olursunuz 😂
Ay bir ay ne kadar önemli es geçemem ki ben aslaa bu sefer onların yüzünden yapamadım diye onları içten içe öfkı duymaktan korkuyorum kendimi biliyorum

Neyi duyacaklar ki sessiz yapın 😅
Hahahahaah duşşş. Sesi malesef cok geliyor hatta üst kattlar sabhaa dek su açıyor onlarn bizde dha cok sesi var her gece birlikte oluyoruz sanabilirler üst kattakiler yuzunden asıl o stres var bende . Laf arasında üst kattakilerin asla uyumayıp bütün gece Suyu açıp bizi uyutmadıklarını söylemem lazım onlar da bizden gelen sesi Üst kattan sansınlar hahah

Bendede aynı durum, kayınvalide kayınpeder hep bizdeler 20 gün, ovülasyon günlerim de dahil olmak üzere :)) hatta o gün görümcemler de bizde :KK70: bu ayı boş veriyorum o yüzden, hem psikolojik olarak ta dinlenme ayı ilan ediyorum :) Ocak, Şubattan sonra bakarız artık... ovülasyon testlerim var, bu ay yapmayacağım. çünkü olur da çatlama görür ama ilişki olmazsa çok sinirlenirim diye. Bence sende yapma bu ay, testler boşa gitmesin
Ay maşallah Sen de görümcenin ne işi var biz ilk defa kalmalı deneyim yaşayacağız evimden uzaktayım ikinci evimizdeyiz çok uzak olduğu için bir ay kalacaklarmış Yani ben de çok pişman olurum acaba yapsaydım bebek olacak mıydı falan filan O yüzden bir tane de olsa yapmak istiyorum kayınpederim çok derin uyur kayınvalidem de çişi gelse bile çok üşenir kalkmaz WC'ye. Kendisi anlatıyor eskiden eltisi ile aynı evde yaşamış kayınpederlerinin yanında bizim bina yapılırken antre ışığı yanardı sönene kadar çıkmazdık derdi vallahi Bir yandan diyorum ki kendi ayıpları benim evimi o kadar uzun süre gelen düşünsün Ben niye utanıyorum 🙄 yani gencecik insanların yanında bu kadar uzun süre kalınır mı ya şaka gibi o yüzden kendi utansın duyarsa duş falan

kızlar selam az önce 1 2 damla kan geldi ama kırmızı değil regl kanı gibi acaba regl mi olacam ya da yerleşmemi 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralık gecesi çok fazla kasık ağrım oldu of sanırım regl olacam ya bu aydanda ümidim kalmadı

Vallahi bilmiyorum ki.. Ben akademisyenim, eşim tıp doçenti ama artık bilimsel düşünemez olduk.. Eşimin ileri hızlılık ℅20-100 arası normal iken ℅18 çıktı, hekim arkadaşlar yaşa göre çok normal dedi. Ama bu üçüncü böyle oluyor, ilk ilişki ovülasyon gününde olduysa asla olmuyor, geç kalıyoruz ya da yumurta kesinlikle 24 saat beklemiyor. Gerçi erken yaptığımız günlerde de olmadı.. Nasip değil heralde 🥺
evet tamamen nasip
Eşimin değerlerine hiç az filan denmedi çünkü muhtemelen bir kızımız bir de düşüğüm olunca tutuyor muhtemelen diye düşünülüyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bekleyen herkese kolaylıkla nasıl etsin Allah'ım 🙏
kızınız mı var ? doğru mu bilmiyorum ama dayanıklı spermlerin genelde kız olduğu söyleniyor. (çok cahilce bi şeyse gülmeyin :KK70: ) yani öyle okumuştum. benimde kızım var. ovülasyon yapmıştım. çatlamadan önce değerlendirmiştim. o zamanlar çok bilmiyordum. şimdi düşünüyorum 2-3 gün dayanmış benim minik kelebeğim :)

Ayyy vallahi herkesin derdi aynı olmuş adamlarla tek değilim çok şükür bunu duymak bile bana mutluluk veriyor kocamı çok seviyorum ama insanım sonuçta adamı istismar ediyorum gibi hareketlere giriyor bazen 😂
Benim kocam artık eve gelir gelmez uyumaya çalışıyo 😂 evde köşe bucak kaçar oldu. Mart kedisine döndüm resmen 😂

X