Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tabi daha umudunu yitirme bak dediğim gbi her spermle olusan gebelk tek gebelkten gelir bunun rahatlığına var. Ben bir saat önce çok kötü fenalaştım acile gidecektik eşim kızımı uyandıralım dedi sırf oui uyanmasın uykusuz kalmasın diye bekledim geçmesini. Yumurtlama zamanında bu ağrıları yaşıyorken çok takılmıyorum Ama bu akşam çok kötüydü tamamen bir yumurtlama sancısı gibi sancım hala devam ediyor belim bacaklarım burada bir tane gebe yok mu ya benim gibi aynen yumurtlama sancısı çekip hamile çıkan acaba yani hayatımda adet öncesi böyle bir şey yaşamadım asla sabah ya herru ya Merru. Şimdi uyumak lazm

Ay kızlar bir an önce pozitif haberler alsak keske yaa.. hamileyim diye sevinmek istiyorum artik. Böyle bekleyip kafamın icerisinde dönüp duruyor sürekli bu konu. Ve ben düşündükçe kalbim burkuluyor bir an önce nasip olsa diye hevesleniyorum... günlerdir başım ağrıyor kafaya takmıyorum gibi davranıyorum ama ben feci takiyorum galiba kafama bu konuyu nolcak böyle napcaz kızlar

Sana şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar arasında takmayan çok çok az kişi vardır kızıma hamile kalmadan önce kimyasal gebelik geçirdim üzerine 7 ay gebe kalamadım en son ay hüngür hüngür ağlayıp kızımı hamile kaldığım ay hiç ummadığım Bir andı
Sonra beş buçuk yıl korundum. Başlarda asla ikinci çocuk istemiyorum diyordum ki benim bebeğim kadar sakin bir bebek görmedim etrafımda Yani hep uyudu gece 12-13 saat uyudu bebekliğinden beri hala daha öyle şu anda 6 yaşında uykusuzluk yorgunluk çekmedim neyse birden bize bebek perileri geldi ve ben hep dedim ki eşime "aman canım nasılsa bir çocuğumuz var adetim geçerse hamileyim demektir hiç takılmam". Tabii ki öyle olmadı 6 aydır her ay bir umut bekliyorum 2 .gebelik olduğu halde biz iflah olmayız

Öyle cidden wmen takmıyorum diyenimiz bile takiyor kafaya. Bende bir süre bekledim gebe kaldim sonra 13 haftalikken düşük yasadim 1 ay önce kürtaj oldum. Sorsan bende hic takmiyorum olur elbet diyorum ama günlerdir bu basim neden agriyor çözemiyorum. Ovülasyon testi yapiyorum beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum vitamin aliyorum falan. Kafamin büyük bir kismi kaybettigim bebegimde ama diger büyük bir kismi da yeniden hamile kalabilme umudunda. Bir an önce olsa diye resmen gözüm yolda bekliyorum. Ve tabi su an kimseyle bu durumu paylasmiyorum da hersey icimde birbirine dolanmis bir ip yumagi gibi

Kıyamam ya Allah içini hafifletsin inşallah şefaatçiniz olsun meleğiniz umudunu kaybetme lütfen güzel günler yakın kucağına bebeğini aldığında bugünlerin geçtiğini göreceksin

slaslasla canımmmm ne durumdasın bebiş nasıl sen nasılsınnnn, bakamadım buralara yaaa.

I incim1 en son ovu testleriyle savaş veriyordun sonra ne oldu canım, ben bakamadım

A abababba ne durumdasın canım var mı gelişme

N nurpinarr kuzum sen nasılsınn ne durumdasınn

Ve diğer kızlar nasılsınız, hangi aşamadasınız

Kıyamam ya Allah içini hafifletsin inşallah şefaatçiniz olsun meleğiniz umudunu kaybetme lütfen güzel günler yakın kucağına bebeğini aldığında bugünlerin geçtiğini göreceksin
Amin canim aminn çok sağol
Umudum hic gecmiyor yeniden anne olmanin heyecaniyla yanıp tutuşuyorum. İnşallah rabbim nasip eder
Insallah saglikla bebegimi dunyaya getirip.kucagimiza bir alsaydik
Ya bide simdi bircok belirtim ic ice girdi hangisi ne belirtisi ayirt da edemiyorum. Ates basiyor falan ama kurtajdan sonra hep vardi bu ama ilk gebeligimde de net belirtilerimden biriydi bu ates basmasi. Hafif kasık agrisi var ama regl mi bebis mi. Yok yani ayirt edemiyorum. Sence neyim ben hamiş miii yoksa kürtajdan kalma lohusalik mi

Yani bana göre pik olmamış henüz canım sen değerlendirmeye devam et pik görene kadar 3 günde bir o zaman bence
Yok canm pik olmadı zaten ben testte paylaşmadim kast ettiğim yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik diyolar ama bı arkadasa da doktoru gün aşırı demiş hangisini yapıyım dedim de gün aşırıya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…