-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.321
Canim ben 2 farkli doktora gittim ikiside gün aşırı dediCanm yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik diyolar ne yapsam bilemedim gün aşırı ilerliyodum sperm kalitesi düşer diyorlar
Vala banda 20 saniye çok gibi geldiCanım kullanma kılavuzunda 20 saniye diyor ama 10 saniye yeterliyse O zaman ben de 10 12 falan tutayım yarın Of kafam karıştı başka bir arkadaşım da kesinlikle 20 tut dedi
Nasıl yani canm çok bı belirti yok açıkçası döngünün 11 . GunundeyimVücudunda ne gibi belirtiler var şuann canm
O zaman ben bildiğimden devam canmCanim ben 2 farkli doktora gittim ikiside gün aşırı dedi
Bu değerde yaptığın test var mı canım atsan10 saniye tutmak gerekiyor canım. Awox benim hcg 18 ken bile göstermişti bu arada
Yani bana göre pik olmamış henüz canım sen değerlendirmeye devam et pik görene kadar 3 günde bir o zaman benceNasıl yani canm çok bı belirti yok açıkçası döngünün 11 . Gunundeyim
Kılavuzda öyle yazıyor canım. Bana da öyle geliyor aslında ama her testin çalışması farklı O yüzden kılavuza uyacağımVala banda 20 saniye çok gibi geldi
Tabi daha umudunu yitirme bak dediğim gbi her spermle olusan gebelk tek gebelkten gelir bunun rahatlığına var. Ben bir saat önce çok kötü fenalaştım acile gidecektik eşim kızımı uyandıralım dedi sırf oui uyanmasın uykusuz kalmasın diye bekledim geçmesini. Yumurtlama zamanında bu ağrıları yaşıyorken çok takılmıyorum Ama bu akşam çok kötüydü tamamen bir yumurtlama sancısı gibi sancım hala devam ediyor belim bacaklarım burada bir tane gebe yok mu ya benim gibi aynen yumurtlama sancısı çekip hamile çıkan acabaHayılırlısi cnm demekki zamanı değilmiş bu ay oburaya nasip olur inşallah üzülüyordum aslında buay planlı gidiyordum diye oyuzden hayal kırıklığı oldu heralde sağlıklı olalım gerisi önemli değil cnm daha yolun başındayiz
Sana şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar arasında takmayan çok çok az kişi vardır kızıma hamile kalmadan önce kimyasal gebelik geçirdim üzerine 7 ay gebe kalamadım en son ay hüngür hüngür ağlayıp kızımı hamile kaldığım ay hiç ummadığım Bir andıAy kızlar bir an önce pozitif haberler alsak keske yaa.. hamileyim diye sevinmek istiyorum artik. Böyle bekleyip kafamın icerisinde dönüp duruyor sürekli bu konu. Ve ben düşündükçe kalbim burkuluyor bir an önce nasip olsa diye hevesleniyorum... günlerdir başım ağrıyor kafaya takmıyorum gibi davranıyorum ama ben feci takiyorum galiba kafama bu konuyunolcak böyle napcaz kızlar
Öyle cidden wmen takmıyorum diyenimiz bile takiyor kafaya. Bende bir süre bekledim gebe kaldim sonra 13 haftalikken düşük yasadim 1 ay önce kürtaj oldum. Sorsan bende hic takmiyorum olur elbet diyorum ama günlerdir bu basim neden agriyor çözemiyorum. Ovülasyon testi yapiyorum beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum vitamin aliyorum falan. Kafamin büyük bir kismi kaybettigim bebegimde ama diger büyük bir kismi da yeniden hamile kalabilme umudunda. Bir an önce olsa diye resmen gözüm yolda bekliyorum. Ve tabi su an kimseyle bu durumu paylasmiyorum da hersey icimde birbirine dolanmis bir ip yumagi gibiSana şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar arasında takmayan çok çok az kişi vardır kızıma hamile kalmadan önce kimyasal gebelik geçirdim üzerine 7 ay gebe kalamadım en son ay hüngür hüngür ağlayıp kızımı hamile kaldığım ay hiç ummadığım Bir andı
Sonra beş buçuk yıl korundum. Başlarda asla ikinci çocuk istemiyorum diyordum ki benim bebeğim kadar sakin bir bebek görmedim etrafımda Yani hep uyudu gece 12-13 saat uyudu bebekliğinden beri hala daha öyle şu anda 6 yaşında uykusuzluk yorgunluk çekmedim neyse birden bize bebek perileri geldi ve ben hep dedim ki eşime "aman canım nasılsa bir çocuğumuz var adetim geçerse hamileyim demektir hiç takılmam". Tabii ki öyle olmadı 6 aydır her ay bir umut bekliyorum 2 .gebelik olduğu halde biz iflah olmayız
Kıyamam ya Allah içini hafifletsin inşallah şefaatçiniz olsun meleğinizÖyle cidden wmen takmıyorum diyenimiz bile takiyor kafaya. Bende bir süre bekledim gebe kaldim sonra 13 haftalikken düşük yasadim 1 ay önce kürtaj oldum. Sorsan bende hic takmiyorum olur elbet diyorum ama günlerdir bu basim neden agriyor çözemiyorum. Ovülasyon testi yapiyorum beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum vitamin aliyorum falan. Kafamin büyük bir kismi kaybettigim bebegimde ama diger büyük bir kismi da yeniden hamile kalabilme umudunda. Bir an önce olsa diye resmen gözüm yolda bekliyorum. Ve tabi su an kimseyle bu durumu paylasmiyorum da hersey icimde birbirine dolanmis bir ip yumagi gibi
Yazmıştım ama etiketleyememişim ben maalesef oldum 11 Aralık Çarşamba günüYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.Dilerim uğur getirir ve pozitif sonuçlarınızı paylaşırsınız bizimle. Bat tarihi geçmiş arkadaşlarımdan da durum güncellemesi bekliyorum. Hepinize bol şanslar
@gulenperi4
@nisanurs98
iremniss
@seake
@anyone1ri
@CinnamonQueen
@merveett
@Pinar0757
@Candy7777
@Coocoo
Amin canim aminn çok sağolKıyamam ya Allah içini hafifletsin inşallah şefaatçiniz olsun meleğinizumudunu kaybetme lütfen güzel günler yakın kucağına bebeğini aldığında bugünlerin geçtiğini göreceksin
Gayet iyi durumda testlerinKızlar sizce çatlama olmuş mu ben bu ay adet olmadım kist sandım doktora gittim kist falan yok dedi stres dedi sonra ovü testi yapmaya başladım sizce çatlama olmuş mu
Yok canm pik olmadı zaten ben testte paylaşmadim kast ettiğim yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik diyolar ama bı arkadasa da doktoru gün aşırı demiş hangisini yapıyım dedim de gün aşırıya devam edicemYani bana göre pik olmamış henüz canım sen değerlendirmeye devam et pik görene kadar 3 günde bir o zaman bence
Böyleydi canım o gün kan vermiştim 18 çıkmıştıBu değerde yaptığın test var mı canım atsan