-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.041
Normal ozman sürecin canım bende kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım stresten olmadı benimde hatta son denediğim ay rahim filmi çekilmeye karar vermiştim kendi kendime gidip duphaston aldım içtim hemen adet olup gitmek için reglmada 3 gün varken içime biseyler doğdu biranda gidip test yaptım pozitif çıktı 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim hiç ummamigimiz anda geliyor bebislerimiz bakalım bende 2yi. Demeye başladık tekrar bu ikinci deneme bakalım kaç ayda olucakKürtajdan bir ay sonra kontrol için gitmiştim işte çok iyi bir dr herhangi bisey soylemedi 3ay sonra tekrar dene tekrar olucak çocugun dedi 7.ay dayım
Duphaston dediğiniz ne işe yarıyor reçetesiz satılıyor muNormal ozman sürecin canım bende kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım stresten olmadı benimde hatta son denediğim ay rahim filmi çekilmeye karar vermiştim kendi kendime gidip duphaston aldım içtim hemen adet olup gitmek için reglmada 3 gün varken içime biseyler doğdu biranda gidip test yaptım pozitif çıktı 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim hiç ummamigimiz anda geliyor bebislerimiz bakalım bende 2yi. Demeye başladık tekrar bu ikinci deneme bakalım kaç ayda olucak
4gun var reglime Şu an hiç bisey hisstmyr yok sdece beyz akintimHadi reglsi yakın olanlar birbirine ne hissettiğini söylesin
Ayni durumu bende yaşiyorum ben gittim belki enfeksiyon kapmişimdr diye iki gun kahvrengi akinti geldi sonrasnda sari akinti geldi enfeksiyonda cikmadi gebelikte ama 7gun kalasi erkenmi test verdim bilmyrm sizde baska belirti varmibu ay 11 de yumurtlama günümdü 11 den bu yana geçmeyen kasık agrısı yaşıyorum gebelik yoksa dahi doktora gideceğim çok rahatsız edici bir durum
4gun var reglime Şu an hiç bisey hisstmyr yok sdece beyz akintim
Ayni durumu bende yaşiyorum ben gittim belki enfeksiyon kapmişimdr diye iki gun kahvrengi akinti geldi sonrasnda sari akinti geldi enfeksiyonda cikmadi gebelikte ama 7gun kalasi erkenmi test verdim bilmyrm sizde baska belirti varmi7
kan testini bilmiyorum erken mi diye ama idrar testi yedi gün çok erken4gun var reglime Şu an hiç bisey hisstmyr yok sdece beyz akintim
Ayni durumu bende yaşiyorum ben gittim belki enfeksiyon kapmişimdr diye iki gun kahvrengi akinti geldi sonrasnda sari akinti geldi enfeksiyonda cikmadi gebelikte ama 7gun kalasi erkenmi test verdim bilmyrm sizde baska belirti varmi
Vallahi benim belirtilerim adet belirtisiyle hemen hemen aynı ama umutlu olduğum için de acaba diye düşünüyorum sadece göğüslerimin ucunda hassasiyet var normalde göğüslerim komple acırdı şimdi sanki ucundan böyle ateş çıkıyor gibi hissediyorum ayrıca bir anda işlem kesilirken bir anda çok yoğun yem isteği geliyor onun dışında kıvamlı beyaz akıntım oluyor ara ara bir de bel ağrım var kasıklarım da batıyor özellikle sağ taraf4gun var reglime Şu an hiç bisey hisstmyr yok sdece beyz akintim
Ayni durumu bende yaşiyorum ben gittim belki enfeksiyon kapmişimdr diye iki gun kahvrengi akinti geldi sonrasnda sari akinti geldi enfeksiyonda cikmadi gebelikte ama 7gun kalasi erkenmi test verdim bilmyrm sizde baska belirti varmi
Ben reçetesiz almıştım ozman adet söktürücü bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksada adet söktürüyor yinede siz doktorunuza danışmadan kullanmayın tabiDuphaston dediğiniz ne işe yarıyor reçetesiz satılıyor mu
Kan testi vermistim ama erken verdim sanirim yinede beklmek gerekiyrdu sanirimkan testini bilmiyorum erken mi diye ama idrar testi yedi gün çok erken
Yine de belli olmaz Biz umudumuzu hep diri tutalımHamile kalana kadar düzelmiyor maalesef, mümkün olmıycağını bildiğim halde o belirtileri bende yaşıyorum
Ya evet öyle ama bir yanım diyor ki erken testleri boşuna harcama benim arkadaşımın 3 gün kala çıkmadı erken testi bir gün gecikme ile kasette çıktı ve yumurtlaması da düzenliydi yani garip bir şekilde beklemek de güzel gidiyor biliyor musunYa 3 gün kalmış erken gebelik testi yapsana, geç döllenme felan değilse kesin çıkar zaten
Nrmlde akintiniz oluyormuydu bende adete yakin olmuyordu genelde bide dedigiz gbi ya cok istahim aciliyo yada bazen cnm hc bay istemiyorVallahi benim belirtilerim adet belirtisiyle hemen hemen aynı ama umutlu olduğum için de acaba diye düşünüyorum sadece göğüslerimin ucunda hassasiyet var normalde göğüslerim komple acırdı şimdi sanki ucundan böyle ateş çıkıyor gibi hissediyorum ayrıca bir anda işlem kesilirken bir anda çok yoğun yem isteği geliyor onun dışında kıvamlı beyaz akıntım oluyor ara ara bir de bel ağrım var kasıklarım da batıyor özellikle sağ taraf
Bencede varsa çıkar şuanda artık sizde başkalariyla kiyaslayip düşünme cnm herkezinki kendine özgü ama tabi beklemek istiyorsan bekle yineYa evet öyle ama bir yanım diyor ki erken testleri boşuna harcama benim arkadaşımın 3 gün kala çıkmadı erken testi bir gün gecikme ile kasette çıktı ve yumurtlaması da düzenliydi yani garip bir şekilde beklemek de güzel gidiyor biliyor musun
Hayırlısı olsun adetinizi bekleyin bakalımKan testi vermistim ama erken verdim sanirim yinede beklmek gerekiyrdu sanirim
Zaten az kalmış sabredebiliyorsan bekle tabiiYa evet öyle ama bir yanım diyor ki erken testleri boşuna harcama benim arkadaşımın 3 gün kala çıkmadı erken testi bir gün gecikme ile kasette çıktı ve yumurtlaması da düzenliydi yani garip bir şekilde beklemek de güzel gidiyor biliyor musun
Tama teşekkü ederim birkaç gün daha bekliyim en iyisi benSen 17 yi baz alarak bekle bakalım ne olcak yarında olmazsanız tekrar bir test yapin
Tamam canım onu da denerimBide şey var. Ukrop hamilelere bile düşük yaptırıyor bide adeti söktürüyor. Onuda bi dene istersen.
Evet haklısın ama göğüslerimde agrı bir gecıyor bir geliyor. Umudumu yitirtiyor göğüs olayıBencede varsa çıkar şuanda artık sizde başkalariyla kiyaslayip düşünme cnm herkezinki kendine özgü ama tabi beklemek istiyorsan bekle yine
Sizin adete kac gun var kiEvet haklısın ama göğüslerimde agrı bir gecıyor bir geliyor. Umudumu yitirtiyor göğüs olayı
ay benım de bat 22 aralık sabırsızlıkla beklıyorummSat 27 Kasım bat 25 Aralık hayırlısı olsun bakalım
3 günSizin adete kac gun var ki