Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kürtajdan bir ay sonra kontrol için gitmiştim işte çok iyi bir dr herhangi bisey soylemedi 3ay sonra tekrar dene tekrar olucak çocugun dedi 7.ay dayım
Normal ozman sürecin canım bende kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım stresten olmadı benimde hatta son denediğim ay rahim filmi çekilmeye karar vermiştim kendi kendime gidip duphaston aldım içtim hemen adet olup gitmek için reglmada 3 gün varken içime biseyler doğdu biranda gidip test yaptım pozitif çıktı 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim hiç ummamigimiz anda geliyor bebislerimiz bakalım bende 2yi. Demeye başladık tekrar bu ikinci deneme bakalım kaç ayda olucak

Duphaston dediğiniz ne işe yarıyor reçetesiz satılıyor mu

Hadi reglsi yakın olanlar birbirine ne hissettiğini söylesin
4gun var reglime Şu an hiç bisey hisstmyr yok sdece beyz akintim
bu ay 11 de yumurtlama günümdü 11 den bu yana geçmeyen kasık agrısı yaşıyorum gebelik yoksa dahi doktora gideceğim çok rahatsız edici bir durum
Ayni durumu bende yaşiyorum ben gittim belki enfeksiyon kapmişimdr diye iki gun kahvrengi akinti geldi sonrasnda sari akinti geldi enfeksiyonda cikmadi gebelikte ama 7gun kalasi erkenmi test verdim bilmyrm sizde baska belirti varmi

kan testini bilmiyorum erken mi diye ama idrar testi yedi gün çok erken

Vallahi benim belirtilerim adet belirtisiyle hemen hemen aynı ama umutlu olduğum için de acaba diye düşünüyorum sadece göğüslerimin ucunda hassasiyet var normalde göğüslerim komple acırdı şimdi sanki ucundan böyle ateş çıkıyor gibi hissediyorum ayrıca bir anda işlem kesilirken bir anda çok yoğun yem isteği geliyor onun dışında kıvamlı beyaz akıntım oluyor ara ara bir de bel ağrım var kasıklarım da batıyor özellikle sağ taraf

Ya 3 gün kalmış erken gebelik testi yapsana, geç döllenme felan değilse kesin çıkar zaten
Ya evet öyle ama bir yanım diyor ki erken testleri boşuna harcama benim arkadaşımın 3 gün kala çıkmadı erken testi bir gün gecikme ile kasette çıktı ve yumurtlaması da düzenliydi yani garip bir şekilde beklemek de güzel gidiyor biliyor musun

Nrmlde akintiniz oluyormuydu bende adete yakin olmuyordu genelde bide dedigiz gbi ya cok istahim aciliyo yada bazen cnm hc bay istemiyor

Bencede varsa çıkar şuanda artık sizde başkalariyla kiyaslayip düşünme cnm herkezinki kendine özgü ama tabi beklemek istiyorsan bekle yine

Zaten az kalmış sabredebiliyorsan bekle tabii inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…