- 28 Ocak 2024
- 403
- 166
- 26
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.001
Duphaston kullandım zaten sökmedi işteBen hiç bilmiyorum. Ama duphaston. Söktürür diye biliyorum. Hamilelik yoksa Söktürür diye biliyorum
Sıvı alımına dikkat ettinizmiKızlar günaydın döngümün 16. Günü benim testler hep aynı geliyor ben yumurtlamıyorum heralde bi baksanıza
Kaç gün oldu bırakalıDuphaston kullandım zaten sökmedi işte
EvetSıvı alımına dikkat ettinizmi
Bat dündü. Ya bilmiyorum gebelik olmayınca hemen sökülsün istiyorum. Çok stres yaptım sökülsün diye bu gidişle daha da gecikir muhtemelenNeden hemen adet söktürücü kullanmak istiyorsunuz ki? Bat bugün ve adet olmadıysanız bekleyin en az 1 hafta gecikme yaşarsanız yeniden test verin.
Bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşıgı kekik atıp 5 dk bekle süz ve ılık iç bu bende işe yarıyor dene istersenDuphaston kullandım zaten sökmedi işte
Bir hafta oldu. Adetin 15.günü başladım 7 gün kullandımKaç gün oldu bırakalı
Tamam teşekkür edetim ilaçtan ziyade daha doğal bir şeyler yapmak istiyordum bendeBir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşıgı kekik atıp 5 dk bekle süz ve ılık iç bu bende işe yarıyor dene istersen
Bir kaç gün daha mı beklesen acaba ben ilk gebeliğimi gecikmenin 7. Günü beta 80 le öğrenmiştim belki geç döllenmedirTamam teşekkür edetim ilaçtan ziyade daha doğal bir şeyler yapmak istiyordum bende
Doktora görünün isterseniz bende çok anlamıyorum testten buay ilk defa denedim benimkilerde böyle
Ayy olabilirr, bende kullandığımdan beri daha çok yiiyorum ve kilo almaya başladım (10 yıldır aynı kilodayım) anlamadım gitti, bıraksammı acaba?yaaa bi şey sorucam. bu folik asitler iştah mı açıyor? çok yiyorum ya. normalde kahvaltı yapmazdım. şimdi yiyorum paso yiyorum
Kaç kere gittim doktora hiç bir problem yok daha önce doğal yolla gebede kalmıştım ama ben bu testleri yapamıyorum sanırım daha çok stres oluyorum yapmicam artıkDoktora görünün isterseniz bende çok anlamıyorum testten buay ilk defa denedim benimkilerde böyle
Bence birkaç gün daha bekleyin olmazsanız test yapın çünkü bu söktürücü bebek varsa tutunmasını sağlıyorBir hafta oldu. Adetin 15.günü başladım 7 gün kullandım
Bir takvim 15i gösteriyor biri 17yi gösteriyor birkaç gün dah bekliyim en iyisi. Ama geç döllenme olacağını da pek sanmıyorum çünkü 15.güne kadar kasıklarım ağrıdı akıntım çoktu 15.günden sonra hepsi kesildi oyüzden olsaydı şimdiye çıkmalıydı testteBir kaç gün daha mı beklesen acaba ben ilk gebeliğimi gecikmenin 7. Günü beta 80 le öğrenmiştim belki geç döllenmedir
Yumurta çatlaması ile ilgili bişey soyledimi peki yani çatlama oluyormu siz yine gün aşırı ilişki devam edin teste çok bakmayın zaten yüzde yüz doğru bişey değil bunlarKaç kere gittim doktora hiç bir problem yok daha önce doğal yolla gebede kalmıştım ama ben bu testleri yapamıyorum sanırım daha çok stres oluyorum yapmicam artık
Yumurta nezman çatladı bilyormusunuz pekiBir takvim 15i gösteriyor biri 17yi gösteriyor birkaç gün dah bekliyim en iyisi. Ama geç döllenme olacağını da pek sanmıyorum çünkü 15.güne kadar kasıklarım ağrıdı akıntım çoktu 15.günden sonra hepsi kesildi oyüzden olsaydı şimdiye çıkmalıydı testte
Haklısın birkaç gün daha bekliyim en iyisi belki kendiliğinden olurumBence birkaç gün daha bekleyin olmazsanız test yapın çünkü bu söktürücü bebek varsa tutunmasını sağlıyor
Evet mart ayında gitmiştim birden fazla catlamış yumurtam varmış ultrasonda gördüYumurta çatlaması ile ilgili bişey soyledimi peki yani çatlama oluyormu siz yine gün aşırı ilişki devam edin teste çok bakmayın zaten yüzde yüz doğru bişey değil bunlar
Tam bilmiyorum akıntım ve ağrılarıma tahminen 15.güne kadar oldu yumurtlamaYumurta nezman çatladı bilyormusunuz peki