-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.181
Yani yumurtlamadan eminseniz geç döllenme olmaz. Ama tahmini yumurtlamanız geç bir tarihte olduysa elbette olabilir. Günlerin geçmesi zor ama yapacak bir şey yok ya hepimizin çilesi bu.Umarimbazen gec dollenme olabiliyormuş sanirim belki ondanda çikmamiş olabilir hayirlisi adet gunumu beklycm adet gecikmesi olursa kaset test yapmayi dusunuyorum cuma gunu ama gunler nasil gecicek bilmiyorum
Doktor garanti olsun çarşamba günü gel kan ver dedi maalesef beklemek zorunda kaldımYa tebrikler test yaptıracaktınız sanırım siz de bugün kaç çıktı acabaa çok sevindim sizin adınızaa
HayirlisiYani yumurtlamadan eminseniz geç döllenme olmaz. Ama tahmini yumurtlamanız geç bir tarihte olduysa elbette olabilir. Günlerin geçmesi zor ama yapacak bir şey yok ya hepimizin çilesi bu.
Birlikte yaparız ozaman inş pozitif sonuç alırsın benım bugün bat günü hıc hasta olacakmış gibi hissediyorum hayrlısı artık ben de yarın sabah yaparım heralde testBenim adetime birkaç gün var canım ben çatlatma iğnesi oldum 13. 14. günleri doktor test yap dediği için Salı çarşamba yapıcam
Birkaç gün daha bekliycem canımCanım tam bilmiyorum denemeden önce araştır. Bide belki geç döllenme olabilir. Biraz bekle yemeden önceCandy7777
Anladım iki adet arası baya uzun sürmüş ozaman. Teşekkür ederim cevap içinilk 4 gün gecikti hamileyim sandım dr gitim gebe değilmişim sonra ilaca başladım ilaç bitmeden adet olursun dedi aldım ilacı bitiridim bitirdikten tam 15 gün sonra hastalandım sonrada zaten devleti bırakıp özele geçtim
Hayırlısı olsunSelamm kizlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. Bugun 6.gun hicbir belirti yasamadim henuz. Umarım hepimiz cift cizgileri goruruz
Ahahahah başa gelen çekiliyor erkekler kadın kadınlar erkek oldu
Aynen öyle tatlımValla doktorlarin agzindan bilgiyi cimbizla aliyoruz hele devletteki doktrlar en iyisi burdaki tecrubeli insnlardan bilgi almak
Kesinlikle öyle o yüzden erken yumurtlamayı seviyorum senin kaç gün varr ,aslında teknik olarak iki haftada belli oluyor ama biz adet bitiminden başlıyoruz sıyırmaya
Sürekli wcye çıkıyorum Ve kasık batmalarım çok yorulunca geri geliyor anlamadım ne oluyor
Git canım anlaşılır orada zaten sabahtan git öğlene çıkmış olur olur sonuçlar sonuca göre danışırsınKızlar birşey sorcam yarın sabah sağlık ocağına gitsem Orda kan testinden anlaşılır mı gebelik olup olmadığı aynı gün içinde ? Eşimle kan uyuşmazlığımız var hemen doktora mı gitmeliyim belki iğne yaparlar varsa tabi gebelik
Eva ya benim sağ kasık ağrım sabah yoktu gün içinde epey yoruldum yarım saat önce geri geldi ağrı. Bildiğin yumurtamın ağrıdığını hissediyorum hep psikolojik dedim ama yok bu resmen ağrıyor çok moralim bozuldu acaba kist falan mı olduKesinlikle öyle o yüzden erken yumurtlamayı seviyorum senin kaç gün varr ,
Kan uyuşmazlığı ilk çocukta gebelikte bir tedavisi yok zaten çocuk doğunca yapılıyor acele etmeni gerektirecek birşey değil canımKızlar birşey sorcam yarın sabah sağlık ocağına gitsem Orda kan testinden anlaşılır mı gebelik olup olmadığı aynı gün içinde ? Eşimle kan uyuşmazlığımız var hemen doktora mı gitmeliyim belki iğne yaparlar varsa tabi gebelik
İlkini düşürdüm iğne yaptılar kürtajdan sonra yinede yaparlar mı acaba iğne dedimKan uyuşmazlığı ilk çocukta gebelikte bir tedavisi yok zaten çocuk doğunca yapılıyor acele etmeni gerektirecek birşey değil canım
Canını sıkma bazen yumurtlama agrısı uuzn oluyor bebişyoksa bile. Ki catladıgını gördysen kist olmamıştır iyi düşün bunlar belirti de aynı zmandaEva ya benim sağ kasık ağrım sabah yoktu gün içinde epey yoruldum yarım saat önce geri geldi ağrı. Bildiğin yumurtamın ağrıdığını hissediyorum hep psikolojik dedim ama yok bu resmen ağrıyor çok moralim bozuldu acaba kist falan mı olduarada göğüs uçlarıma sızı gelip gidiyor adet olacakmışım gibi süzülüp geçiyor sürekli çişim geliyor ama yanma falan yok rengi de normal enfeksiyon olsa anlardım. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama baya canım sıkıldı bu duruma bir haftam var mense
Benimde ekler misiniz?İnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim