-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.061
Canım illa göğüs ağrısı da hamileyken olcak diye birşey yok geçen ay benim göğüsleriim ilk defa çok kötü şişti ve sızladı adet olduktan sonra bile devam etti sonra geçti arkadaşımda hamile 6 aylık ama hiç göğüs hassasiyeti yaşamadı meselaEvet haklısın ama göğüslerimde agrı bir gecıyor bir geliyor. Umudumu yitirtiyor göğüs olayı
Benim Akıntım ilk evlendiğim ay oldu yoğundu Doktor fitil verdi enfeksiyon dedi Şu anda enfeksiyona bağlı olduğunu düşünmüyorum Onun dışında da genelde sıvı şeklinde gelirdi Şimdi böyle biraz kıvamlı ama sürekli de devam etmiyor Bir Var Bir Yok yani ben de 26'sına randevu aldım 25'e adet tarihim Eğer olursam Doktor Zaten hasta olursan ilk 3 günde gel demişti gecikirse de zaten test yapmış olurum büyük ihtimalle 1-2 gün kala görünürse de zaten kontrol amaçlı gitmiş olacağımNrmlde akintiniz oluyormuydu bende adete yakin olmuyordu genelde bide dedigiz gbi ya cok istahim aciliyo yada bazen cnm hc bay istemiyor
Canm sanırım en alttaki testten bahsediyosun biraz siliklesmis istersen testi akşam tekrarla bugünü de değerlendir ya bide senin yumurtlaman erken mi oldu canm üstüne 14 gün sayarsak 25 günde bir mi regl oluyosun ?Canım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göre
ne bileyim kızımda hassasiyet var mıydı hatırlamıyorum aslında onu bir hatırlasam Ama haklısın sütyen takınca çok acıyor uçları bile ağrıyor ama sanki adet olacak gibi hissediyorum vücut ısım düşmedi daha bir gün kala düşüyor genelde adete ama ya yarın sabah ya ertesi sabah bakacağım yarın sabah bakarsam negatif görürsem gecikme olursa bakacağım bir daha. Eskiden asla duramazdım evde test varsa 5 tane testin 5'ini yapardım şimdi birkaç ayda sukunet sağlamışım ona seviniyorum. Ama şunu bilmek lazım ki gerçekten ama gerçekten olacağın önüne geçilmiyor kızımdan önce de bir tane kimyasalım vardı ve üzerine 7 ay uğraştım kızıma hamile kalmadan önceki ay çok ağladım internetten predictor ikili gebelik testi almıştım adet oldum ve çok ağlamıştım tatile bırakacağım dedim gebeliği Yani inanılmaz umutsuzdum ama öbür ay mucize gibi birden oldu birden olacağına inanmak önemli detaybuCanım illa göğüs ağrısı da hamileyken olcak diye birşey yok geçen ay benim göğüsleriim ilk defa çok kötü şişti ve sızladı adet olduktan sonra bile devam etti sonra geçti arkadaşımda hamile 6 aylık ama hiç göğüs hassasiyeti yaşamadı mesela
Canm bence daha pik degl gibi bir tane daha test yapsaydın diğerlerinden daha koyu çıkmış bunun c'si neden öyleCanım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göre
Bence iştah açıyor benimde iştahım arttı kullanmadığım ayda iştahım yoktuyaaa bi şey sorucam. bu folik asitler iştah mı açıyor? çok yiyorum ya. normalde kahvaltı yapmazdım. şimdi yiyorum paso yiyorum
Canm dün attığın resimler daha bı koyuydu şimdi silik duruyolar kafam karıştı iyice çıplak gözle nasıldı sol cizgi sagdakiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olucakCanım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göre
Benim göğüsler yandan dokununca hafif ağrıyor mesela ama ciddi bir ağrı değil bence hiç takılmaEvet haklısın ama göğüslerimde agrı bir gecıyor bir geliyor. Umudumu yitirtiyor göğüs olayı
Rahat bir insan olmayı başaramıyorum ben ya işim o kadar yoğun ki ona rağmen hep kendimi dinliyorum garip bir şekildeBenim de sol kasığım da çok batma olmuştu bitki çayı içiyordum gebelik varsa zararlı olur diye kızımda çok erken öğrendim 8-9 gün vardı predictor yapmstmm. Bulantım bende de 7 haftada başlamıştı ama şimdi çok garip ya Yani kendimi dinlemeye İnan fırsatım yok kaç gündür ama en önemli en yoğun anımda bile midem kötü bebek yoksa da adet belirtisi işte demek lazm
Yanlara dokunamıyorum evett kızım gögusume yatnca cıglk atcak gb oluyorum ama öyle damar damar olayı yok yanma giriyor aradaBenim göğüsler yandan dokununca hafif ağrıyor mesela ama ciddi bir ağrı değil bence hiç takılma3 gün kalmış biraz sabır inşallah güzel haber verirsin bizlere de
Him aramzda bir gun varmis bklyelim hayirlisi
Hayır Pcos yok herhangi bir sağlık sorunumda yok şuan Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum eşim sperm testi vericek bende smear testi vericem ondan sonra rahım filmi isteyip aşılama yada çatlatma yapar diye düşünüyorumHangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi
Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani
yok yok bırakma sen yinedeAyy olabilirr, bende kullandığımdan beri daha çok yiiyorum ve kilo almaya başladım (10 yıldır aynı kilodayım) anlamadım gitti, bıraksammı acaba?
Zaten o damarlanma koyulaşma hemen olmuyor ki benim bildiğimYanlara dokunamıyorum evett kızım gögusume yatnca cıglk atcak gb oluyorum ama öyle damar damar olayı yok yanma giriyor arada
evet canım çatlamışa benziyor. değerlendirdin inşKızlar ovulasyon testinde tecrübeli değilim evde son 2 adet kalmıştı bugün bekleyip 2. İdrarda yaptım. Sat 4 aralık.
Düşük yaptığım gebelikte doktorum 10. Günün de yumurta kontrolü yapıp ovitrelle olmuştum. Ona göre hesaplamama göre dün değerlendirdim. Kullandığım periyod uygulamasında da bugün yumurtlama günü diye gösteriyor. O yüzden test yaptım. Dün sabah akıntım olduğu için çatladı diye düşünmüştüm. Doğru mu düşünmüşüm ovu testten de sanki çatlamışa benziyo sanırım, yorumlarınız nedir?
Eki Görüntüle 3521712
Kızımda battan sonra oldu evetZaten o damarlanma koyulaşma hemen olmuyor ki benim bildiğim
Canm yumurtlama gördüğünden eminsen ve sonra yaptıysan bu testi evet çatlamış görünüyoKızlar ovulasyon testinde tecrübeli değilim evde son 2 adet kalmıştı bugün bekleyip 2. İdrarda yaptım. Sat 4 aralık.
Düşük yaptığım gebelikte doktorum 10. Günün de yumurta kontrolü yapıp ovitrelle olmuştum. Ona göre hesaplamama göre dün değerlendirdim. Kullandığım periyod uygulamasında da bugün yumurtlama günü diye gösteriyor. O yüzden test yaptım. Dün sabah akıntım olduğu için çatladı diye düşünmüştüm. Doğru mu düşünmüşüm ovu testten de sanki çatlamışa benziyo sanırım, yorumlarınız nedir?
Eki Görüntüle 3521712