- 28 Ocak 2024
- 403
- 166
- 26
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.021
Hakkımızda hayırlısı olsun artık bende bu ay olmazsa iki ay saraçoğlunun kürünü denicem yine olmazsa tüp bebek denicezBir takvim 15i gösteriyor biri 17yi gösteriyor birkaç gün dah bekliyim en iyisi. Ama geç döllenme olacağını da pek sanmıyorum çünkü 15.güne kadar kasıklarım ağrıdı akıntım çoktu 15.günden sonra hepsi kesildi oyüzden olsaydı şimdiye çıkmalıydı testte
Aynen hayırlısı biz de ocak ayında başlamaya karar verdik. Hangi kürü yapacaksın?Hakkımızda hayırlısı olsun artık bende bu ay olmazsa iki ay saraçoğlunun kürünü denicem yine olmazsa tüp bebek denicez
ilaçsız mi kendiliğinden birkaç yumurta çatlamışEvet mart ayında gitmiştim birden fazla catlamış yumurtam varmış ultrasonda gördü
Sakin ol canım, başka şeylerle oyalamaya çalış kendini çok düşünme. Geç döllenme olabilir yerleşme sürecinde hcg artmaya başlıyor ve testler pozitife dönüyor. Çok hızlı karar vermişsin. En az 1 hafta bekle. Eğer yine negatifse kafana göre ilaç alma hemen doktora git, foliküler kiste de dönmüş olabilir ben yaşamıştım. Sorun değil ama bunlar, bu denli stres yaşarsan olacağı varsa da olmaz zatenBat dündü. Ya bilmiyorum gebelik olmayınca hemen sökülsün istiyorum. Çok stres yaptım sökülsün diye bu gidişle daha da gecikir muhtemelen
incir ve havuc suyu yumurtanın çatlayıp gelişmesini sağlıyor bazı doktorlarda bu kürü öneriyomus bu şekilde hamile kalanlarda var bir ümit denicem en kötü tüp bebek yani bilmiyorum sen tüp bebek için araştırma yaptın mı var mı aklında bir yerAynen hayırlısı biz de ocak ayında başlamaya karar verdik. Hangi kürü yapacaksın?
Sen 17 yi baz alarak bekle bakalım ne olcak yarında olmazsanız tekrar bir test yapinTam bilmiyorum akıntım ve ağrılarıma tahminen 15.güne kadar oldu yumurtlama
Evet ilaçsızilaçsız mi kendiliğinden birkaç yumurta çatlamış
Normal bir durum mu acabaEvet ilaçsız
Çok haklısın normalde olayları bu kadar kafaya takan biri değilim ama bu konuyu çok takıyorum uzun süredir uğraştığım için hiç olmayacak moduna giriyorum. Aslında yarın gitmeyi düşünüyordum doktora. İnşallah dediğin gibidir biraz daha bekliyim benSakin ol canım, başka şeylerle oyalamaya çalış kendini çok düşünme. Geç döllenme olabilir yerleşme sürecinde hcg artmaya başlıyor ve testler pozitife dönüyor. Çok hızlı karar vermişsin. En az 1 hafta bekle. Eğer yine negatifse kafana göre ilaç alma hemen doktora git, foliküler kiste de dönmüş olabilir ben yaşamıştım. Sorun değil ama bunlar, bu denli stres yaşarsan olacağı varsa da olmaz zatenakışa bırak kendini, gündelik yaşantına dön. belki de seni bekleyen güzel bi haber ver şu an erken olabilir
Kürtajdan bir ay sonra kontrol için gitmiştim işte çok iyi bir dr herhangi bisey soylemedi 3ay sonra tekrar dene tekrar olucak çocugun dedi 7.ay dayımNormal bir durum mu acaba
Pek bilgim yok ama doktor söyledimi bişey byle olması iyi veya olumsuz diye
Soğan kürünü denedim ama incir havucu hiç denemedim. İnşallah şifa olur canım sana. Ben yurt dışındayım tüp bebek için Türkiyeye gelmeyi planlıyorum şimdilik aklımda Aret Kamar ve Serkan Oral ikisi arasında kaldım aslında daha çok Aret hocayı istiyordum ama o da çok yoğun oluyormuş her kontrolde 1-2 saat sıra bekleniyormuş öyle yorumlar okudum oyüzden tam karar veremiyorumincir ve havuc suyu yumurtanın çatlayıp gelişmesini sağlıyor bazı doktorlarda bu kürü öneriyomus bu şekilde hamile kalanlarda var bir ümit denicem en kötü tüp bebek yani bilmiyorum sen tüp bebek için araştırma yaptın mı var mı aklında bir yer
Hamile kalana kadar düzelmiyor maalesef, mümkün olmıycağını bildiğim halde o belirtileri bende yaşıyorumBu psikolojiyi nasıl düzeltebilirim
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişlerimizSoğan kürünü denedim ama incir havucu hiç denemedim. İnşallah şifa olur canım sana. Ben yurt dışındayım tüp bebek için Türkiyeye gelmeyi planlıyorum şimdilik aklımda Aret Kamar ve Serkan Oral ikisi arasında kaldım aslında daha çok Aret hocayı istiyordum ama o da çok yoğun oluyormuş her kontrolde 1-2 saat sıra bekleniyormuş öyle yorumlar okudum oyüzden tam karar veremiyorum
Ya 3 gün kalmış erken gebelik testi yapsana, geç döllenme felan değilse kesin çıkar zatenAranızda 2. gebeliği geçiren var mı yani şöyle ki kızımda olmadı ama mide çalkalanması öğürm 3-4 gündür var adetime 3 gün kaldı kızlar forum'da araştırıyorum adet öncesi de varmış midesi bulanın yani imkansız değil diyorlar ama elimde test olduğu halde yapmıyorum ya sanırım duygularıma ket vuruyorum olumsuz göreceğim diye
Bende aynı durumdayım 10 dan beri ağrı geliyor diyor. Hamilelik değilse bile doktora gideceğimbu ay 11 de yumurtlama günümdü 11 den bu yana geçmeyen kasık agrısı yaşıyorum gebelik yoksa dahi doktora gideceğim çok rahatsız edici bir durum
Bide şey var. Ukrop hamilelere bile düşük yaptırıyor bide adeti söktürüyor. Onuda bi dene istersen.Duphaston kullandım zaten sökmedi işte