Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hadi bakalim inşallah hepimizin gönlündeki gerçek olur. Genelde direkt aşılama ile basliyorlar ama bilkente gitmedim ben hic belki oranin sistemi farklıdır.

Benim eşimde artık benden kaçıyor sen erkek ben kadın oldum uzak dur benden diyo doktorum birer gün arayla dedi ben napayım şimdi çocuk olsun yüzüne bakmıycam kocacımın
Damızlık görmeye başladık canım adamları bende bi olsa bi bilse kirpik diplerim bile ağrıcak

Doğru diyorsun aslında canım ben gidiyim bakıyım yarın eczaneden dediğine teşekkürler

Ayyy vallahi herkesin derdi aynı olmuş adamlarla tek değilim çok şükür bunu duymak bile bana mutluluk veriyor kocamı çok seviyorum ama insanım sonuçta adamı istismar ediyorum gibi hareketlere giriyor bazen
al benden de o kadar. rabbım bı nasıp etse de adamların yakasını bı rahat bıraksak. bazen gerılıyorum bır de sankı o ıstemıyomus ben ıstıyomusum gıbı cocugu. valla cok zor ıs bır de aksı gıbı tam yumurtlama gunlerımde ya o hastalanıyor ya bezdim

Ayyy vallahi herkesin derdi aynı olmuş adamlarla tek değilim çok şükür bunu duymak bile bana mutluluk veriyor kocamı çok seviyorum ama insanım sonuçta adamı istismar ediyorum gibi hareketlere giriyor bazen
Sırf bu yüzden eşim bu ay ovulasyon alalım dedi durdu ben istemedim hHahahahahhaah

Canm dün attığın resimler daha bı koyuydu şimdi silik duruyolar kafam karıştı iyice çıplak gözle nasıldı sol cizgi sagdakiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olucak
Dün aynı koyuluk yaydı bugünkü düne göre hafif silik oldu catlamami oluyor

Eklentiler

• IMG_20241216_112618.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba arkadaşlar adetime 11 gün var çok erken henüz farkindayim fakat göğüs ağrısı, kasık ağrısına binaen test yaptım. Bana çok silik var gibi geliyor ya da göz yanilmasi da yaşıyor olabilirim. Sizler birsey görebiliyor musunuz ?

Eklentiler

• 20241212_094448~4.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 19
Adetine 11 gün varsa yumurtlamadan sonraki 3. Günündür yumurtlamadan 3 gün sonra döllenme olsa bile henüz rahme yerleşmez. Rahme yerleşmediği için beta-hcg salgılanmaz. Salgılanmadığı için de testte çıkmaz. Bu kadar erken öğrenmek mümkün değil çünkü daha yerleşme bile olmamış

Orası çizginin kendi yeridir bukssr erken olmaz malesef çok erken dediğin gibi 3gun kala yapın tekrardan

Ay dün ilk defa bende kendimi kötü hissettim ilkkez benim isteğimle oldu normalde hep kendi yanaşır ben bahane uydururdum demekki adamlara bizde öyle hisettiyormusuz şimdi benimkide hastanede bugün de olması lazım ne yapsam bilemedim

malesef bu kadar erken gebelık gorunmez testte de gorunmuyor zaten gebelik beklenen adet gecıkmesınden 1-2 gun once yapın cok sabırsızsanız

al işte başkı başına bı stres durumu bız kadınların ısı zor ya bugun olması lazımsa mecbur yıne ugrascan hayır artık cıdden kendıme de gorev gıbı gelmeye basladıgından eskısı gıbı tatmin olamıyorum sanki

D denizadamasal beni de ekler misin 21 aralık
bat tarihi 21 ocak mı canım hoş geldin?
Beni de listeye ekleyebilir misiniz bat 13 kasım sat 15 aralıkEki Görüntüle 3521634
yaaaa tebrik ederim kuzum hemen pozitifliyorum. sağlıkla kucağına al inşallah
Canım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göre
evet dünkü testin daha koyuydu bu çatlamış bugün ve yarın değerlendir hatta sonraki günü de istersen
Bir kaç gün daha mı beklesen acaba ben ilk gebeliğimi gecikmenin 7. Günü beta 80 le öğrenmiştim belki geç döllenmedir
bence bekle canım olmazsa doktora gidersin inşallah pozitiftir

D denizadamasal canım ne yaptın ne durumdasın
canım benim bu sabah koyulaşmaya başaladı %46 falan 14-15. günde ovü günüm olur 18 i gösteriyor sabırla bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…