- 14 Mart 2018
- 3.426
- 3.632
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Kızıma bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım 7 sene sonra. Bu defa bakalım nasip olacak mıİyi geldi mi kür bende bu ay kullanmaya başlayacam baktım herkes yapıyoramin amin canım güzel sonuçlanır belkide curcuna iyi gelir
Ya ne güzel böyle çok duyuyorum bazı yerlerde 12 yenmesi gerekiyor diyo o zaman gerçeği 10 gün mü öyle yapayım bende hayırlısı olsun hakkımızda aminKızıma bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım 7 sene sonra. Bu defa bakalım nasip olacak mıolmazsa da her ay 10 günü geçmediği sürece yenmesinde sakınca yok. Denemeye devam
Ahh canım benim çok teşeklür ederim reglim resmen başladı Bat ve Sat tarihlerimi güncelleyeceğim. İnşallah tüm listeyi çift çizgiye boğarızOcak ayı hayırlarla gelsin sana canımAçtığın topik sana güzelliklerle dönsün
Ben ilk başlarımda 25-50-75-100 diye artarak gitti . O zamanlar 3-4 haftada bir gidiyorum mg oturunca artık 6 ayda bir gidiyorum. Bana endokrin selenyum da kullanmamı söyledi yumurtalık sağlığımı ve tiroidimi desteklediği içinAynı ilacın 50mg kullanıyorum bende pcos da var bu ilacı bu ay kullanmaya başladım normalde gecikme olur ilacı kullandığım ilk ay erken regl oldum :/ senin değerin kaç çıktı bana verdiği mg az geldi gibi
10 gün yap evet. 12 gün için kist oluşturabilir diyenler de oluyordu. En ideali 10Ya ne güzel böyle çok duyuyorum bazı yerlerde 12 yenmesi gerekiyor diyo o zaman gerçeği 10 gün mü öyle yapayım bende hayırlısı olsun hakkımızda amin
Ahhh inşaAllah yaaa. Regl olmana çok sevindim ama. Gebelik yoksa regl niye olmuyorum stresi insanı mahvediyor. Ve regl olduğun halde bizlerden güzel haber beklemen beni mutlu ediyorAhh canım benim çok teşeklür ederim reglim resmen başladı Bat ve Sat tarihlerimi güncelleyeceğim. İnşallah tüm listeyi çift çizgiye boğarız
Tamam canım teşekkür ederim bilgi için10 gün yap evet. 12 gün için kist oluşturabilir diyenler de oluyordu. En ideali 10
Sat 24 kasim bat 18 Aralık D denizadamasal
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç D denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık merveett 17 Kasım 14 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak
Evet o da çok güzel bir nimet sonuçta. Çok şükür ki düzenli en azından. Birbirimizden güç ve destek alıyoruz canım kadınlarAhhh inşaAllah yaaa. Regl olmana çok sevindim ama. Gebelik yoksa regl niye olmuyorum stresi insanı mahvediyor. Ve regl olduğun halde bizlerden güzel haber beklemen beni mutlu ediyor
Peki siz gebemisiniz hayırlı olsunİnşallah ben de ilk gebelik olacak ve belki şans getirir diye konu açayım dedim
Allah razı olsunEvet o da çok güzel bir nimet sonuçta. Çok şükür ki düzenli en azından. Birbirimizden güç ve destek alıyoruz canım kadınlar
Ne demek rica ederimTamam canım teşekkür ederim bilgi için
İnşallah güzel sonuçlar alalım.saglikli evlat nasip etsin rabbim herkese benim düşük sonrası 2. Gebelik olcak nasip.olursa
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık merveett 17 Kasım 14 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık Y yestur 24 Kasım 18 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak
Ahh inşallah ama bu ay değilim. Az önce reglim başladıPeki siz gebemisiniz hayırlı olsun
Amin hepimize inşallah. En güzel haberleri burdan almak nasip olsun. Stres yapmayalım en önemlisi buİnşallah güzel sonuçlar alalım.saglikli evlat nasip etsin rabbim herkese benim düşük sonrası 2. Gebelik olcak nasip.olursa
İnşallah olur hiç merak etme Allah nasip ne ettiyse o olacaktır. Benim 16 ekim düşük oldu 3.aylik bebeğim düştü ben evlendigim temmuzda Ağustos da hamile kaldım Ekim'de düştü canlı doğum oldu muayene gittim hicbirsey yokken 10 dk sonra hastanede doğurdumAhh inşallah ama bu ay değilim. Az önce reglim başladı
Aynen stres den uzak ve şunu öğrendim kimseye 3 aya kadar dememek gerekir gebelik yakın çevre akraba buna inanın burdan okuyan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum hocalara kadar gittim sübyan olsun dediler okudular bu ay beni bir sürü işlem.verdiler yaptım herşeyi bakalım nasip 18 19 Aralık bat tarihim öncesi bir iki gün kala erken gebelik testi yaparımAmin hepimize inşallah. En güzel haberleri burdan almak nasip olsun. Stres yapmayalım en önemlisi bu
Ah canım benim kaybın ve yaşadıkların için çok üzgünüm. İnşallah sağlığına ve evladına sağlıkla kavuşur bizlerde çok mutlu takip ederizİnşallah olur hiç merak etme Allah nasip ne ettiyse o olacaktır. Benim 16 ekim düşük oldu 3.aylik bebeğim düştü ben evlendigim temmuzda Ağustos da hamile kaldım Ekim'de düştü canlı doğum oldu muayene gittim hicbirsey yokken 10 dk sonra hastanede doğurdum
İnşallah Allah herkese nasip etsin aratmadan versin inşallahAh canım benim kaybın ve yaşadıkların için çok üzgünüm. İnşallah sağlığına ve evladına sağlıkla kavuşur bizlerde çok mutlu takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?