• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

sizinle aynı durumdayız benim sat 16 kasım bat 16 aralık 25 kasımda rahim filmi çektirdim 30 kasımda pik gördüm. Bence ovülasyon testine bakmadan değerlendirin 2-3 güne bir nolur nolmaz.
Rahim filme rağmen pili erken görmüşsün demekki bende geç olurum diyordum bugün doktor baktı çatlamış dedi

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
D denizadamasal 7 Kasım6 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun 🙏

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
D denizadamasal 7 Kasım6 Aralık
Eneaciz Eneaciz 8 Kasım7 Aralık
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@cicek404013 Kasım13 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@hlvsr25 Kasım23 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@senon30 Kasım3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)

Bende katılmak isterim SAT 2 Kasım Bat 7 Aralık
Pcos ve hipotiroid var bende de o yüzden düzensiz reglim var bekliyorum . Sizinle olmak istedim
D denizadamasal

Sat 2 Aralık bat 1 Ocak ekler misiniz beni de inşallah uğurlu gelir :)

Selamlar hanımlar sat 4 aralık bat 1ocak bool çift çizgi gördüğümüz bir ay olur inşallah D denizadamasal

21 Kasım 19 Aralık klomen çatlatma iğnesi kullandım hayırlısı olsun 🙏

Benimde 7 kasımda regl oldum kimyasal geçirdim bir sıkıntı olmazsa 7 aralık gibi regl bekliyorum 🥹
Hoş geldiniz girlllssss😍 hepimize uğur getirsin. Eklendiniz🥳🥳🥳

Kızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne ☺️

Kızlar ne durumdasınız? Ben şiddetli kasık ağrısı gelince 7 aralık da regl olacağım diyorum. Ağrı dinince, gebelik mi acaba diyorum. Kısır döngüdeyim. Sizlerde durum ne ☺️
Benim şuan bişey yok geçen ay o kadar gebelik belirtileri yaşadım ki😂hüsran oldu bu ayda kasık ağrısı dışında hiç bişey yok midem yanıyor bide onu ona bağlamıyorum artık hiç bişeyi gebeliğe bağlamiyorum 🥴 beklemedeyim bende en son ilişkinizin üstünden kaç gün geçti aslında 12 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar benim 8 gün geçtiği için karamsarim

Ben de lekelenme başladı. Ne olur ne olmaz test yaptım negatif umutlar ocak ayına kaldı

Benim şuan bişey yok geçen ay o kadar gebelik belirtileri yaşadım ki😂hüsran oldu bu ayda kasık ağrısı dışında hiç bişey yok midem yanıyor bide onu ona bağlamıyorum artık hiç bişeyi gebeliğe bağlamiyorum 🥴 beklemedeyim bende en son ilişkinizin üstünden kaç gün geçti aslında 12 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar benim 8 gün geçtiği için karamsarim
Aynen öylee. Ben de belirtileri takmıyorum ki zaten sürekli bir şeylerden huylanıp midesi bulanan iştahı hemen kesilebilen, adet öncesi iştahlı olabilen biriyim. 😅 O yüzden tek ağrılara kulak asıyorum ama o da regl de olabilir gebelikde😅

Son ilişki üstünden 7 gün kadar geçti ama yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçti. 11. gündeyim. Sabah test yapacağım 🙈

Aynen öylee. Ben de belirtileri takmıyorum ki zaten sürekli bir şeylerden huylanıp midesi bulanan iştahı hemen kesilebilen, adet öncesi iştahlı olabilen biriyim. 😅 O yüzden tek ağrılara kulak asıyorum ama o da regl de olabilir gebelikde😅

Son ilişki üstünden 7 gün kadar geçti ama yumurtlama günümün üstünden 10 gün geçti. 11. gündeyim. Sabah test yapacağım 🙈
Ya hadi bakalım hayırlısı olsun yap bakalım sabah test inşallah hayırlı haberler verirsin senin yine yumurtlama olmuş ya olmayan ben 😂bende inşallah görürüm yumurtlama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah hayırlısı ile 🥰 ❤️❤️😍

Ya hadi bakalım hayırlısı olsun yap bakalım sabah test inşallah hayırlı haberler verirsin senin yine yumurtlama olmuş ya olmayan ben 😂bende inşallah görürüm yumurtlama güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah hayırlısı ile 🥰 ❤️❤️😍
İnan bu ay ki yumurtlamadan ben de emin değilim aslında çok karışık oldu çörekotu küründen mi bilmiyorum ama akıntılar karıştı. Tahminim böyle. Bakalım bu curcuna nasıl sonlanacak😅 hepimiz güzel haberlerle gelelim birlikte sevinelim inşaAllah yaa❤️☺️

İnan bu ay ki yumurtlamadan ben de emin değilim aslında çok karışık oldu çörekotu küründen mi bilmiyorum ama akıntılar karıştı. Tahminim böyle. Bakalım bu curcuna nasıl sonlanacak😅 hepimiz güzel haberlerle gelelim birlikte sevinelim inşaAllah yaa❤️☺️
İyi geldi mi kür bende bu ay kullanmaya başlayacam baktım herkes yapıyor 🫢amin amin canım 🥰 güzel sonuçlanır belkide curcuna iyi gelir😂

Back