-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
merhaba bende aydın beyde asm de perde ameliyatı oldum aydın bey yumurtan az gibi duruyor dedi amh 1.24 çıktı gerçekten haklıydı şimdi tüp bebek için gel dedi aydın beyden memnunmusunuz acaba süreç nasıl ilerledi. 2 kez düşük yaptım ben tüp bebek tek çözüm dedi birçok doktorCanım 3 tanıdığım asm ye gitti aydın beyi 3 üde ilkinde gebelik elde etti inşallah seninki de ilkinde olur
merhaba bende aydın beyde asm de perde ameliyatı oldum aydın bey yumurtan az gibi duruyor dedi amh 1.24 çıktı gerçekten haklıydı şimdi tüp bebek için gel dedi aydın beyden memnunmusunuz acaba süreç nasıl ilerledi. 2 kez düşük yaptım ben tüp bebek tek çözüm dedi birçok doktorBen Gebze asm aydın arıcıya gidiyorum
Canım mesajını gözden kaçırmışım kusura bakmaya çok sevindim inşallah öyledir de bir an önce kavuşuruz bebişlere
Sorun değil canım benimCanım mesajını gözden kaçırmışım kusura bakmasenin tam tarih belli oldu mu?
Doğru söylüyorsun yani sayıda tabiki önemli ama hareketlilik kadar değil ileri hareket çok daha önemli ve bizde o yokben hep ona bağlıyorum hamile kalamamayı çünkü milletinki bakıyorum benden daha düşük hamile kalabiliyor soruyorum morfoloji yüksek bizimki hep düşük muhtemelen ondan hiç kalamıyoruz gibi geliyor bana
Ay inşallah olur da bir problem olmaz bir an önce atlatalım bu süreci bebişlerimize kavuşalım
Yaa gerçekten miay ne iğneler vitaminler kullandı eşim hiç bir etkisi olmadı
İyi hadi az kalmış taze transfer mi yapıyolar bilgin var mı?Sorun değil canım benim
Benim tam tarihim belli oldu ocakta ilk adetimde birlikte gelmemi söylediler
ilk defa olacağı için biraz beklentim düşük
Beklentimin düşük olmasının asıl sebebi de eşimde morfoloji ve sayı sıkıntı vardı
Bu yüzden hep kötü şeyler düşünmeme sebep oluyor maalesef
İnanamiyorum mucize resmenİyi hadi az kalmış taze transfer mi yapıyolar bilgin var mı?
kötü şeyler düşünme belki bahsetmişimdir burada bi arkadaş vardı eşi azosperm hiç sperm bulunamıyodu. Maddi durumlardan tüp bebekte yapamıyolardı 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şuan bebişi doğdu 7 aylık oldu bileumudunu hiç kaybetme
göbekten kendisine vuruyorduYaa gerçekten miEşinizin kullandığı iğneler bizim kendimize uyguladığımız gibi miydi yani kendisi mi vuruyordu yoksa gidip vurduruyor muydunuz
Acaba öyle bir tedavi bize de uygularlar mı yoksa direk tedaviye mi başlarlar kigöbekten kendisine vuruyordu
Amiin inşallah bize sağlıklı bebişler nasip olsun inşallahİnanamiyorum mucize resmenAllah yavrusunu ona bağışlasın inşallah Umarım bizlerde böyle mucizeler yaşarız
Amiin amiinAmiin inşallah bize sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah
Şöyle ki benim burada okuduğum yorumlar üzerinden konuşuyorum ve bazı yaptıran kişilerle görüşmeme istinadenİyi hadi az kalmış taze transfer mi yapıyolar bilgin var mı?
kötü şeyler düşünme belki bahsetmişimdir burada bi arkadaş vardı eşi azosperm hiç sperm bulunamıyodu. Maddi durumlardan tüp bebekte yapamıyolardı 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şuan bebişi doğdu 7 aylık oldu bileumudunu hiç kaybetme
Rahim kalınlığını bilmiyorum da bana da kullandığın ilaçlardan dolayı rahim ödem yapabilir, sıvı birikebilir öyle durumlarda dinlendirme yapıyoruz dedi. Ama bahçecide dinlendirme ücretli o yüzden inşallah taze transfer yapılabilcek durumda olurumŞöyle ki benim burada okuduğum yorumlar üzerinden konuşuyorum ve bazı yaptıran kişilerle görüşmeme istinaden
Genelde kişinin yumurta toplandıktan sonraki rahim kalınlığına bakılıyor.Eğer rahim yeterince kalınsa transferi gerçekleştiriyorlar.Değilse donduruyorlar.Benimki daha toplanmadı.
Anneninde bu durumda rolünün çok önemli olduğunu düşünüyorum ve vitamin kullanıp biraz daha abur cubur yemelerimi bıraktım sayılır.
Bende biraz kontrolcülük var 6 senedir bekliyorum artık olmaz düşüncesi oluştu kafamda.
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir.Biz elimizden geleni yapalım da tevekkül Allah'tan diyorum.
Ben eşimin varikosel ameliyatından iyi sonuçlar çıkacağına inanmıştım geçen sene ama maalesef bu en son yaptığımız testlerden sonra yetersiz kaldığını anladım.Doğal yolla olmayacağını anladım bize tüp bebek yolu göründü.Acaba öyle bir tedavi bize de uygularlar mı yoksa direk tedaviye mi başlarlar ki
Benimde anlamadigim nokta bu rahim dinlendirme neden ücretli herhangi bir işlem ilaç vs mi uygulanıyor bu süreçte? Özellikle bahçecide ucretli olduğunu yazmışsın başka yerlerde ücretsiz yapan var mı ben heryerde aynı sanıyorum inşallah rahîm dinlendirmeye gerek kalmazRahim kalınlığını bilmiyorum da bana da kullandığın ilaçlardan dolayı rahim ödem yapabilir, sıvı birikebilir öyle durumlarda dinlendirme yapıyoruz dedi. Ama bahçecide dinlendirme ücretli o yüzden inşallah taze transfer yapılabilcek durumda olurum
Hayır benim iki arkadaşım da yaptırdı farklı yerlerde ücret ödemediler. Herhangi bi işlem uygulanmıyo rahmin toparlanması bekleniyo sadece. Embriyoları dondurmak zorunda kaldıkları için istiyolarmış ama ben zaten embriyo dondurma ücreti de vereceğim 1900 lira o kısmı çok saçmaBenimde anlamadigim nokta bu rahim dinlendirme neden ücretli herhangi bir işlem ilaç vs mi uygulanıyor bu süreçte? Özellikle bahçecide ucretli olduğunu yazmışsın başka yerlerde ücretsiz yapan var mı ben heryerde aynı sanıyorum inşallah rahîm dinlendirmeye gerek kalmaz
Vücudun bebeğini en iyi şekilde tutacağı zaman senin için en iyi olan olsunRahim kalınlığını bilmiyorum da bana da kullandığın ilaçlardan dolayı rahim ödem yapabilir, sıvı birikebilir öyle durumlarda dinlendirme yapıyoruz dedi. Ama bahçecide dinlendirme ücretli o yüzden inşallah taze transfer yapılabilcek durumda olurum
Boş bi ücret olduğu için takılıyorum. Hiç bi işlem yokVücudun bebeğini en iyi şekilde tutacağı zaman senin için en iyi olan olsun
En iyisi hayırlısını dilemek bu durumda ücrete takılma :)
Aralık ayında mı başlıyorsun ?Boş bi ücret olduğu için takılıyorum. Hiç bi işlem yok