Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canım 3 tanıdığım asm ye gitti aydın beyi 3 üde ilkinde gebelik elde etti inşallah seninki de ilkinde olur
merhaba bende aydın beyde asm de perde ameliyatı oldum aydın bey yumurtan az gibi duruyor dedi amh 1.24 çıktı gerçekten haklıydı şimdi tüp bebek için gel dedi aydın beyden memnunmusunuz acaba süreç nasıl ilerledi. 2 kez düşük yaptım ben tüp bebek tek çözüm dedi birçok doktor

Ben Gebze asm aydın arıcıya gidiyorum
merhaba bende aydın beyde asm de perde ameliyatı oldum aydın bey yumurtan az gibi duruyor dedi amh 1.24 çıktı gerçekten haklıydı şimdi tüp bebek için gel dedi aydın beyden memnunmusunuz acaba süreç nasıl ilerledi. 2 kez düşük yaptım ben tüp bebek tek çözüm dedi birçok doktor

Canım mesajını gözden kaçırmışım kusura bakma senin tam tarih belli oldu mu?
Sorun değil canım benim
Benim tam tarihim belli oldu ocakta ilk adetimde birlikte gelmemi söylediler
ilk defa olacağı için biraz beklentim düşük
Beklentimin düşük olmasının asıl sebebi de eşimde morfoloji ve sayı sıkıntı vardı
Bu yüzden hep kötü şeyler düşünmeme sebep oluyor maalesef

Doğru söylüyorsun yani sayıda tabiki önemli ama hareketlilik kadar değil ileri hareket çok daha önemli ve bizde o yok inşallah kavuşacağız Allahın izni ile

İyi hadi az kalmış taze transfer mi yapıyolar bilgin var mı?

kötü şeyler düşünme belki bahsetmişimdir burada bi arkadaş vardı eşi azosperm hiç sperm bulunamıyodu. Maddi durumlardan tüp bebekte yapamıyolardı 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şuan bebişi doğdu 7 aylık oldu bile umudunu hiç kaybetme

İnanamiyorum mucize resmen Allah yavrusunu ona bağışlasın inşallah Umarım bizlerde böyle mucizeler yaşarız

Şöyle ki benim burada okuduğum yorumlar üzerinden konuşuyorum ve bazı yaptıran kişilerle görüşmeme istinaden
Genelde kişinin yumurta toplandıktan sonraki rahim kalınlığına bakılıyor.Eğer rahim yeterince kalınsa transferi gerçekleştiriyorlar.Değilse donduruyorlar.Benimki daha toplanmadı.
Anneninde bu durumda rolünün çok önemli olduğunu düşünüyorum ve vitamin kullanıp biraz daha abur cubur yemelerimi bıraktım sayılır.
Bende biraz kontrolcülük var 6 senedir bekliyorum artık olmaz düşüncesi oluştu kafamda.
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir.Biz elimizden geleni yapalım da tevekkül Allah'tan diyorum.

Rahim kalınlığını bilmiyorum da bana da kullandığın ilaçlardan dolayı rahim ödem yapabilir, sıvı birikebilir öyle durumlarda dinlendirme yapıyoruz dedi. Ama bahçecide dinlendirme ücretli o yüzden inşallah taze transfer yapılabilcek durumda olurum

Acaba öyle bir tedavi bize de uygularlar mı yoksa direk tedaviye mi başlarlar ki
Ben eşimin varikosel ameliyatından iyi sonuçlar çıkacağına inanmıştım geçen sene ama maalesef bu en son yaptığımız testlerden sonra yetersiz kaldığını anladım.Doğal yolla olmayacağını anladım bize tüp bebek yolu göründü.
Kişinin vücut yapısıyla alakalı kimisine bir ilaç etki eder kimisine bir iğne etki etmez
Doktorun daha öncesinde bu tarz tedavi uygulamış mı onu öğrenmek lazım?

Benimde anlamadigim nokta bu rahim dinlendirme neden ücretli herhangi bir işlem ilaç vs mi uygulanıyor bu süreçte? Özellikle bahçecide ucretli olduğunu yazmışsın başka yerlerde ücretsiz yapan var mı ben heryerde aynı sanıyorum inşallah rahîm dinlendirmeye gerek kalmaz

Hayır benim iki arkadaşım da yaptırdı farklı yerlerde ücret ödemediler. Herhangi bi işlem uygulanmıyo rahmin toparlanması bekleniyo sadece. Embriyoları dondurmak zorunda kaldıkları için istiyolarmış ama ben zaten embriyo dondurma ücreti de vereceğim 1900 lira o kısmı çok saçma

Vücudun bebeğini en iyi şekilde tutacağı zaman senin için en iyi olan olsun
En iyisi hayırlısını dilemek bu durumda ücrete takılma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…