Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza allırsınız. Tüp bebek hakkında çok fazla bi bilgim yok açıkçası ama Ben Kocaelinde yaşamıyorum şehirdışından gidip gelicem bu süreçte merkeze kaç kez gidip gelmek gerekiyor kısaca yazarmısınız acaba bide tüp bebek tedavisi süresince vitamin vs verdilermi öncesinde kullanmanız için yoksa direk başladımı

Yani benim anladığım şu misal veriyorum tedavi 9000 tl olsun rahim dinlendirme bunun içerisinde mi ? Ben 9000 + 1500 tl gibi düşünüyordum. Başarı oranını arttırdığını biliyorum ama bu açıdan iyi gerçekten

Hayır bahçecide dahil değil, arkadaşın dediği farklı işlem ücreti doğrudur belki diğer hastaneler tüp bebek ücretine katıyordur ama o zaman da bahçeci bi miktar pahalıya geliyo. Ben acıbademle kıyaslıyorum başka yerleri bilmiyorum pek

Anladıımm. Bana sanki bu şekilde gibi geliyor dahil değil diye tahmin ediyordum.

Ne istiyorsan cevaplayabilirim canım hepimizden Allah razı olsun adetin ikinci günü gidiyorsun yaptırdığın bütün testleri yanında götür gerek görüşürse tekrarlatır orda herşey ücretli skg geçmiyor başka hastahanede yaptırabilirsin eşindede test istiyor sadace folik asit verdi bide şu pahalı olan vitaminlerden ama ben almadım onu ilk 3 gün sonra çağırdı ilaçları ayarladık sonra 2 günde bir son günlerde gün aşırı toplamda 15 18 gün arası bi süreç diğer gittiklerinizde 5 dklık bi muayene yumurtalar ne kadar büyümüş diye doktor bakıyor hemşireler ne yapmanız gerektiğini anlatıyor bi gün yumurta toplama günü anestezili rahat geçiyor hafif bi baygınlık hemen ayılıyorsun zaten bende yarın transfer olunca inşallah onuda yazarım nasıl olduğunu :) ilaçlar ğcretli rapor yok hastanede sen durumuna göre ayarlanır bi sorununuz bar mı sizin bide aydın beYe tavsiye üZerine mi gideceksiniz hangi şehirden

Hayır benim bildiğim dahil değil bana öyle bişey önermesiler ama öyle biliyorum dondurursan ona ayrı para yani bu işe girerken herşey para evdeki hesap uymuyor bizde öyle oldu en azından

Eskişehirden gittim ben evet 2 kez hamile kaldım istediğim zaman ve ikisinde de bebeğin kalbi durdu. rahimde perde tespit edildi ameliyat olmam gerektiğini öğrendim bi tanıdığım vasıtasıyla aydın beye gittim aydın beyde ameliyat oldum ameliyatımdan sonra ağrım olmadı gerçekten iyi bir doktor bana muayenede gittiğim hiçbir doktorun fark etmediği bişeyi söyledi yumurta sayımın az olduğunu test istedi ve bildi gerçekten az çıktı şimdi de bana yumurta ne kadar azsa o kadar kalitesiz olabilir dedi tüp bebek önerdi ben artık kürtaj olmak istemiyorum çok zor günler yaşadım Allah kimseye yaşatmasın. Çok sevindim senin adına inşallah transferinden sonra pozitif sonuç alırsın canım bide sen teste yolladın mı emriyoları sağlıklı mı değil mi die bi test varmış sanırım.

Bende bahçecide tedavi oluyorum opudan sonra adetim beklendi yarın transfer olacaktı protesgeron iğneler çok etki etmediğinden bi daha ki aya kaldı bazen herşey bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor

Hayır benim bildiğim dahil değil bana öyle bişey önermesiler ama öyle biliyorum dondurursan ona ayrı para yani bu işe girerken herşey para evdeki hesap uymuyor bizde öyle oldu en azından
Kesinlikle katılıyorum ve eminimki kafamızda düşündüğümüz fiyatın üzerinde olacak

Bende bahçecide tedavi oluyorum opudan sonra adetim beklendi yarın transfer olacaktı protesgeron iğneler çok etki etmediğinden bi daha ki aya kaldı bazen herşey bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor
Hay Allah ya. Öyle etki etmeme durumu falanda mı oluyormuş inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Merhabalar ben de bu ay tüp bebek yaptırdım. Dün 3 tane embriyom donduruldu. Adetle de transferim olacak. Transferi olanlar; transferden önce neler yaptınız? Hangi ilaçları kullandınız? Yeme içme konusunda ne yaptınız? birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…