Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Ben eşimin varikosel ameliyatından iyi sonuçlar çıkacağına inanmıştım geçen sene ama maalesef bu en son yaptığımız testlerden sonra yetersiz kaldığını anladım.Doğal yolla olmayacağını anladım bize tüp bebek yolu göründü.
Kişinin vücut yapısıyla alakalı kimisine bir ilaç etki eder kimisine bir iğne etki etmez
Doktorun daha öncesinde bu tarz tedavi uygulamış mı onu öğrenmek lazım?
Hmm bize hiç varikosel teşhisi koyulmadi ama sperm 4 milyon ve artmıyor. Haklisin herkesin bünyesi farklı çünkü

Hayır benim iki arkadaşım da yaptırdı farklı yerlerde ücret ödemediler. Herhangi bi işlem uygulanmıyo rahmin toparlanması bekleniyo sadece. Embriyoları dondurmak zorunda kaldıkları için istiyolarmış ama ben zaten embriyo dondurma ücreti de vereceğim 1900 lira o kısmı çok saçma 🙇🏻‍♀️
Banada bu yüzden saçma geliyordu ve başka yerlerin ücretsiz yaptığını da şimdi öğrendim inşallah gerek kalmaz gerçekten çok gereksiz ucretli oluşu ya

Ayak bastı parası resmen az da değil 1500 lira
Ya zaten çok masraflı bir süreç ilkinde tutmazsa 2. Için beklememiz gerekebilir diye düşünüyorum birde ekstra fuzuli harcama zoruma gidiyor. Hicbir işlem yaptırmadan beklemek için 1500 tl vermek kulağa garip geliyor tabii son olarak yeterki olsun veririz diyoruz ama keşke böyle olmasa. Embriyo fazladan kalırsa zaten dondurup bakım ücretini vereceğiz 1900 tl 🤦🏻‍♀️

Ya zaten çok masraflı bir süreç ilkinde tutmazsa 2. Için beklememiz gerekebilir diye düşünüyorum birde ekstra fuzuli harcama zoruma gidiyor. Hicbir işlem yaptırmadan beklemek için 1500 tl vermek kulağa garip geliyor tabii son olarak yeterki olsun veririz diyoruz ama keşke böyle olmasa. Embriyo fazladan kalırsa zaten dondurup bakım ücretini vereceğiz 1900 tl 🤦🏻‍♀️
Aynen öyle dondurma ücreti verenlerden alınmaması gereken bi ücret bence 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle katılıyorum. Birde kesin zam gelir bunlara yeni yıla giriyoruz diye ben muhtemelen yeni fiyatlardan işlem göreceğim 😔
Evet gelcek dediler 😔 şimdi mesaj attım embriyo dondurma ücreti verenler de rahim dinlendirme ücreti ödüyo mu diye bakim ne dicekler azcık çirkeflik yapayım 😂

merhaba bende aydın beyde asm de perde ameliyatı oldum aydın bey yumurtan az gibi duruyor dedi amh 1.24 çıktı gerçekten haklıydı şimdi tüp bebek için gel dedi aydın beyden memnunmusunuz acaba süreç nasıl ilerledi. 2 kez düşük yaptım ben tüp bebek tek çözüm dedi birçok doktor
Doktor olarak iyi bence hastahaneden de memnun kaldım gerçi ilk denemem diğerleri nasıl Bilmem ama bende tavsiye üzerine gittim şimdilik memnunum çok yoğun bi doktor bana Güven verdi çok fazla göremiyorsun zaten doktoru bi ilk muayene daha sonra yumurtlama bakıyor siz hemşirelerle muhattap oluyorsunuz benim sürecimde şükür sıkıntım olmadı yarın nasipse transfer olucak inşallah sonrada gebelik meraknettiğin bişey varsa sorabilirsin

Anim o ücret donma çözme ücreti rahim dinlendirmede dondurulan embriyo transferde farkli işlemlerle çözdürülüyor labaratuvarda aslında diger arkadaslarındanda almışlardır ama onu tüp bebek parası diye borlikte alıyorlar, sana sadece ayrıntılı bilgi verildiği icin sen fazladan para alındığnı zannediyorsun .
Bir de rahim dinlendirme taze transferden daha başarılı bir işlem olduğu için uyguluyorlar artık basarı oranını arttırmak için

X