- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Aynen öyle ve aynı şekilde bizimde morfoloji 0Çok iyi yapmış gerçekten evet ama 150 milyona ulaşmasına gerek yok çocuk olması için bazılarınınki bunlardan daha az hamile kalıveriyor ben anlayamıyorum
Birde morfoloji çok önemli bizimkisin de oda düşük
İnşallah Allah’ın izniyle olacak canım merak etmeYaa inşallah ya umut olıyo böyle şeyler duyunca bana
Aynen öyle canım dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin bebişlerini konuşmak nasip olur inşallah buradaOkuyayım bakayım dermanı nerden buluruz belli olmaz sonuçta..
Ğnşallah sağol duaların için Allah hepimize nasip etsin şeninde tedavin hayırlı olsun yeni başladın heralde eİnşallah Allah’ın izniyle olacak canım merak etme
Teşekkürler inşallah canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah.Evet canım iğnelere başladım bugün pazartesi kontrolüm varĞnşallah sağol duaların için Allah hepimize nasip etsin şeninde tedavin hayırlı olsun yeni başladın heralde e
Hadi inşallah bir sorununuz var mı ama tecrüben bar heralde bi kere olumsuz mu olduTeşekkürler inşallah canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah.Evet canım iğnelere başladım bugün pazartesi kontrolüm var
Evet canım ilki olumsuz oldu eşimin morfoloji ve sperm sayısında sıkıntı vardı vitamin vs kullandı sigarayı bıraktı şimdi düzeldi çok şükür.Hadi inşallah bir sorununuz var mı ama tecrüben bar heralde bi kere olumsuz mu oldu
E zaten en iyisini alıyoruz fln dedi hemşire. Ana bşzdede sperm sorunu var bide bnm amh düşükEvet canım ilki olumsuz oldu eşimin morfoloji ve sperm sayısında sıkıntı vardı vitamin vs kullandı sigarayı bıraktı şimdi düzeldi çok şükür.
embriyolar 5.güne gitmedi nedeni spermler oluyormuş hayırlısı hepimizin hakkında
Canım en iyisini alma olayı doğru değil mikroçip deniyor ona bizde ilk denemede yaptık sperm kaliteli değilse alakası yok doktorlar embriyoların 5.güne gitmeme nedenini sperme bağlıyorlar olacağı varsa olur merak etme kafana takma sen eşimin 5 milyondu çok düşüktü günde 4-5 paket sigara içiyordu bıraktı işte düşünE zaten en iyisini alıyoruz fln dedi hemşire. Ana bşzdede sperm sorunu var bide bnm amh düşük
Amiin canım inşallahAynen öyle canım dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin bebişlerini konuşmak nasip olur inşallah burada
İşin garip yanı amh testinde gayet güzel dendi çocuk olur deniyor ama hormon testi acilen tüp bebek dendi ben 25yaşındayım bir çok doktor yaşından dolayı olur diyor ama 3ay ilaç tedavisi oldum fakat adet düzensizligim geçmedi ve aşılama olmam lazımdı bu ay ama gitmedim direk tüp. Bebege gitme kararı aldım gelecek ay gidecem inş rabbim isteyeb herkese versinMrb canm banada gecen yil amh yapildi 0.38 cikti acilen tup bebek dendi baslayamamistim gecen yil 3 4 tanede olsa yumurtam vardi bu yil baslamak icon gittim acibadem bulent tiras drum muaynede hic yumurta bulunamadi sanirim gec kaldim aralik basinda prp yapilacak ins olumlu yanit alirim hic vakit kaybetme derim cunku ben gecen yil tup bebek tedavisinde kullanilan destek vitaminlerle yumurta gelistirici ilacla 3 ay kadar denedim sonuc husran zaman kaybetmis oldum
Benim yasim 29 adetimde gayet duzenli ama dedigim gibi amh cok dusukİşin garip yanı amh testinde gayet güzel dendi çocuk olur deniyor ama hormon testi acilen tüp bebek dendi ben 25yaşındayım bir çok doktor yaşından dolayı olur diyor ama 3ay ilaç tedavisi oldum fakat adet düzensizligim geçmedi ve aşılama olmam lazımdı bu ay ama gitmedim direk tüp. Bebege gitme kararı aldım gelecek ay gidecem inş rabbim isteyeb herkese versin
Tup bebege nereye baslayacaksinizİşin garip yanı amh testinde gayet güzel dendi çocuk olur deniyor ama hormon testi acilen tüp bebek dendi ben 25yaşındayım bir çok doktor yaşından dolayı olur diyor ama 3ay ilaç tedavisi oldum fakat adet düzensizligim geçmedi ve aşılama olmam lazımdı bu ay ama gitmedim direk tüp. Bebege gitme kararı aldım gelecek ay gidecem inş rabbim isteyeb herkese versin
Bende gaziantepte oturuyorum ve burda tanıdıgım veya bildigim bi yer yok kadın doğum doktorumdan tavsiye alırım diye düşünüyorumTup bebege nereye baslayacaksiniz
İşte bana hormon testinde erken menepoz dendi ama amh iyi çıktı bir kızım var ve bekarlıktan buyada düzensiz adetlerim varBenim yasim 29 adetimde gayet duzenli ama dedigim gibi amh cok dusuk
Anladim.Hepimizin hakkinda hayirlisini versin rabbimBende gaziantepte oturuyorum ve burda tanıdıgım veya bildigim bi yer yok kadın doğum doktorumdan tavsiye alırım diye düşünüyorum
Canım ibrahim özdurak a git ben de gaziantep deyim ona gidiyorum çok iyi bir dr arastır istersen bir inst dan ben çok memenunum 6 tane dondurulmuşum var aralık ortası transferim olcak inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucaklarımizi boş bırakmasınBende gaziantepte oturuyorum ve burda tanıdıgım veya bildigim bi yer yok kadın doğum doktorumdan tavsiye alırım diye düşünüyorum
ben hep ona bağlıyorum hamile kalamamayı çünkü milletinki bakıyorum benden daha düşük hamile kalabiliyor soruyorum morfoloji yüksek bizimki hep düşük muhtemelen ondan hiç kalamıyoruz gibi geliyor banaAynen öyle ve aynı şekilde bizimde morfoloji 0
ay ne iğneler vitaminler kullandı eşim hiç bir etkisi olmadıMalesef öyle umarım olumlu etki eder..
ya çok sevindim inşallah öyledir de bir an önce kavuşuruz bebişlereAmiin inşallah hepimize nasip olsun canımmhiç bi engel olmadığı için başarı şansınız yüzde 65-70 dedi