Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Hadi inşallah bir sorununuz var mı ama tecrüben bar heralde bi kere olumsuz mu oldu
Evet canım ilki olumsuz oldu eşimin morfoloji ve sperm sayısında sıkıntı vardı vitamin vs kullandı sigarayı bıraktı şimdi düzeldi çok şükür.
embriyolar 5.güne gitmedi nedeni spermler oluyormuş hayırlısı hepimizin hakkında

E zaten en iyisini alıyoruz fln dedi hemşire. Ana bşzdede sperm sorunu var bide bnm amh düşük

E zaten en iyisini alıyoruz fln dedi hemşire. Ana bşzdede sperm sorunu var bide bnm amh düşük
Canım en iyisini alma olayı doğru değil mikroçip deniyor ona bizde ilk denemede yaptık sperm kaliteli değilse alakası yok doktorlar embriyoların 5.güne gitmeme nedenini sperme bağlıyorlar olacağı varsa olur merak etme kafana takma sen eşimin 5 milyondu çok düşüktü günde 4-5 paket sigara içiyordu bıraktı işte düşün

İşin garip yanı amh testinde gayet güzel dendi çocuk olur deniyor ama hormon testi acilen tüp bebek dendi ben 25yaşındayım bir çok doktor yaşından dolayı olur diyor ama 3ay ilaç tedavisi oldum fakat adet düzensizligim geçmedi ve aşılama olmam lazımdı bu ay ama gitmedim direk tüp. Bebege gitme kararı aldım gelecek ay gidecem inş rabbim isteyeb herkese versin

Benim yasim 29 adetimde gayet duzenli ama dedigim gibi amh cok dusuk

Tup bebege nereye baslayacaksiniz

Bende gaziantepte oturuyorum ve burda tanıdıgım veya bildigim bi yer yok kadın doğum doktorumdan tavsiye alırım diye düşünüyorum
Canım ibrahim özdurak a git ben de gaziantep deyim ona gidiyorum çok iyi bir dr arastır istersen bir inst dan ben çok memenunum 6 tane dondurulmuşum var aralık ortası transferim olcak inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucaklarımizi boş bırakmasın

Aynen öyle ve aynı şekilde bizimde morfoloji 0
ben hep ona bağlıyorum hamile kalamamayı çünkü milletinki bakıyorum benden daha düşük hamile kalabiliyor soruyorum morfoloji yüksek bizimki hep düşük muhtemelen ondan hiç kalamıyoruz gibi geliyor bana
Ay inşallah olur da bir problem olmaz bir an önce atlatalım bu süreci bebişlerimize kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…