Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Yaa gerçekten mi🤗 ilk denemede mi tuttu maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim💜
Canım ilk denemede tuttu, 8. Haftada düşük yaptım, ikinci denemede tuttu, çok şükür kızım oldu. Şimdi üçüncü deneme yine pozitif, 2 hafta sonra ultrason randevum var. İçini ferah tut, Allah’ın izniyle senin de tutar. İlk ve ikinci denemede Oat sendromu nedeniyle sadece ikişer embriyo oluştu, bir tanesi kaliteliydi. Sonuçta tek embriyo sağlıklı olsa yetiyor işte. Bu defa 3 tane embriyom kaldı, ikiz istemediğim için tek embriyo transfer edildi. İkisini de dondurduk.

Canım ilk denemede tuttu, 8. Haftada düşük yaptım, ikinci denemede tuttu, çok şükür kızım oldu. Şimdi üçüncü deneme yine pozitif, 2 hafta sonra ultrason randevum var. İçini ferah tut, Allah’ın izniyle senin de tutar. İlk ve ikinci denemede Oat sendromu nedeniyle sadece ikişer embriyo oluştu, bir tanesi kaliteliydi. Sonuçta tek embriyo sağlıklı olsa yetiyor işte. Bu defa 3 tane embriyom kaldı, ikiz istemediğim için tek embriyo transfer edildi. İkisini de dondurduk.
Kaybın için gerçekten çok üzgünüm ama arkası harika haberlerle dolmuş çok sevindim ya senin adına. Böyle bana umut oluyorsunuz çok sağolun gerçekten. Geriye embriyo kalmasıda çok iyi inşallah bizimde kalır.🙏

Kaybın için gerçekten çok üzgünüm ama arkası harika haberlerle dolmuş çok sevindim ya senin adına. Böyle bana umut oluyorsunuz çok sağolun gerçekten. Geriye embriyo kalmasıda çok iyi inşallah bizimde kalır.🙏
İnşallah sizin tedavinizde güzel sonuçlanır, bunu tüm kalbimle diliyorum. Moralinizi bozmayın sakın, tek sağlıklı embriyo yetiyor.

İnşallah sizin tedavinizde güzel sonuçlanır, bunu tüm kalbimle diliyorum. Moralinizi bozmayın sakın, tek sağlıklı embriyo yetiyor.
Amiin ya inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim insallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur burada bende mutlu haber vermeyi çok isterim 💜

Uykusuz Koala Uykusuz Koala görüşmeye gidecektin canım ne yaptın?
Canım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezse 🤗

Canım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezse 🤗
hadi hayırlı olsun canım inşallah ilk deneme de güzel sonuçlar alırsın:) bol bol gezip kafa dağıtın stresten uzak durun ve beslenmenize dikkat edin ve bol dua inşallah hayırlısı ile:)

Cnm sen cem hoca ya gitmiyor muydun? Taze transfer yapmıyordu bahceci
Neden diye sordun mu

hadi hayırlı olsun canım inşallah ilk deneme de güzel sonuçlar alırsın:) bol bol gezip kafa dağıtın stresten uzak durun ve beslenmenize dikkat edin ve bol dua inşallah hayırlısı ile:)
Amiin ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur 💜 önerilerini de elimizden geldiği kadar uygulamaya çalışıyoruz ne kadar başarabilirsek 🙏

Aynı dönemde tüp bebek işlemimiz başlıycak seni takip ediyorum🙂
Nasıl peki tedavi olacaksın o sıradan tüp bebek ilaçları iğneleri alıcakmısın ?
Birde analmadıgım , ocak ayı adetinde başlayınca ilaçlara ne zaman yumurta toplanıypr ve transfer ediliyor ?
Yani kısmetse inşallah şubatta mı gebelik olucak ?

Aynı dönemde tüp bebek işlemimiz başlıycak seni takip ediyorum🙂
Nasıl peki tedavi olacaksın o sıradan tüp bebek ilaçları iğneleri alıcakmısın ?
Birde analmadıgım , ocak ayı adetinde başlayınca ilaçlara ne zaman yumurta toplanıypr ve transfer ediliyor ?
Yani kısmetse inşallah şubatta mı gebelik olucak ?
Yaa birbirimizden haberdar olalım o halde 🤗 evet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacak 💜

Yaa birbirimizden haberdar olalım o halde 🤗 evet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacak 💜

Bi önceki konuda durumumuzda aynıydı . Oligosperm mi lanet şey 🙂
Ocakta ilaç kullanıp şubatta yumurtamızı alıp yine şubatta mı transfer olacak ?
Benimde ocal adetim 25’i olacak umarım

Bi önceki konuda durumumuzda aynıydı . Oligosperm mi lanet şey 🙂
Ocakta ilaç kullanıp şubatta yumurtamızı alıp yine şubatta mı transfer olacak ?
Benimde ocal adetim 25’i olacak umarım
Ya ilaç ne kadar kullanacağım ne zaman opu olacak hiç bilmiyorum ki tahminimce şubat ortasında falan sonuç alırız diyorum 🤔 ama şuanlık tek bildiğim bir aksilik olmazsa şubatta transfer olacak taze transfer düşünüyor doktor

Ya ilaç ne kadar kullanacağım ne zaman opu olacak hiç bilmiyorum ki tahminimce şubat ortasında falan sonuç alırız diyorum 🤔 ama şuanlık tek bildiğim bir aksilik olmazsa şubatta transfer olacak taze transfer düşünüyor doktor
Insallah Martin Ilk haftasi Buraya gebelik haberini yazacaksin sen

selam arkadaslar 5 günlük igne tedavisinin doktor konrolune gittim bugün. Doktor durumu begendi 14-15 tane 9-10 mmlik yumurta saydi oglen sonu kan sonuclarina gore igne dozunu ayarlayip cetrotideye baslayip baslamayacagim belli olacak simdilik durumlar iyi bende tedavi olan arkadaslar napiyosunuz?

X