- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.681
Kızlar aranızda proluton deport vurduran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk denemede tuttu, 8. Haftada düşük yaptım, ikinci denemede tuttu, çok şükür kızım oldu. Şimdi üçüncü deneme yine pozitif, 2 hafta sonra ultrason randevum var. İçini ferah tut, Allah’ın izniyle senin de tutar. İlk ve ikinci denemede Oat sendromu nedeniyle sadece ikişer embriyo oluştu, bir tanesi kaliteliydi. Sonuçta tek embriyo sağlıklı olsa yetiyor işte. Bu defa 3 tane embriyom kaldı, ikiz istemediğim için tek embriyo transfer edildi. İkisini de dondurduk.Yaa gerçekten mi ilk denemede mi tuttu maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Kaybın için gerçekten çok üzgünüm ama arkası harika haberlerle dolmuş çok sevindim ya senin adına. Böyle bana umut oluyorsunuz çok sağolun gerçekten. Geriye embriyo kalmasıda çok iyi inşallah bizimde kalır.Canım ilk denemede tuttu, 8. Haftada düşük yaptım, ikinci denemede tuttu, çok şükür kızım oldu. Şimdi üçüncü deneme yine pozitif, 2 hafta sonra ultrason randevum var. İçini ferah tut, Allah’ın izniyle senin de tutar. İlk ve ikinci denemede Oat sendromu nedeniyle sadece ikişer embriyo oluştu, bir tanesi kaliteliydi. Sonuçta tek embriyo sağlıklı olsa yetiyor işte. Bu defa 3 tane embriyom kaldı, ikiz istemediğim için tek embriyo transfer edildi. İkisini de dondurduk.
Bi önceki denemede Dr banada vermişti canımKızlar aranızda proluton deport vurduran var mı
İnşallah sizin tedavinizde güzel sonuçlanır, bunu tüm kalbimle diliyorum. Moralinizi bozmayın sakın, tek sağlıklı embriyo yetiyor.Kaybın için gerçekten çok üzgünüm ama arkası harika haberlerle dolmuş çok sevindim ya senin adına. Böyle bana umut oluyorsunuz çok sağolun gerçekten. Geriye embriyo kalmasıda çok iyi inşallah bizimde kalır.
Amiin ya inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim insallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur burada bende mutlu haber vermeyi çok isterimİnşallah sizin tedavinizde güzel sonuçlanır, bunu tüm kalbimle diliyorum. Moralinizi bozmayın sakın, tek sağlıklı embriyo yetiyor.
Canım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezseUykusuz Koala görüşmeye gidecektin canım ne yaptın?
hadi hayırlı olsun canım inşallah ilk deneme de güzel sonuçlar alırsın:) bol bol gezip kafa dağıtın stresten uzak durun ve beslenmenize dikkat edin ve bol dua inşallah hayırlısı ile:)Canım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezse
Cnm sen cem hoca ya gitmiyor muydun? Taze transfer yapmıyordu bahceciCanım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezse
Amiin ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur önerilerini de elimizden geldiği kadar uygulamaya çalışıyoruz ne kadar başarabilirsekhadi hayırlı olsun canım inşallah ilk deneme de güzel sonuçlar alırsın:) bol bol gezip kafa dağıtın stresten uzak durun ve beslenmenize dikkat edin ve bol dua inşallah hayırlısı ile:)
Canım gittim muayene etti görüştük konuştuk bazı kan tahlilleri istedi eşim için vitamine devam dedi birdahaki adetle başlayacağız kısmetse. Eğer bir aksilik olmazsa taze transfer düşünüyor herşeyin hayırlısı olsun ocak ayı adetim 22sinde olacak eğer değişmezse
Canım cem hocaya gidiyorum da taze transfer yapmıyorlar diye bir kuralları yokki hastanın durumuna göre değişiyor transfer süreciCnm sen cem hoca ya gitmiyor muydun? Taze transfer yapmıyordu bahceci
Neden diye sordun mu
Yaa birbirimizden haberdar olalım o halde evet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacakAynı dönemde tüp bebek işlemimiz başlıycak seni takip ediyorum
Nasıl peki tedavi olacaksın o sıradan tüp bebek ilaçları iğneleri alıcakmısın ?
Birde analmadıgım , ocak ayı adetinde başlayınca ilaçlara ne zaman yumurta toplanıypr ve transfer ediliyor ?
Yani kısmetse inşallah şubatta mı gebelik olucak ?
Yaa birbirimizden haberdar olalım o halde evet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacak
Ya ilaç ne kadar kullanacağım ne zaman opu olacak hiç bilmiyorum ki tahminimce şubat ortasında falan sonuç alırız diyorum ama şuanlık tek bildiğim bir aksilik olmazsa şubatta transfer olacak taze transfer düşünüyor doktorBi önceki konuda durumumuzda aynıydı . Oligosperm mi lanet şey
Ocakta ilaç kullanıp şubatta yumurtamızı alıp yine şubatta mı transfer olacak ?
Benimde ocal adetim 25’i olacak umarım
Benim de ocak adeti ile baslayacak yani tekrsr kist filan olmazsaYaa birbirimizden haberdar olalım o halde evet iğnelerim var ilaçları alacağım bugün yarın. Ocak adeti ile başlayacağım dediğin gibi kısmetse şubatta sonuç belli olacak
Insallah Martin Ilk haftasi Buraya gebelik haberini yazacaksin senYa ilaç ne kadar kullanacağım ne zaman opu olacak hiç bilmiyorum ki tahminimce şubat ortasında falan sonuç alırız diyorum ama şuanlık tek bildiğim bir aksilik olmazsa şubatta transfer olacak taze transfer düşünüyor doktor
Insallah Martin Ilk haftasi Buraya gebelik haberini yazacaksin sen
Amiin canım ya inşallah olur çok korkuyorum. umarım kist oluşmaz ve sende tedaviye başlarsınBenim de ocak adeti ile baslayacak yani tekrsr kist filan olmazsa