Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar beta HCG normal 2 katı artıp ikiz olma ihtimali var mı? Bana 2 embriyo transferi oldu ama tek gibi artıyor bana da tek gibi geliyor ama merak ettim yine de😊

Kuzu. Ben martta başlıycam daha var yatın ama Uykusuz Koala Uykusuz Koala başlıyor diye biliyorum
Çok şükür canım benim :) sizlerden haber belliyorum Uykusuz Koala Uykusuz Koala LadyNurr LadyNurr ❤ Durumlar nasıl?
Evet canlar ben yarın görüşmeye gidiyorum inşallah kısmetse. Bugün eşim gitmeden buradaki hastanede sperm testi verdi 4 milyondan 6 milyona yükselmiş ama morfoloji ve ileri hareket hâlâ 0 yani yükselmesi gereken şeyler aynı 3 ay boyunca kullandığımız şeyler bizde ise yaramamış malesefki. Hayırlısı olsun bakalım gidelim görüşelim ocak ayında da tedaviyi başlatır inşallah 💜

Evet canlar ben yarın görüşmeye gidiyorum inşallah kısmetse. Bugün eşim gitmeden buradaki hastanede sperm testi verdi 4 milyondan 6 milyona yükselmiş ama morfoloji ve ileri hareket hâlâ 0 yani yükselmesi gereken şeyler aynı 3 ay boyunca kullandığımız şeyler bizde ise yaramamış malesefki. Hayırlısı olsun bakalım gidelim görüşelim ocak ayında da tedaviyi başlatır inşallah 💜
Kuzum en azından sayı çoğalmış . Morfolojide en büyük anomali ne

Günaydın canım, benim eşimde de OAT sendromu vardı ama çok şükür tuttu, o da ilaç tedavisi görmüştü ama pek bir değişiklik olmamıştı. İnşallah bir an önce başlarsınız tedaviye, kavuşursunuz yavruna🙏

hastaneden hastaneye test sonuçları oynar demişti Dr bana... sen doktoruna söyledin mi şimdiki sonucunu canım kimyasal gebelikte bu sorunlar oluyor ama inş seninki öyle birsey değildirde hastaneden kaynaklıdır

Merhaba,
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canım, benim eşimde de OAT sendromu vardı ama çok şükür tuttu, o da ilaç tedavisi görmüştü ama pek bir değişiklik olmamıştı. İnşallah bir an önce başlarsınız tedaviye, kavuşursunuz yavruna🙏
Yaa gerçekten mi🤗 ilk denemede mi tuttu maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim💜

X