- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin.Bu yaptigim bugun ikinci test kan testimi bugun verdim sonuc pazartesi belli olucak. Yurtdisinda boyle bekliyoruz iste.
Tsk ederim canimHayırlı olsun, sağlıkla devam etsin.
Aynen biz 6 sında ayın sperm testi verdik hala sayı ve morfoloji söyliyceklerHayırlı olsun, sağlıkla devam etsin.
Sağol canım bu son şansım birdaha denemiyeceğim inşallah olurRabbim inşallah hayırlı zamanda sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım Rabbim emeklerini boş çıkarmasın ❤
Hadi bakalımmm :) Allahım bu güzel duyguları size de yaşatsın inşallah :)Kuzu. Ben martta başlıycam daha var yatın ama Uykusuz Koala başlıyor diye biliyorum
İnşallah canım dualarım seninleSağol canım bu son şansım birdaha denemiyeceğim inşallah olur
Kuzu. Ben martta başlıycam daha var yatın ama Uykusuz Koala başlıyor diye biliyorum
Evet canlar ben yarın görüşmeye gidiyorum inşallah kısmetse. Bugün eşim gitmeden buradaki hastanede sperm testi verdi 4 milyondan 6 milyona yükselmiş ama morfoloji ve ileri hareket hâlâ 0 yani yükselmesi gereken şeyler aynı 3 ay boyunca kullandığımız şeyler bizde ise yaramamış malesefki. Hayırlısı olsun bakalım gidelim görüşelim ocak ayında da tedaviyi başlatır inşallah
Kuzum en azından sayı çoğalmış . Morfolojide en büyük anomali neEvet canlar ben yarın görüşmeye gidiyorum inşallah kısmetse. Bugün eşim gitmeden buradaki hastanede sperm testi verdi 4 milyondan 6 milyona yükselmiş ama morfoloji ve ileri hareket hâlâ 0 yani yükselmesi gereken şeyler aynı 3 ay boyunca kullandığımız şeyler bizde ise yaramamış malesefki. Hayırlısı olsun bakalım gidelim görüşelim ocak ayında da tedaviyi başlatır inşallah
Günaydın canım, benim eşimde de OAT sendromu vardı ama çok şükür tuttu, o da ilaç tedavisi görmüştü ama pek bir değişiklik olmamıştı. İnşallah bir an önce başlarsınız tedaviye, kavuşursunuz yavrunaEvet canlar ben yarın görüşmeye gidiyorum inşallah kısmetse. Bugün eşim gitmeden buradaki hastanede sperm testi verdi 4 milyondan 6 milyona yükselmiş ama morfoloji ve ileri hareket hâlâ 0 yani yükselmesi gereken şeyler aynı 3 ay boyunca kullandığımız şeyler bizde ise yaramamış malesefki. Hayırlısı olsun bakalım gidelim görüşelim ocak ayında da tedaviyi başlatır inşallah
Canım gayet normal bence tekrar test istedi mi doktorunKızlar sonucum 10.gün 248 di 12.gün 440 olmuş normal mi sizce
Yok artış güzel dedi 10 gün sonra ultrason yapalım dediCanım gayet normal bence tekrar test istedi mi doktorun
Yaa gerçekten mi ilk denemede mi tuttu maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimGünaydın canım, benim eşimde de OAT sendromu vardı ama çok şükür tuttu, o da ilaç tedavisi görmüştü ama pek bir değişiklik olmamıştı. İnşallah bir an önce başlarsınız tedaviye, kavuşursunuz yavruna