Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Günaydın arkadaşlar, bu gün transferin 9. Günü. Sizlerin erken test yapıp pozitif çıkması beni de gaza getirdi. Test tarihi 30 Aralık ama dayanamadım evde test yaptım, çok şükür pozitif çıktı benim de. İlk denemem de pozitifti ama 8. Haftada kaybetmiştim bebeğimi.o yüzden tam sevinemiyorum. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler. Ayrıca bu gün güzel kızımın birinci yaş günü, ona en güzel hediye bir kardeş olabilir.🙏🧿

Günaydın arkadaşlar, bu gün transferin 9. Günü. Sizlerin erken test yapıp pozitif çıkması beni de gaza getirdi. Test tarihi 30 Aralık ama dayanamadım evde test yaptım, çok şükür pozitif çıktı benim de. İlk denemem de pozitifti ama 8. Haftada kaybetmiştim bebeğimi.o yüzden tam sevinemiyorum. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler. Ayrıca bu gün güzel kızımın birinci yaş günü, ona en güzel hediye bir kardeş olabilir.🙏🧿
Rabbim inşallah bebeğini sana kavuşturur umarım sağlıkla ilerler💕 bu sıra çoğunluk olarak pozitif haber geliyor bizlere de umut oluyorsunuz🤗

benim de şimdi test sonuçlarım çıktı maşallah diyeyim 6 yıldır bekliyorum ve ilk kez poziti sonucu aldım ama hem mutluyum hem korkuyorum ya bir şey olur da düşerse diye Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah lütfen kötüyü düşünmeyin kendinize dikkat edin rabbimin izni ile hicbirşey olmaz inşallah. Allah seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin💜🌸

X