- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.561
Günaydın kızlar dün 5 gibi tahlil vermiştim bir dahaki tahlili ne zaman vereyim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel hersey yolunda demek ki insaallah keseyi de görürsünBenim doktorum 2. Tahlilden sonra daha tahlil istemedi. Pazartesi günü ultrason yapalım dedi
Seninle değerlerimiz hemen hemen aynı gibi. Hepimiz görelim inşallahA
Ayy ne güzel hersey yolunda demek ki insaallah keseyi de görürsün
Aynen canım zaten büyük ihtimal artışın güzel olursa bi daha tahlil istemezAa tamam canım herkes 2 gün deyince 3 olan da varmış doktoromu dinleyim
Yarın 5 de aynı yerde vermem artış takibi için daha sağlıklı olurGünaydın kızlar dün 5 gibi tahlil vermiştim bir dahaki tahlili ne zaman vereyim sizce
hayırlı olsun çok sevindimBenim bugün asıl test günümdü
21.12.2019 45
22.12.2019 73
25.12.2019 293 çıktı çok şükür 3 gün sonra tekrarlamamı istediler :) inşallah burdaki herkes nasip olur bu duygu :)
Tek canımhayırlı olsun çok sevindim
iki embriyo mu verilmişti tek mi
Hayırlı olsun :)benim de şimdi test sonuçlarım çıktı maşallah diyeyim 6 yıldır bekliyorum ve ilk kez poziti sonucu aldım ama hem mutluyum hem korkuyorum ya bir şey olur da düşerse diye Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
2 günde 1 aynı yerde yaptiramdim ya zaten ondan böyle kafam karıştıBeta Hcg iki günde bir ikiye katlar. Değerlerin çok normal.
Maşallah canım Allah tamamıni nasip etsinBenim bugün asıl test günümdü
21.12.2019 45
22.12.2019 73
25.12.2019 293 çıktı çok şükür 3 gün sonra tekrarlamamı istediler :) inşallah burdaki herkes nasip olur bu duygu :)
Transferin ayın kaçında olmuştu tarihlerimiz aynı gözüküyoBenim doktorum 2. Tahlilden sonra daha tahlil istemedi. Pazartesi günü ultrason yapalım dedi
Rabbim inşallah bebeğini sana kavuşturur umarım sağlıkla ilerler bu sıra çoğunluk olarak pozitif haber geliyor bizlere de umut oluyorsunuzGünaydın arkadaşlar, bu gün transferin 9. Günü. Sizlerin erken test yapıp pozitif çıkması beni de gaza getirdi. Test tarihi 30 Aralık ama dayanamadım evde test yaptım, çok şükür pozitif çıktı benim de. İlk denemem de pozitifti ama 8. Haftada kaybetmiştim bebeğimi.o yüzden tam sevinemiyorum. Umarım hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler. Ayrıca bu gün güzel kızımın birinci yaş günü, ona en güzel hediye bir kardeş olabilir.
Maşallah lütfen kötüyü düşünmeyin kendinize dikkat edin rabbimin izni ile hicbirşey olmaz inşallah. Allah seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsinbenim de şimdi test sonuçlarım çıktı maşallah diyeyim 6 yıldır bekliyorum ve ilk kez poziti sonucu aldım ama hem mutluyum hem korkuyorum ya bir şey olur da düşerse diye Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim bugün asıl test günümdü
21.12.2019 45
22.12.2019 73
Amin inşallah Burası gerçekten çok uğurlu bir sayfa oldu,genelde pozitif. İnşallah negatif çıkanlarda en kısa zamanda yavrularına kavuşur.Rabbim inşallah bebeğini sana kavuşturur umarım sağlıkla ilerler bu sıra çoğunluk olarak pozitif haber geliyor bizlere de umut oluyorsunuz