- 22 Haziran 2018
- 327
- 394
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.401
Canım gerçekten mi ilk defa böyle birsey oldu çok teşekkür ederim yarın kanda baktiracam insaallahSilik değil ki gayet net bu:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gerçekten mi ilk defa böyle birsey oldu çok teşekkür ederim yarın kanda baktiracam insaallahSilik değil ki gayet net bu:)))
Kanda da görünce tamamdır çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alırsınCanım gerçekten mi ilk defa böyle birsey oldu çok teşekkür ederim yarın kanda baktiracam insaallah
Hayırlı olsun canım kan baktırırsan bize de haber verKızlar günaydın bugün 9.gün dayanamadım idrar testi yaptım fotograf atıyorum size de silik bir 2. Çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Canım tabi hemen yazarımHayırlı olsun canım kan baktırırsan bize de haber ver
Taze transfer ise çatlatma iğnesi etkileyebilir. Ben onu takip etmiştim etkisi geçti mi diyeKullandigimiz ilaclar evde hamilelik testini etkiler mi? Evde yapmak istiyorum artik ama eger negatifse negatif pozitifse pozitif cikar mi yoksa ilaclar etkileyebilir mi, kan testini mi beklemeliyim?
Ne ? Silik mi ? Maşallah Allah devamını getirsin inşallah çok sevindim Kan tahlili yaptırınca da sonucu bekliyorum hayırlı olsun inşallahKızlar günaydın bugün 9.gün dayanamadım idrar testi yaptım fotograf atıyorum size de silik bir 2. Çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Amiin, inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanırMerhabalar benimde tedavim adetimin 3. Günü ile başladı. Düşük rezerv tanısı ile tedavinin 6. Günündeyim. İlk denemem 39 yaşındayım Zeynep Kamil hastanesinde raporlu olarak tedavi görüyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Daha önce var mıydı bi belirtiArkadaşlar benim 10 Aralık'ta transfer oldu. Normalde 23 Aralık'ta test yapmam gerekiyodu. Ben 20 Aralık'ta idrar 21 Aralık'ta da kan testi yaptım. Şükür ikisinde de pozitifi gördüm. Bugün benim adet günüm normalde.oyuzdenmidir bilmiyorum kasik ağrım var ve ister istemez endişeleniyorum
Canım bu silik değil bariz belli dün konuşmuştuk hiç belirtim yok diyodun benimde yok inşallah bende görürüm pozitifiKızlar günaydın bugün 9.gün dayanamadım idrar testi yaptım fotograf atıyorum size de silik bir 2. Çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, en geç salı sabah kan testi yaptıracam hemen yazarım sonucuNe ? Silik mi ? Maşallah Allah devamını getirsin inşallah çok sevindim Kan tahlili yaptırınca da sonucu bekliyorum hayırlı olsun inşallah
Canım hala hicbir belirtim yok burda 7.gününde test yapıp olumlu gören arkadaşları görünce evde test vardı dayanamayıp yaptım, daha once hiç silik bile çıkmamıştı nasıl yorumlayacagimi bilemedim, insaallah sen de hepimizde kanda pozitifi görürüz ve kucağımıza alırız ❤Canım bu silik değil bariz belli dün konuşmuştuk hiç belirtim yok diyodun benimde yok inşallah bende görürüm pozitifi
Rica ederim ne demek bekliyoruz canım heyecanlaCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, en geç salı sabah kan testi yaptıracam hemen yazarım sonucu
İnşallah canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizeCanım hala hicbir belirtim yok burda 7.gününde test yapıp olumlu gören arkadaşları görünce evde test vardı dayanamayıp yaptım, daha once hiç silik bile çıkmamıştı nasıl yorumlayacagimi bilemedim, insaallah sen de hepimizde kanda pozitifi görürüz ve kucağımıza alırız ❤
Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin yüzümüzü güldürsünAmiin, inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
Canım sen transfer dahil 7.gün mü yaptım testiİnşallah canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Amiin canım inşallahAllah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin yüzümüzü güldürsün
Canım bana sordun galiba, ben transfer dahil 10.gundeyim bugün 13 aralikta olmuştu transfer test günüm salı günüCanım sen transfer dahil 7.gün mü yaptım testi
Benim 16 aralıkta oldu salı günü transfer dahil 8.gün oluyor yapsam çıkar mı kiCanım bana sordun galiba, ben transfer dahil 10.gundeyim bugün 13 aralikta olmuştu transfer test günüm salı günü