- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.381
5 yumurta oldu 3 tanesi 5. Gune gitti pgd yapildi 3 u de temizdi ikisi transfer edildi biri donduruldu, biri tuttu ama ilerleyen donemde kaybettik. Simdi tekrar Basa sardik iste.Beninde 0.91 adetimde tuo bebege basliycam . Tedavin nasil gecti peki olumlu sonuc alabildin
Hayırlisi ile kucağına almayı nasip etsin rabbimCanımm sağol sağlıklı devam ederse inşallah pozitif gibi benim testimsuyunu içmedim ama kendini çok yedim
Insallah bu sefer tutar saglikla devam eder❤5 yumurta oldu 3 tanesi 5. Gune gitti pgd yapildi 3 u de temizdi ikisi transfer edildi biri donduruldu, biri tuttu ama ilerleyen donemde kaybettik. Simdi tekrar Basa sardik iste.
Inaniyorum yine tutacak sonucta en Kaliteli spermi sececegiz embriyoyu da tarariz. Ben ankara da yasiyorum novaart ta yapilmisti.Insallah bu sefer tutar saglikla devam eder❤nerde yaptirdiniz .
Inanmak başarmanın yarisir insallah insalllaahhhhInaniyorum yine tutacak sonucta en Kaliteli spermi sececegiz embriyoyu da tarariz. Ben ankara da yasiyorum novaart ta yapilmisti.
Tutunma olasiligini artiran seyler neler tam bilmiyorim. Benim demek istedigim en guzel yumurta en yakisikli spermInanmak başarmanın yarisir insallah insalllaahhhhspermlerde sorun yoktu bizim esim varikosel ameliyayi oldu cok sukur duzeldi. Spermlerde sorun yoksa tutma olasigili daha mi yuksek oluyor
Pgd ne oluyor .Allahim daha neler ogrenicemTutunma olasiligini artiran seyler neler tam bilmiyorim. Benim demek istedigim en guzel yumurta en yakisikli sperm
secilecek e Sonrasinda da embriyoya biyopsi yapilacak. Pgd li embriyolarin olumlu gebelik olma olasiligi %80 gibi bir sey demisti genetikci.
Preimplantasyon genetik tani. Embriyo ana rahmine yerlestirilmeden once genetik olarak taraniyor ve saglikli embriyo transfer ediliyor.Pgd ne oluyor .Allahim daha neler ogrenicemevlenmeden once tabi herkes gibi boyle konulardan uzaktab yakindan alakam yoktu
Tesekkur ederimmmmmPreimplantasyon genetik tani. Embriyo ana rahmine yerlestirilmeden once genetik olarak taraniyor ve saglikli embriyo transfer ediliyor.
Olsun yapıcak bısey yok bunun tedavısı yok hiç olmamasından ıyıdırBen de 2 asilama yaptirdim . Ignelerle falan,zar zor 2 tane gelismisti bana da doktorum demisti senin yasinda normalde bu kadae igne ile en az 4 tane olgun yumurta olmasi lazimdi demisti . Benim 0.91 yasim 24
Tabi ki de oyle umut var yine deOlsun yapıcak bısey yok bunun tedavısı yok hiç olmamasından ıyıdır
Elbette olmaz olur mu hiç. Amh ile ilgili çok yayın okudum. Ölçümlere göre değişebiliyormuş aslında. Mesela alınan kanın beklemiş olması veya hemen çalışılması gibi..Önemli olan adetin ikinci günü yapılan vaginal usg de görülen foliküllermiş ki onlarda bile 5 mm üzeri olanlar usg ile görülebilirmiş. Daha öncekiler anca biyopsi ile anlaşılırmış.Tabi ki de oyle umut var yine de
Doktorum da demisti folikullerin amh degrrine gore iyi ama yasina gore biraz az demis .bi tarafta7 tane bi tarafta 5 tane falan saymistiElbette olmaz olur mu hiç. Amh ile ilgili çok yayın okudum. Ölçümlere göre değişebiliyormuş aslında. Mesela alınan kanın beklemiş olması veya hemen çalışılması gibi..Önemli olan adetin ikinci günü yapılan vaginal usg de görülen foliküllermiş ki onlarda bile 5 mm üzeri olanlar usg ile görülebilirmiş. Daha öncekiler anca biyopsi ile anlaşılırmış.
Önemli olan sayı değil kalite bunu aklından çıkarma. Sana bebek olacak tek yumurta tek embriyo. 12 çok iyi bir skor inşallah hepsi de dolu olur ve çoğu 5. Güne ulaşabilen embriyolar olur.Doktorum da demisti folikullerin amh degrrine gore iyi ama yasina gore biraz az demis .bi tarafta7 tane bi tarafta 5 tane falan saymisti
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim insalllah insalllahhh senin ve tum tedavi gorenlerin olumla sonuçlanırÖnemli olan sayı değil kalite bunu aklından çıkarma. Sana bebek olacak tek yumurta tek embriyo. 12 çok iyi bir skor inşallah hepsi de dolu olur ve çoğu 5. Güne ulaşabilen embriyolar olur.
Benim de ayni gun transferim oldu test gününü bekliyorum inşallah pozitif alırım ben de, 7.gunden sonra her gün ara ara kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı girip çıkıyor tabi bunun neyle ilgili olduğunu pazartesi anlayacagimArkadaşlar benim 10 Aralık'ta transfer oldu. Normalde 23 Aralık'ta test yapmam gerekiyodu. Ben 20 Aralık'ta idrar 21 Aralık'ta da kan testi yaptım. Şükür ikisinde de pozitifi gördüm. Bugün benim adet günüm normalde.oyuzdenmidir bilmiyorum kasik ağrım var ve ister istemez endişeleniyorum
Silik değil ki gayet net bu:)))Kızlar günaydın bugün 9.gün dayanamadım idrar testi yaptım fotograf atıyorum size de silik bir 2. Çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz