- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.361
Diyarbakır zeki bey canım. Şuan 7 . Gün kanımda pozitif devam eder sağlıklı inşallahSağol kuzum detaylı cevabın için ? Hangi bahçecide yptırdım kuzum doktorum kim ? Umarım bebeğin seninledirşuanda
Uyyy minicikDiyarbakır zeki bey canım. Şuan 7 . Gün kanımda pozitif devam eder sağlıklı inşallah
İnşallah canımmm benim inşallahUyyy minicikİnşallah canım benim dualarım sizinleinşallah sağlıkla kucağuna alırsın . darısı biz istiynelrre
Canım benim de Zeki hocaDiyarbakır zeki bey canım. Şuan 7 . Gün kanımda pozitif devam eder sağlıklı inşallah
Belirti var mı sizdeCanım benim de Zeki hocaben de 8.gundeyim ama bekliyorum test yapmadım
Aaa benden bi gün önce inşallah güzel sonuç alırsınız sizdeCanım benim de Zeki hocaben de 8.gundeyim ama bekliyorum test yapmadım
Hiç belirti yok 5.gün embiroyusuydu aslında ama belirti aramamaya çalışıyorumBelirti var mı sizde
Bende de hiçbir şey yok inşallah pozitiftir bizimki deHiç belirti yok 5.gün embiroyusuydu aslında ama belirti aramamaya çalışıyorum
Biz azo seperm hastası idik celalettin Peru doktora başladık yoğun ve doğru tedavi ile şuan sperm çıkışımız oldu elhamdülillah.Selam kizlar bende temmuzda ilk yumurta toplattim 8 embriyo 5..gune ulasti. Eylul de 1. Transferim negatif 2. Transferim ise 29 ekim de kimyasal gebelik ile sonuclandi. Adet oldum ve dogal ilacsiz transfer olucak bu ay yumurtamin buyumesini bekliyoruz.araligin ilk haftasi aksilik olmazsa 3. Transferim olucak. Bu sefer 2 li konulcakmis. Hakkimizda hayirlisi insallah grupta herkes saglikli gebelikler yasar.
Bol havuç suyu için tutmasını sağlıyormuş avokoda daAh amiin inşallahinşallah olsun da afiş bastırcam
Canımm sağol sağlıklı devam ederse inşallah pozitif gibi benim testimBol havuç suyu için tutmasını sağlıyormuş avokoda da
Insaallah yaaBende de hiçbir şey yok inşallah pozitiftir bizimki de
Belirti olmadan da pozitif alanlarda var bakalım çok istiyorum Rabbim bizlere de tattırsın o güzel duyguyuInsaallah yaahem belirtisi olmayanlara umut oluruz
Benim Gecen sene tedaviye baslamadan once 0,3 idi bu Sene kac oldu bilmiyorum.Kizlar aranizda amhi dusuk olan var mi
Benim canım yanı doktor senın yasında 30 yumurta atan var dedı ama benım anca 7 taneKizlar aranizda amhi dusuk olan var mi
Ya benim 3_4 ay önce amh 1.7 yedi ama 5yumurta topladılar bu ay tedavideBenim canım yanı doktor senın yasında 30 yumurta atan var dedı ama benım anca 7 tane
Beninde 0.91 adetimde tuo bebege basliycam . Tedavin nasil gecti peki olumlu sonuc alabildinBenim Gecen sene tedaviye baslamadan once 0,3 idi bu Sene kac oldu bilmiyorum.
Senin kac?
Ben de 2 asilama yaptirdim . Ignelerle falan,zar zor 2 tane gelismisti bana da doktorum demisti senin yasinda normalde bu kadae igne ile en az 4 tane olgun yumurta olmasi lazimdi demisti . Benim 0.91 yasim 24Benim canım yanı doktor senın yasında 30 yumurta atan var dedı ama benım anca 7 tane