Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar elimde değil. Güya çok şartlamıştım kendimi ama dün akşam birden kötüledim. Bi kriz geldi. Teşekkür ederim desteğinize gerçekten.
Bir sakin olur Musun lütfen? İnşallah her Şey yolunda olacak ve sen o bebeği sağlıkla kucağına alacaksın. Kendini olumlu anlamda telkin etmelisin. O kadar zor şeyler yaşadım ki, ilk denemede pozitif oldu bebeği 9 ay karnımda taşıdım ama kucağıma alamadım kaybettik. İnancın var mı bilmiyorum ama her şey allah tan o ol demeyince olmuyor sen istediğin kadar kendini parçala stres ol yok yani.. güzel şeyler düşünmekten ve bu dönemi sakin geçirmeye çalışmaktan Başka çaremiz Yok

Üç ay hamile kaldım, düşükten sonra, üzüntüden çok ağır bir hastalık geçirdim. Türkiye’nin en iyi doktorları devası yok dediler, Allah yardım etti. Bir yıl sürdü ama iyileştim. İnancım olmasa çok daha kötü durumda olacaktım. Senin yaşadığını hayal bile edemem. Allah büyük konuşturmasın ama ben onu hiç kaldıramazdım. Çok güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen yapamıyorum işte. Bugün neden böyleyim onu da bilmiyorum. Ama sayenizde çok daha iyiyim şuan. Arkadaşım çok zor bi kayıp yaşamışsın, umarım sende en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

Bana bu ay doktorum tamam sirkencubin tedaviye başlıyoruz dediğinde ben o kadar çok sevindim ki. İnanıyorum burda hepimiz de emeğimizin karşılığını alacağız sağlıklı bebeklerimiz olacak. Seni de anlıyorum insana dönem dönem yaşadıkları ağır gelebiliyor yorulabiliyor. Allah dermansız dert vermesin. Gittiğim psikoloğun kitabı varmış bana onu verdi kitabın adı benim de bebeğim olsun. Tüp bebek tedavi dönemindeki kadınlara psikolojik destek olacak bir kitap. Ben okudum ordaki öneriler bana çok iyi geldi. Dilersen sen de edin bi oku.

Evet canım inanıyorum hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşucaz. İnanıyorum Allah bu kadar çabayı karşılıksız bırakmaz. Böyle tavsiyelere çok ihtiyacım var. Tavsiye ettiğin kitabı alıcam. Keşke böyle ortak dertleri olanlar için grup terapileri filan olsa çok istiyorum öyle tedavilere katılmak. Bu sene üç farklı psikolog denedim hiç başarılı olamadılar hatta daha kötü oldum çünkü hiçççç anlamadılar beni. Şimdi tavsiye ettiğin kitabı araştıracağım.

Beni bu kaybmla psikiyatra yönlendirmişlerdi hastanede. Onunla da görüşüyoruz ama bu psikolog çok daha iyi geldi sanki.zaten gebelikte de devam etmek istiyorum. Kitabı bulamazsan haber et, bendekini yollayayım sana

Beni bu kaybmla psikiyatra yönlendirmişlerdi hastanede. Onunla da görüşüyoruz ama bu psikolog çok daha iyi geldi sanki.zaten gebelikte de devam etmek istiyorum. Kitabı bulamazsan haber et, bendekini yollayayım sana
Ceren pakman-benim de bebeğim olsun. Bu kitap mı canım. Buysa buldum, sipariş edicem hemen. Tanıtımına baktım, halimizden anlıyor belli. Teklifin için de çokkkk teşekkür ederim.

İnşallah canim insallah sende çok guzel atlatırsın bu evreyi ve bebegine kavuşursun inşallah rabbim gönüllerimizde olanı biliyor gönlümüzdekini hakkimizda hayirlı eylesin

Kacinci gunun transferin niye sasirdi ki bende ara ara adat agrisi gibi sanvilari oluyo ama hafif

Sağol kuzum detaylı cevabın için ? Hangi bahçecide yptırdım kuzum doktorum kim ? Umarım bebeğin seninledir şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…