- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.241
Benimde hiç belirtim yokki hatta adet olcam diye üzülüyodum kasık ağrımdanBenim hiç bir belirtim yoktu olmadı diye çok üzülmüştüm bu tezi kendi kendime çürüttüm içim rahat değil ama en azından biraz moralim düzeldi
Amiiiinİnşallah burda ki herkes güzel güzel sonuçlar alır rabbim kimsenin böyle bişeyle sınamasın . Derdini kimse de anlamıyor gerçekten çok zor bi süreç
ayyy çok güzel bir haber bu. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dualarında bizleri de unutma..
Hep duamdasınız hayırlısıyla sağlığıyla hepimize nasip olsun inşallah bu güzel duyguayyy çok güzel bir haber bu. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dualarında bizleri de unutma..
Canım benimde bi belirtim yok geçen ay ikimizin de transferi iptal olmuştu inşallah benimde sonucum pozitif olurBenim hiç bir belirtim yoktu olmadı diye çok üzülmüştüm bu tezi kendi kendime çürüttüm içim rahat değil ama en azından biraz moralim düzeldi
sizden de güzel haberler bekliyoruzz inşallah.. bol çocuklu olsun burası..Benimde bugün 5.günüm ilk denemem hiçbir değişiklik yok inşallah bende pozitif görürüm
İnşallah çok sağolun güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğusizden de güzel haberler bekliyoruzz inşallah.. bol çocuklu olsun burası..
Çok normal canım. Bu transferde çok umutlanmadım, negatif alırsam üzülmiycem kendimi şartladım. Ama üç haftadır beş saat uykuyla dolaşıyorum ortada. Geceleri rüyalarım bebek dolu. İnsanız sonuçta, taştan değil ya kalbimiz. Evlatla sınav sınavların en zoruymuş. Evlat hasretinden dünyasından vazgeçenler var. Ama bak sen de savaşmayı seçmişsin. Tedaviye başlıyorsun, buradasın deva arıyorsun. Daha napıcaksın. Bu durumdayken kimse bizden mükemmel olmamızı beklemesin.bol bol dua eden bir insanım neden böyle oluyor anlamıyorum gece uyuyamıyorum
Canim ben ilk iki denememi elazig firat uni hastanesinde yaptirdim doktor guler yuzluydu ama merkez asiri derecede yogundu ve o yogunluk beni cok yipratti saatlerce beklemeler hizli hizli muayeneler ilgisizlik yine ayni seyi yasamaktan korktugum ivin su an col sorguluyorum bide bahceci umut uskudarda benim ev bagcilarda mesafe beni dusunduruyor malum istanbul trafigi kusura bakma mesgul ediyorum cnm ama kafayi yicem cok zormus doktor secimiCanım benim doktorların hepsi çok iyi benim cem beyi seçme sebebim hem başarılarından ötürü hemde insanlara sıcak kanlı yaklaşımından ötürü. Negatif sonuç alanda illaki olur yani birazda kısmet tabi. Ben cem beyden randevu aldığımda daha prof olmamıştı programı bu kadar yoğun değildi prof oldu ondan sonra iyice yoğunlaştı. Uzun uzadıya oturup konuşamayız belki doktorla ama gerekli bilgiyi en güzel şekilde bize ileteceğini düşünüyorum inşallah öyle olur.
İnşallah sağlıkla devam eder canım çoook sevindim ne güzel bu aralar güzel haberler çoğunlukta.
Ay çok sevindim canım ya hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinYok canım idrarda pozitif çıktı
İnşallah canımAnladım canım o zaman çıkar doğrudurinşallah sımsıkı tutunur ❤
Amiin inşallahİnşallah sağlıkla devam eder canım çoook sevindim ne güzel bu aralar güzel haberler çoğunlukta.Allah sağlıkla kucakladığın günü görmeyi de nasip etsin inşallah
Amiin canım çok sağolAy çok sevindim canım ya hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
evet çok haklısın çok güzel anlatmışsın gerçekten içimizdekileri ..Çok normal canım. Bu transferde çok umutlanmadım, negatif alırsam üzülmiycem kendimi şartladım. Ama üç haftadır beş saat uykuyla dolaşıyorum ortada. Geceleri rüyalarım bebek dolu. İnsanız sonuçta, taştan değil ya kalbimiz. Evlatla sınav sınavların en zoruymuş. Evlat hasretinden dünyasından vazgeçenler var. Ama bak sen de savaşmayı seçmişsin. Tedaviye başlıyorsun, buradasın deva arıyorsun. Daha napıcaksın. Bu durumdayken kimse bizden mükemmel olmamızı beklemesin.
İnşallah canım sabrettik sabrın sonu güzel olacak ben inanıyorum . Hiç arama ben çok üzüldüm hatta belirti yok diye sadece bi bel ağrım vardı ondada transfer olmak izin uzandım hemşire ayağımı düzeltirken kramp girdi o şekilde durdum dişimi sıktım belimde de zaten sıkıntı vardı ondan kalma bi bel ağrısı oldu iğne vurdukça arttıCanım benimde bi belirtim yok geçen ay ikimizin de transferi iptal olmuştu inşallah benimde sonucum pozitif olur
ilkinde de dayanamamıştın hatırlıyorumAmiin inşallahsağlıkla devam eder inşallah darısı hepinize olsun
Amiin canım çok sağol
Estağfirullah meşgul etmek ne demek birbirimizden fikir alıp veriyoruz buradaCanim ben ilk iki denememi elazig firat uni hastanesinde yaptirdim doktor guler yuzluydu ama merkez asiri derecede yogundu ve o yogunluk beni cok yipratti saatlerce beklemeler hizli hizli muayeneler ilgisizlik yine ayni seyi yasamaktan korktugum ivin su an col sorguluyorum bide bahceci umut uskudarda benim ev bagcilarda mesafe beni dusunduruyor malum istanbul trafigi kusura bakma mesgul ediyorum cnm ama kafayi yicem cok zormus doktor secimi
Evet çok sabırsızım galibailkinde de dayanamamıştın hatırlıyorumdeli kız artık şu hamile işaretini koyabilirsin
İnşallah arkadaşım Rabbim bana da yaşatsın bu mutluluğuİnşallah canım sabrettik sabrın sonu güzel olacak ben inanıyorum . Hiç arama ben çok üzüldüm hatta belirti yok diye sadece bi bel ağrım vardı ondada transfer olmak izin uzandım hemşire ayağımı düzeltirken kramp girdi o şekilde durdum dişimi sıktım belimde de zaten sıkıntı vardı ondan kalma bi bel ağrısı oldu iğne vurdukça arttı