Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

bol bol dua eden bir insanım neden böyle oluyor anlamıyorum gece uyuyamıyorum
Çok normal canım. Bu transferde çok umutlanmadım, negatif alırsam üzülmiycem kendimi şartladım. Ama üç haftadır beş saat uykuyla dolaşıyorum ortada. Geceleri rüyalarım bebek dolu. İnsanız sonuçta, taştan değil ya kalbimiz. Evlatla sınav sınavların en zoruymuş. Evlat hasretinden dünyasından vazgeçenler var. Ama bak sen de savaşmayı seçmişsin. Tedaviye başlıyorsun, buradasın deva arıyorsun. Daha napıcaksın. Bu durumdayken kimse bizden mükemmel olmamızı beklemesin.

Canim ben ilk iki denememi elazig firat uni hastanesinde yaptirdim doktor guler yuzluydu ama merkez asiri derecede yogundu ve o yogunluk beni cok yipratti saatlerce beklemeler hizli hizli muayeneler ilgisizlik yine ayni seyi yasamaktan korktugum ivin su an col sorguluyorum bide bahceci umut uskudarda benim ev bagcilarda mesafe beni dusunduruyor malum istanbul trafigi kusura bakma mesgul ediyorum cnm ama kafayi yicem cok zormus doktor secimi

İnşallah sağlıkla devam eder canım çoook sevindim ne güzel bu aralar güzel haberler çoğunlukta. Allah sağlıkla kucakladığın günü görmeyi de nasip etsin inşallah
Amiin inşallah sağlıkla devam eder inşallah darısı hepinize olsun
Ay çok sevindim canım ya hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Amiin canım çok sağol

evet çok haklısın çok güzel anlatmışsın gerçekten içimizdekileri ..
bende şuanda ilk tüp bebek denemem olacak evet bende çok fazla şartlandırmıyorum kendimi çünkü ilk denemem ve eşimin problemi yeterince çözülmediğini düşünüyorum ya da yapılan yöntemler yetersiz kalacak diye düşünüyorum

Canım benimde bi belirtim yok geçen ay ikimizin de transferi iptal olmuştu inşallah benimde sonucum pozitif olur
İnşallah canım sabrettik sabrın sonu güzel olacak ben inanıyorum . Hiç arama ben çok üzüldüm hatta belirti yok diye sadece bi bel ağrım vardı ondada transfer olmak izin uzandım hemşire ayağımı düzeltirken kramp girdi o şekilde durdum dişimi sıktım belimde de zaten sıkıntı vardı ondan kalma bi bel ağrısı oldu iğne vurdukça arttı

Estağfirullah meşgul etmek ne demek birbirimizden fikir alıp veriyoruz burada Yani söylediklerinde sende haklısın ben gitmediğim için kesin şeyler söyleyemiyorum gidenler hızlı ama ilgili olduğunu söylüyor muayenelerde. Sen baya arada kalmışsın bende senin gibi trafiği çok düşünüyorum ama değer diyorum ne yapalım ki. İstediğin zamana randevu bulmakta çok zor..

İnşallah arkadaşım Rabbim bana da yaşatsın bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…