- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.281
Ayyy sagol canim.insallah seninde pozitif olur allah emeklerimizi bosa cikarmasin ne diyeyimStres yapmayaya çalış tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana sıkıca tutunur yavrun.Bende ilk denememi yapacağım inşallah bizim sorunumuz erkek faktörlü o yüzden biraz korkuyorum tutmaz diye.
Amin canım benim inşallah.Ayyy sagol canim.insallah seninde pozitif olur allah emeklerimizi bosa cikarmasin ne diyeyim
Amin canım cümlemizin inşallahMaşallah yaayüzümde kocaman gülümsemeler oluştu bugün sayenizde Allah kavuştuğunuz günüde göstersin canım benim
Ya ne kadar güzelllKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektimçok şükür
Amin canım inşallahSAğlıkla kucağına da alırsın inşallah. Lütfen bana da dua et sürecim yolunda ilerlesin
Amin canım inşallahYa ne kadar güzelllRabbim banada nasip etsin bu güzel duyguyu sağlıkla ilerlesin inşallah
İlk denemen miydi canımAmin canım inşallahRabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektimçok şükür
benimde morfoloji % 1 sayı ve hızda yok denecek kadar azStres olmamaya çalış canım bende çabalıyorum inşallah olumsuz olmaz. Bizde ileri hızlı hareketli hiç yok 0 , yavaş hareketli %25 geri kalanda yerinde ve hareketsiz. Morfoloji 0toplam sayı 4 milyon
İnşallah tutunur canım 3cb ne oluyor acaba bana boyle bilgi verılmıyordaDoktorum bunun önemli olmadığını gebelik vaad etmese transfer yapılmadığını buna takılmamak gerektiğini söyledi. İnşallah tutunur sağlıklabenimki blast 3cb idi
Kalitesi oluyor. 5aa 4bb gibi kaliteleri oluyo genelde söylüyolar ama bi sor istersenİnşallah tutunur canım 3cb ne oluyor acaba bana boyle bilgi verılmıyorda
Evet canımİlk denemen miydi canım
Amin canım cümlemiz inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Bir süre keçiboynuzu kürü yaptım onu içti şimdi sadece soğuk sıkım özünü içiyor sabahları birde 1 adet kuru inciri zeytinyağında bir gün bekletiyorum onu yiyor ve vitamin takviyesi kullanıyor önümüzdeki hafta görüşmeye gitmeden bi sperm testi verecek bakalım değerlerde değişim var mı merak ediyoruz hemde elimizde yeni yapılmış bir test olsun dedikbenimde morfoloji % 1 sayı ve hızda yok denecek kadar az
Morfoloji önemli olanmış
Peki bişey yapıyor musun ?
PEkmez yediriyorum ben her sabah
merak etme değişiklik gösterir bende aynı uygulamaları yapmaya çalışıyorum mümkün olduğuncaBir süre keçiboynuzu kürü yaptım onu içti şimdi sadece soğuk sıkım özünü içiyor sabahları birde 1 adet kuru inciri zeytinyağında bir gün bekletiyorum onu yiyor ve vitamin takviyesi kullanıyor önümüzdeki hafta görüşmeye gitmeden bi sperm testi verecek bakalım değerlerde değişim var mı merak ediyoruz hemde elimizde yeni yapılmış bir test olsun dedik
İnşallah yamerak etme değişiklik gösterir bende aynı uygulamaları yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca
bende ocakta adetimi bekleyeceğim tüp bebek için günler geçmiyor ya seni çok iyi anlıyorum Sen tüp bebek mi yaptıracaksın ?İnşallah yaartık tedaviye başlamak istiyorum 2 gün sonra regl olacağım ve tam bitecek randevu zamanım bittikten hemen sonraya gelecek keske randevuya denk gelseydi belki ilaçları düzenlerdi simdi 1 ay ordan kaybedeceğim ocak reglisini bekleyelim diyecek kesin
Tamam canım yesekkürlerKalitesi oluyor. 5aa 4bb gibi kaliteleri oluyo genelde söylüyolar ama bi sor istersen