- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.221
Kuzum ben il dışı değil şehir dışından geleceğimCanim evin oraya mi yakin ben cok kararsiz kaldim il disindan gelecegim annemler avrupa yakasinda. Ben cem beye randevu aldim hata mi ettim acaba avrupa yakasi dakine mi alsaydim bagcilardan git gel zor olacak sanki
Fulyanin laboratuari umuttan daha mi iyidirBen evime daha yakın olanı tercih ederdim doktor kadar laboratuvar da önemli bahçeci laboratuvar olarak çok iyi bi merkez bence
Fulya avrupa yakasinda. Orda da remzi abali ya iyi diyorlar daha 1 tane olumsuz yorum okumadim cem bey de iyi gorunuyor ama yogunmus bilmiyorum kafam cok karistiKuzum ben il dışı değil şehir dışından geleceğimyaklaşık 1 buçuk 2 saatlik yol. Kocaelide oturuyorum ben. Senin için zor olacağını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin yinede
Canım benim doktorların hepsi çok iyi benim cem beyi seçme sebebim hem başarılarından ötürü hemde insanlara sıcak kanlı yaklaşımından ötürü. Negatif sonuç alanda illaki olur yani birazda kısmet tabi. Ben cem beyden randevu aldığımda daha prof olmamıştı programı bu kadar yoğun değildi prof oldu ondan sonra iyice yoğunlaştı. Uzun uzadıya oturup konuşamayız belki doktorla ama gerekli bilgiyi en güzel şekilde bize ileteceğini düşünüyorum inşallah öyle olur.Fulya avrupa yakasinda. Orda da remzi abali ya iyi diyorlar daha 1 tane olumsuz yorum okumadim cem bey de iyi gorunuyor ama yogunmus bilmiyorum kafam cok karisti
Kan için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem[QUOTE
canım kan verdin mi aceba hayırlı olsun bende senin gibi çok erken öğrendim 4. Gün teste gördüm akşam kan verdim değerim 10 çıktı 16 saat sonra yani 5 gün tekrar verdim 19 çıktı . İnşallah sağlıklı devam eder
Bence aynıdırFulyanin laboratuari umuttan daha mi iyidir
Ben bunu telefonda özellikle sormustum donanim olarak bir fark olmadığını söylemişlerdiFulyanin laboratuari umuttan daha mi iyidir
Evet bencede şimdi yaptırma bekle gününü haftaya göreceksin evet çok zor bir durum günler geçmiyordur eminim kiCanım insaallah o günlerde gelir hatta pozitifi gördüğün kucağına aldığın gunlerbenim 7.gün ama korkuyorum olumsuz olursa diye eşim de izin vermiyor önce yaptırmama salı gününü bekliyorum
Canım seninki 3. Gün embriyosu değil mi ydi[QUOTE
canım kan verdin mi aceba hayırlı olsun bende senin gibi çok erken öğrendim 4. Gün teste gördüm akşam kan verdim değerim 10 çıktı 16 saat sonra yani 5 gün tekrar verdim 19 çıktı . İnşallah sağlıklı devam eder
Ay hadi inşallah yavruların seninledir ya bende heyecanlandım sen böyle anlatıncaKızlar 2-3 gündür karnım çok şiş ya nefesi bile zorlanıyorum alırken yani bende bu bir belirti mı bilmiyorum ya hamile olup böyle olan var mı bu arada transfer den sonra 8. Günüm 3.gun embriyosu 2 tane konuldu yarın idrar testi yapacağım pazar da kan vermemi istedi merkez çok heyecanlıyım bugünson demler bu şişlik inşallah tutunmalarindandir ve bianda şişmem ikisininde tutunmasindandir ❤
bol bol dua eden bir insanım neden böyle oluyor anlamıyorum gece uyuyamıyorumCanım bende başlamadan çok kötü oldum, çok da korktum. Ama başladıktan sonra korktuğum kadar zorlanmadım. Eminim sende de öyle olacak. İçini ferah tutmaya çalış
çokkkk sevindim. gözünüz aydın. sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. darısı tüm isteyenlere inşallah ( amin ) ...Kızlar transferimin 7.günü 5. Gün embriyosuydu betahcg baktırdım 52 çıktı. Elhamdülillah hamileyim dünden beri ağlıyorum. Allahım hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla alalım❤
kız kan mı verdin yoksa valla ne zaman çıkacak bak mutlaka sonucunu yaz
Allah razı olsun canım heyecanlarimiza eşlik ediyoruz buradaAy hadi inşallah yavruların seninledir ya bende heyecanlandım sen böyle anlatıncaHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Benim hiç bir belirtim yoktu olmadı diye çok üzülmüştüm bu tezi kendi kendime çürüttüm içim rahat değil ama en azından biraz moralim düzeldiKan için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsemerken öğrenmenin de bu yanı sıkıntı ama olsundu
Bence aynıdır
Hayır canım 5. Gün tek emriyor transfer edildi hatta 5bb kaliteydiCanım seninki 3. Gün embriyosu değil mi ydi
Amiin canım inşallahAllah razı olsun canım heyecanlarimiza eşlik ediyoruz buradainşallah güzel haberler veririm ❤
Anladım canım o zaman çıkar doğrudurHayır canım 5. Gün tek emriyor transfer edildi hatta 5bb kaliteydi
Yok canım idrarda pozitif çıktıkız kan mı verdin yoksa valla ne zaman çıkacak bak mutlaka sonucunu yaz