Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Estağfirullah meşgul etmek ne demek birbirimizden fikir alıp veriyoruz burada 💜 Yani söylediklerinde sende haklısın ben gitmediğim için kesin şeyler söyleyemiyorum gidenler hızlı ama ilgili olduğunu söylüyor muayenelerde. Sen baya arada kalmışsın bende senin gibi trafiği çok düşünüyorum ama değer diyorum ne yapalım ki. İstediğin zamana randevu bulmakta çok zor..
Randevumu cem beyw buldum zar zor biraz daha dusuneyim bakalim

Meb Kızlar bende tüp bebek tedavisindeyim ilk denemem çarşamba yumurtalarım toplandı 7 tane 6 sına işlem yapıldı 6 si döllenmiş transferi bekliyorum şuan çok sabırsız heycanlı ve korku dolu kızlar dua edin adım meltem ve önereceğiniz bilgilendireceginiz şeyler varsa paylasirmisiniz

Ben takvimim uygulamasında hamilelik modunu açtım bile olumsuz düşününce açıp ona bakacam 🤣🤣
ya ben çok seviyorum yap yap inş kan testi verince ona göre açıp devam edersin İnşallah dualarım sizinle olumlu olacak :KK68: :anneadayı: 2020 bize uğurlu gelecek bebişlerimizi kucağımıza alacağız
ay olumsuzdan olumluya geçtim ya süper ..:KK55:

Meb Kızlar bende tüp bebek tedavisindeyim ilk denemem çarşamba yumurtalarım toplandı 7 tane 6 sına işlem yapıldı 6 si döllenmiş transferi bekliyorum şuan çok sabırsız heycanlı ve korku dolu kızlar dua edin adım meltem ve önereceğiniz bilgilendireceginiz şeyler varsa paylasirmisiniz
Stres yapmayaya çalış tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana sıkıca tutunur yavrun.🙏 Bende ilk denememi yapacağım inşallah bizim sorunumuz erkek faktörlü o yüzden biraz korkuyorum tutmaz diye.

Stres yapmayaya çalış tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana sıkıca tutunur yavrun.🙏 Bende ilk denememi yapacağım inşallah bizim sorunumuz erkek faktörlü o yüzden biraz korkuyorum tutmaz diye.
bende de aynı durumdan muzdaribim erkek faktörü korkutuyor beni morfoloji sayı ileri hız vs. beni tutmayacak diye düşündürüyor

Canım hayırlı olsun tedavin. çok iyi. benim yedi toplanmış üçü döllenmişti. Allah ömür versin inşallah

bende de aynı durumdan muzdaribim erkek faktörü korkutuyor beni morfoloji sayı ileri hız vs. beni tutmayacak diye düşündürüyor
Stres olmamaya çalış canım bende çabalıyorum inşallah olumsuz olmaz. Bizde ileri hızlı hareketli hiç yok 0 , yavaş hareketli %25 geri kalanda yerinde ve hareketsiz. Morfoloji 0 :KK43: toplam sayı 4 milyon

Hadi inşallah 🤲🏻 Ben henuz transfer olmadım pazartesı olucakmıs ama orta kalıte dıyınce üzüldüm cunku baska döllenen yok
Doktorum bunun önemli olmadığını gebelik vaad etmese transfer yapılmadığını buna takılmamak gerektiğini söyledi. İnşallah tutunur sağlıkla 💜 benimki blast 3cb idi

Stres olmamaya çalış canım bende çabalıyorum inşallah olumsuz olmaz. Bizde ileri hızlı hareketli hiç yok 0 , yavaş hareketli %25 geri kalanda yerinde ve hareketsiz. Morfoloji 0 :KK43: toplam sayı 4 milyon
sayı hariç tüm değerler aynı sizinle. ben de korkuyorum tutmaz diye ama nasip bu işler. bu arada adetim 3 gün geçti. o yüzden henüz tüp bebek ilaçlarına başlayamadım.

Kızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektim 🙈😅🤲❤️👶👶 çok şükür

Eklentiler

• IMG_20191220_164637.jpg
    IMG_20191220_164637.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 46
X