- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.261
Amiin inşallah sağlıkla devam eder inşallah darısı hepinize olsun
Amin canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah sağlıkla devam eder inşallah darısı hepinize olsun
Randevumu cem beyw buldum zar zor biraz daha dusuneyim bakalimEstağfirullah meşgul etmek ne demek birbirimizden fikir alıp veriyoruz burada Yani söylediklerinde sende haklısın ben gitmediğim için kesin şeyler söyleyemiyorum gidenler hızlı ama ilgili olduğunu söylüyor muayenelerde. Sen baya arada kalmışsın bende senin gibi trafiği çok düşünüyorum ama değer diyorum ne yapalım ki. İstediğin zamana randevu bulmakta çok zor..
Yanı şimdi cem beyden randevu almak isteyen olsa 2 ay sonrasına veriyor çok kalabalıkRandevumu cem beyw buldum zar zor biraz daha dusuneyim bakalim
ya ben çok seviyorum yap yap inş kan testi verince ona göre açıp devam edersin İnşallah dualarım sizinle olumlu olacak 2020 bize uğurlu gelecek bebişlerimizi kucağımıza alacağızBen takvimim uygulamasında hamilelik modunu açtım bile olumsuz düşününce açıp ona bakacam
Stres yapmayaya çalış tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana sıkıca tutunur yavrun. Bende ilk denememi yapacağım inşallah bizim sorunumuz erkek faktörlü o yüzden biraz korkuyorum tutmaz diye.Meb Kızlar bende tüp bebek tedavisindeyim ilk denemem çarşamba yumurtalarım toplandı 7 tane 6 sına işlem yapıldı 6 si döllenmiş transferi bekliyorum şuan çok sabırsız heycanlı ve korku dolu kızlar dua edin adım meltem ve önereceğiniz bilgilendireceginiz şeyler varsa paylasirmisiniz
bende de aynı durumdan muzdaribim erkek faktörü korkutuyor beni morfoloji sayı ileri hız vs. beni tutmayacak diye düşündürüyorStres yapmayaya çalış tedavin hayırlı olsun canım inşallah sana sıkıca tutunur yavrun. Bende ilk denememi yapacağım inşallah bizim sorunumuz erkek faktörlü o yüzden biraz korkuyorum tutmaz diye.
Canım hayırlı olsun tedavin. çok iyi. benim yedi toplanmış üçü döllenmişti. Allah ömür versin inşallahMeb Kızlar bende tüp bebek tedavisindeyim ilk denemem çarşamba yumurtalarım toplandı 7 tane 6 sına işlem yapıldı 6 si döllenmiş transferi bekliyorum şuan çok sabırsız heycanlı ve korku dolu kızlar dua edin adım meltem ve önereceğiniz bilgilendireceginiz şeyler varsa paylasirmisiniz
Transfer oldunuzmu ?Sağlıkla devam ederse inşallah tazecik ben
Bugün 6ıncı günü idrarda pozitif çıktı hayırlısıyla devam ederseTransfer oldunuzmu ?
Stres olmamaya çalış canım bende çabalıyorum inşallah olumsuz olmaz. Bizde ileri hızlı hareketli hiç yok 0 , yavaş hareketli %25 geri kalanda yerinde ve hareketsiz. Morfoloji 0 toplam sayı 4 milyonbende de aynı durumdan muzdaribim erkek faktörü korkutuyor beni morfoloji sayı ileri hız vs. beni tutmayacak diye düşündürüyor
Hadi inşallah Ben henuz transfer olmadım pazartesı olucakmıs ama orta kalıte dıyınce üzüldüm cunku baska döllenen yokBugün 6ıncı günü idrarda pozitif çıktı hayırlısıyla devam ederse
Doktorum bunun önemli olmadığını gebelik vaad etmese transfer yapılmadığını buna takılmamak gerektiğini söyledi. İnşallah tutunur sağlıkla benimki blast 3cb idiHadi inşallah Ben henuz transfer olmadım pazartesı olucakmıs ama orta kalıte dıyınce üzüldüm cunku baska döllenen yok
sayı hariç tüm değerler aynı sizinle. ben de korkuyorum tutmaz diye ama nasip bu işler. bu arada adetim 3 gün geçti. o yüzden henüz tüp bebek ilaçlarına başlayamadım.Stres olmamaya çalış canım bende çabalıyorum inşallah olumsuz olmaz. Bizde ileri hızlı hareketli hiç yok 0 , yavaş hareketli %25 geri kalanda yerinde ve hareketsiz. Morfoloji 0 toplam sayı 4 milyon
Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektim ❤ çok şükür
Darısı bizeKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektim ❤ çok şükür
Maşallah yaa yüzümde kocaman gülümsemeler oluştu bugün sayenizde Allah kavuştuğunuz günüde göstersin canım benimKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektim ❤ çok şükür
SAğlıkla kucağına da alırsın inşallah. Lütfen bana da dua et sürecim yolunda ilerlesinKızlar ben dayanamadım az önce yaptım ilk idrar bile değil elimin titremesinden ancak bu kadar çektim ❤ çok şükür