Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Canim evin oraya mi yakin ben cok kararsiz kaldim il disindan gelecegim annemler avrupa yakasinda. Ben cem beye randevu aldim hata mi ettim acaba avrupa yakasi dakine mi alsaydim bagcilardan git gel zor olacak sanki
Kuzum ben il dışı değil şehir dışından geleceğim 😂 yaklaşık 1 buçuk 2 saatlik yol. Kocaelide oturuyorum ben. Senin için zor olacağını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin yinede

Kuzum ben il dışı değil şehir dışından geleceğim 😂 yaklaşık 1 buçuk 2 saatlik yol. Kocaelide oturuyorum ben. Senin için zor olacağını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin yinede
Fulya avrupa yakasinda. Orda da remzi abali ya iyi diyorlar daha 1 tane olumsuz yorum okumadim cem bey de iyi gorunuyor ama yogunmus bilmiyorum kafam cok karisti

Kızlar 2-3 gündür karnım çok şiş ya nefesi bile zorlanıyorum alırken yani bende bu bir belirti mı bilmiyorum ya hamile olup böyle olan var mı bu arada transfer den sonra 8. Günüm 3.gun embriyosu 2 tane konuldu yarın idrar testi yapacağım pazar da kan vermemi istedi merkez çok heyecanlıyım bugün 🙈 son demler bu şişlik inşallah tutunmalarindandir ve bianda şişmem ikisininde tutunmasindandir🤲❤️😇👶👶

Fulya avrupa yakasinda. Orda da remzi abali ya iyi diyorlar daha 1 tane olumsuz yorum okumadim cem bey de iyi gorunuyor ama yogunmus bilmiyorum kafam cok karisti
Canım benim doktorların hepsi çok iyi benim cem beyi seçme sebebim hem başarılarından ötürü hemde insanlara sıcak kanlı yaklaşımından ötürü. Negatif sonuç alanda illaki olur yani birazda kısmet tabi. Ben cem beyden randevu aldığımda daha prof olmamıştı programı bu kadar yoğun değildi prof oldu ondan sonra iyice yoğunlaştı. Uzun uzadıya oturup konuşamayız belki doktorla ama gerekli bilgiyi en güzel şekilde bize ileteceğini düşünüyorum inşallah öyle olur.

[QUOTE

canım kan verdin mi aceba hayırlı olsun bende senin gibi çok erken öğrendim 4. Gün teste gördüm akşam kan verdim değerim 10 çıktı 16 saat sonra yani 5 gün tekrar verdim 19 çıktı . İnşallah sağlıklı devam eder
Kan için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem 🤗 erken öğrenmenin de bu yanı sıkıntı ama olsundu 🙈
Fulyanin laboratuari umuttan daha mi iyidir
Bence aynıdır

Canım insaallah o günlerde gelir hatta pozitifi gördüğün kucağına aldığın gunler 💞 benim 7.gün ama korkuyorum olumsuz olursa diye eşim de izin vermiyor önce yaptırmama salı gününü bekliyorum
Evet bencede şimdi yaptırma bekle gününü haftaya göreceksin evet çok zor bir durum günler geçmiyordur eminim ki
Düşünsene onu öptüğümüz zaman ne kadar mutlu olduğumuzu bu acılara , sabırlara değdiğini düşündüm sende şimdi öyle diyince evet ya çok güzel bir his .. :KK200:

[QUOTE

canım kan verdin mi aceba hayırlı olsun bende senin gibi çok erken öğrendim 4. Gün teste gördüm akşam kan verdim değerim 10 çıktı 16 saat sonra yani 5 gün tekrar verdim 19 çıktı . İnşallah sağlıklı devam eder
Canım seninki 3. Gün embriyosu değil mi ydi😊

Kızlar 2-3 gündür karnım çok şiş ya nefesi bile zorlanıyorum alırken yani bende bu bir belirti mı bilmiyorum ya hamile olup böyle olan var mı bu arada transfer den sonra 8. Günüm 3.gun embriyosu 2 tane konuldu yarın idrar testi yapacağım pazar da kan vermemi istedi merkez çok heyecanlıyım bugün 🙈 son demler bu şişlik inşallah tutunmalarindandir ve bianda şişmem ikisininde tutunmasindandir🤲😇👶👶
Ay hadi inşallah yavruların seninledir ya bende heyecanlandım sen böyle anlatınca 😄💜 Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım 🙏

Kızlar transferimin 7.günü 5. Gün embriyosuydu betahcg baktırdım 52 çıktı. Elhamdülillah hamileyim dünden beri ağlıyorum. Allahım hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla alalım🌺
çokkkk sevindim. gözünüz aydın. sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. darısı tüm isteyenlere inşallah ( amin ) ...

X