-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.201
Kaçıncı günündü@yasemin773 kızlar ben dayanamadım test yaptım, sağlıkla devam ederse inşallah pozitif
Canım bende başlamadan çok kötü oldum, çok da korktum. Ama başladıktan sonra korktuğum kadar zorlanmadım. Eminim sende de öyle olacak. İçini ferah tutmaya çalışçok haklısın aslında olumsuzluk abidesiyim hep kendimi yiyip bitiriyorum
nolacak nolacak diye daha sürece bile başlamadık artık sürece başlamadan bıkkınlık geldi
Galiba bende depresyona giriyorum
Bugün altıncı gündüKaçıncı günündü
AA erken yapmışsın ama çıkmış maşallah sağlıkla devam etsin inşallah kaçıncı denemendi bi de belirtilerin var mıydıBugün altıncı gündü
İlk denememdi daha şükür oldu sağlıkla devam ederse, sol kasığım ağrıyo bazen onun dışında hiç bişey yoktuAA erken yapmışsın ama çıkmış maşallah sağlıkla devam etsin inşallah kaçıncı denemendi bi de belirtilerin var mıydı
Benimde bugün 5.günüm ilk denemem hiçbir değişiklik yok inşallah bende pozitif görürümİlk denememdi daha şükür oldu sağlıkla devam ederse, sol kasığım ağrıyo bazen onun dışında hiç bişey yoktu
Canım insaallah o günlerde gelir hatta pozitifi gördüğün kucağına aldığın gunlerkeşke transferim olsa hemen gider kan testi verirdim
İnşallahBenimde bugün 5.günüm ilk denemem hiçbir değişiklik yok inşallah bende pozitif görürüm
Canim evin oraya mi yakin ben cok kararsiz kaldim il disindan gelecegim annemler avrupa yakasinda. Ben cem beye randevu aldim hata mi ettim acaba avrupa yakasi dakine mi alsaydim bagcilardan git gel zor olacak sankiHayır canım henüz görüşmedik haftaya bizim randevumuz 28inde gideceğim inşallah bir aksilik olmazsa
Benim de nadiren kasigim ağrıyor onun dışında hiçbirşey yok umut oldunuzİlk denememdi daha şükür oldu sağlıkla devam ederse, sol kasığım ağrıyo bazen onun dışında hiç bişey yoktu
İnşallah hepimize nasip olur hayırlısıylaBenim de nadiren kasigim ağrıyor onun dışında hiçbirşey yok umut oldunuz
Doktorunuz kimdiBugün altıncı gündü
Bahçeci umut ebru öztürk mükemmel bi kadınDoktorunuz kimdi
Cem celil ve remzi abali hakkinda bilginiz var miBahçeci umut ebru öztürk mükemmel bi kadın
Cem çelik çok methediyolar ama çok yoğun bi doktor randevu tarihleri epey ileri tarihe oluyo ben o yüzden Ebru hanımı tercih etmiştimCem celil ve remzi abali hakkinda bilginiz var mi
Sağlıkla devam ederse inşallah tazecik benOrta kalıte 5. Gun embiryosuyla hamıle kalan varmı ?
Ben zar zor ocak sonuna randevu ayarlayabildim fakat ev avrupa yakasinda cem bey anadolu yakasinda git gel zor olur mu bahceci fulyayi mi tercih etseydim acabaCem çelik çok methediyolar ama çok yoğun bi doktor randevu tarihleri epey ileri tarihe oluyo ben o yüzden Ebru hanımı tercih etmiştim
Ben evime daha yakın olanı tercih ederdim doktor kadar laboratuvar da önemli bahçeci laboratuvar olarak çok iyi bi merkez benceBen zar zor ocak sonuna randevu ayarlayabildim fakat ev avrupa yakasinda cem bey anadolu yakasinda git gel zor olur mu bahceci fulyayi mi tercih etseydim acaba
canım kan verdin mi aceba hayırlı olsun bende senin gibi çok erken öğrendim 4. Gün teste gördüm akşam kan verdim değerim 10 çıktı 16 saat sonra yani 5 gün tekrar verdim 19 çıktı . İnşallah sağlıklı devam ederBahçeci umut ebru öztürk mükemmel bi kadın