Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Buzdolabının kapağını açıp açıp;iğneleri,ilaçları sevip okşamak nedir yaa kızlar 😀😀😀 Neredeyse onlara sarılıp uyucam,bir itibar ediyorum ki sormayın🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende kısmetse haftaya başlıyorum tedaviye bir yerden başlayacağım tabi bunu kabullenmek zor oldu biraz etrafınızda kolayca hamile kalanlar varken bu yollardan geçmemiz beni derinden üzüyordü. Tabi ailelerde buna dahil olunca olay bambaşka oluyor inanabiliyor musunuz sevinenler bile var bende uzun süredir burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim birbirimize moral oluruz diye benim ilk olacak onun için bayağı tedirginim açıkçası
Merhaba canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz özellikle sevinenlerin bile olduğunu bildiğim kısım derinden yaralıyor beni. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün.🙏 Bende haftaya ilk görüşmeme gideceğim benimde ilk denemen olacak çok gergin stresli ve heyecanlıyım umarım herşey güzel olur🌸

Merhaba canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz özellikle sevinenlerin bile olduğunu bildiğim kısım derinden yaralıyor beni. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün.🙏 Bende haftaya ilk görüşmeme gideceğim benimde ilk denemen olacak çok gergin stresli ve heyecanlıyım umarım herşey güzel olur🌸
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı uğurlu olur inşallah. İlkin verdiği heyecan tedirginlik endişe hepsinden var inşallah her şeyin yolunda gider🙏

inşallah pozitif sonuç verirsin dualarım sizinle arkadaşlar
Benimde bugünler içim çok sıkkın sanki süre geçmiyormuş gibi
Canım başlamadan ben de öyleydim. Ağlaya ağlaya başladım ilaçlara. Ama başladıktan sonra içimden savaşçı çıktı. Negatif sonuçta bile yılmadım daha da gayret geldi. Depresyondaydım ne zamandır ama bebeğim için çabalamak çok iyi geldi bana. Depresyondan çıktım yemin ederim. Sen de öyle düşünmeye çalış. Hiç içini sıkma, çocuk öncesi günler keyif yap, çocuktan sonra kendinle ilgilenmeye vaktin bile kalmayacak 😉

Canım başlamadan ben de öyleydim. Ağlaya ağlaya başladım ilaçlara. Ama başladıktan sonra içimden savaşçı çıktı. Negatif sonuçta bile yılmadım daha da gayret geldi. Depresyondaydım ne zamandır ama bebeğim için çabalamak çok iyi geldi bana. Depresyondan çıktım yemin ederim. Sen de öyle düşünmeye çalış. Hiç içini sıkma, çocuk öncesi günler keyif yap, çocuktan sonra kendinle ilgilenmeye vaktin bile kalmayacak 😉
çok haklısın aslında olumsuzluk abidesiyim hep kendimi yiyip bitiriyorum
nolacak nolacak diye daha sürece bile başlamadık artık sürece başlamadan bıkkınlık geldi
Galiba bende depresyona giriyorum

X